Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy misio1 nie widzi, że jest pośmiewiskiem całego forum?

Polecane posty

Gość gość

Bo takie odnoszę wrażenie, skoro brnie dalej w swoją mitomanię i jedyną jego "bronią" są tutaj obelgi wobec osób, których nie zna, więc nigdy nie trafia, za to sam się odsłonił, ośmieszył i skompromitował. Jego egzystencję na tym forum można uprościć do sypania zmyśleniami na swój temat na zmianę z niecelnymi obelgami.

Gość gość
On lubi brać z d**y do ust :)

Gość gość
Bo to półgłówek i tyle.

Gość gość
Przyj****y koles,to prawda :classic_cool:

Gość gość
Nie widzę go tutaj ostatnio

Gość gość
misio jest spoko, ja go lubie

Gość gość
Dziś sam z sobą pisał z gościa :D nobb

Gość gość
dziś lubisz też brać z d**y do ust :o gratuluję misio :D

Gość gość
misio1 jest wszechstronnie utalentowany, a wy mu do pięt nie dorastacie i dlatego plujecie na niego!

Gość gość
Ja też lubię misio 1.

Gość gość
Tak, wiemy misio1, że lubisz sam siebie. Utalentowany? Toż to niegramotne bydło, bez wykształcenia, prostak i głupek.

Gość gość
misio pierdzisio to gbur i szkoda mi czasu, żeby o nim pisać

Gość gość
Nie ma to jak wyszukiwać informacje w przeglądarce i je tutaj wklejać misio :D tylko czasem troszkę w zmienionej formie by się nikt nie połapał :D

Gość gość
>>> Bo takie odnoszę wrażenie, skoro brnie dalej w swoją mitomanię i jedyną jego "bronią" są tutaj obelgi wobec osób, których nie zna, więc nigdy nie trafia, za to sam się odsłonił, ośmieszył i skompromitował.<<< x Ośmieszasz to się ty teraz :P x Kto choć raz udowodnił misiowi1 zmyślenie? Jakie? Niech zacytuje ktoś jakiś fałsz misia1. x Prawda jest taka, że hejtujecie misia1 bo widzicie, że Was przewyższa intelektem :P :P :P

Gość gość
Xxx spiertalaj

Gość gość
daję mu jeszcze trochę czasu, po czym zniknie i pojawi się pod nowym nickiem. Jak na przykład wcześniej jako "biedroneczki w kropeczki"

Gość Józef Bździuch
misiek1 wczoraj przyznał się bez bicia, że 'coś' złego zrobił kobiecie i teraz ta kobieta nie chce jego znać, narozrabiał zdrowo i kobieta teraz żyje z innym absztyfikantem a misiek1 nie chce wchodzić pomiędzy nimi , ponieważ wie doskonale, że zostanie poszczuty psami i jego rozżalenie trwa ale gdyby chciał to przecież tak wiele fajnych dziewczyn jest na kafe i mógłby porandkować i pójść na randkę z różą w zębach to uparty jest i woli tu na forum dziewczyny obrażać zupełnie bez powodu !

Gość gość
jego to by krowa nie chciała :D

Gość Józef Bździuch
tak misiek1 , z miasta Zabrza pochodzisz a pierdoła jak z przysiółka !

Gość gość
misio pierdzisio to buc który wszystkich obraża i dlatego jest nie lubiany

Gość gość
Moim zdaniem to jakiś projekt i misio tak naprawdę jest kobietą.....

Gość gość
Z Zabrza?Potrzebuję kogoś z Zabrza,kto mieszka tam od dawna i coś poradzi.Gdzie,znaczy,w której dzielnicy warto kupić mieszkanie, bo nie jest bardzo menelska.

Gość gość
Misiu to degustator wykwintnych trunkow. Specjalizuje sie w denaturacie i wodzie kolonskiej.

Gość gość
Tesknicie za nim debile :-)

>>>wczoraj przyznał się bez bicia, że 'coś' złego zrobił kobiecie i teraz ta kobieta nie chce jego znać, narozrabiał zdrowo<<< x Naucz się czytać ze zrozumieniem. Nie napisałem, że zrobiłem coś złego kobiecie, którą kochałem, tylko, że "Byłem okropnym partnerem" w mojej ocenie. x I nie tyle kobieta, nie chce mnie znać, ile dzieje się z nią coś, czego nie rozumiem :(. x >>>i kobieta teraz żyje z innym absztyfikantem<<< x Tego nie wiem, na pewno. x >>>a misiek1 nie chce wchodzić pomiędzy nimi , ponieważ wie doskonale, że zostanie poszczuty psami i jego rozżalenie trwa<<< x To nie jest rozżalenie, ale bliżej nieokreślony lęk, o osobę, która była dla mnie dobra i dla której przez pewien czas żyłem :), całkiem szczęśliwie :). x >>>ale gdyby chciał to przecież tak wiele fajnych dziewczyn jest na kafe i mógłby porandkować i pójść na randkę z różą w zębach to uparty jest<<< x Róży w zębach nie miałem :D, ale wieczór z pełną uroku dziewczyną :) spędziłem. Wcześniej moja "była" stwierdziła, że jej to przeszkadzać już nie będzie. Ja nie próbuję odbudować tamtego związku, ale czuję, że kobieta, z którą dzieliłem swoje dni, ma poważne kłopoty i dlatego usiłuję porozmawiać z nią. Jestem staromodnym głupcem, który poważnie traktuje swoje słowa. Jestem jej wdzięczny za to, co było i zapewniłem ją, że zawsze może liczyć na moją pomoc. Dlatego niepokoję się, że dzieje się z nią coś, czego nie rozumiem :(. x >>>i woli tu na forum dziewczyny obrażać zupełnie bez powodu<<< x Czyżbyś płeć też miał zamiar zmienić :P ? Bo ostatnio obrażam głównie Ciebie :P.

Gość gość
gość dziś >>> Bo takie odnoszę wrażenie, skoro brnie dalej w swoją mitomanię i jedyną jego "bronią" są tutaj obelgi wobec osób, których nie zna, więc nigdy nie trafia, za to sam się odsłonił, ośmieszył i skompromitował.<<< x Ośmieszasz to się ty teraz x Kto choć raz udowodnił misiowi1 zmyślenie? Jakie? Niech zacytuje ktoś jakiś fałsz misia1. x Prawda jest taka, że hejtujecie misia1 bo widzicie, że Was przewyższa intelektem Xxxx To misio pisal. Ten sam styl.

No pewnie :P. Przemówienia Kopacz i Dudy, to też moja robota :P :P :P. x Jeśli już, to podobieństwo jest widoczne w zacytowanym tekście gościa z 19:17. Wy na prawdę myślicie, że względnie normalny człowiek, ma czas i ochotę bawić się w takie pierdoły :P ? x Po co ?

Gość gość
Dópa Jasio pierdzi Stasio Dópa Krzysio pierdzi misio :O

Gość gość
Prrrrrrrryt...