Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żal mi tej A. Jankowiak

Polecane posty

Gość gość

Kobieta się tak stara, zeby miec dobre życie, a dziś ją kolejny facet wystawił do wiatru i porzucił. faceci sa okrutni! Biedna, na facebooku się znów żali, bo przynajmniej tam ma przyjaciół. Jak tak można najpierw zawracać kobiecie w głowie, a potem porzucić, zamilknąć

Gość gość
Pewnie kolejny żonaty

Gość gość
a kto to jest ta pani?

Gość gość
Etatowa naciągaczka i wyłudzaczka.

Gość gość
A taka pani, która zrobiła ze swojego profilu na fb bloga i wszystko na nim opisuje- np. że w danej chwili ugotowała obiad, ze ktoś tam do niej zadzwonił itp. No i także swoje zwizki z mężczyznami- raczej nieudane, bo wciąż nowe imiona facetów sie pojawiają, a potem pisze, ze kolejny ją wystawił do wiatru. Ma synka 12 letniego też

Gość gość
Widać fajna kobieta, bardzo stara się dla swego dziecka, dba o wszystko

Gość gość
Ja nie mogę! Ta baba śpi w łóżku ze swoim 12 letnim synem?! (tak napisała). Przecież to chore1 Sama mam 11 letniego syna i nie wyobrażam sobie z nim spać!

Gość gość
Co w tym złego?! 12 latek to jeszcze dziecko, więc moze spać z matką. Co innego, gdyby spała z 18 letnim synem

Gość gość
przecież to patologia...

Gość gość
Kto patologia? Ta pani? Nie wygląda na taką

Gość gość
Podobno jest bardzo biedna, pisze, ze ma niskie dochody. Nie ma sie co dziwić, bo wszystkie samotne matki w Polsce są biedniejsze, utrzymując sie jedynie z niskich wypłat. Ponoć mieszkanie socjalne jej przyznali, ale pisze, ze ma na nie za niski dochód- bo to Polska- właśnie, gdzie ludzi zmusz asię do życia w ubóstwie,a samotne matki dyskryminuje.

Gość gość
Przestań z******* na głowe kobieto zakładać tematy o sobie i na nie odpisywać, to już kolejny temat w którym widzę takie same odpowiedzi. Powinni odbierać dzieci chorym psychicznie ludziom. Może jakby dzieciak trafił do rodziny zastępczej to zaznałby trochę normalności, zobaczył różnice pomiędzy troską o dziecko a toksycznym uzależnieniem chorej psychicznie matki. Ja chyba tak tego nie zostawie, zgłoszę te sprawę odpowiednim służbom łącznie z linkami do jej wypowiedzi i fejsbuka

A nie napisała przy okazji: skąd ten dochód pochodzi ? x Bo z tego, co wiem, oddano jej dziecko pod warunkiem podjęcia pracy, a owej pracy do dzisiaj unika jak ognia. x Stale tylko żebrze w internecie, na utrzymanie swojego "malutkiego" dziecka, a wyżebrane rzeczy wystawia potem na sprzedaż. x Nie słyszałem o jej innych źródłach dochodu. x Po co jej mieszkanie, skoro żyje na koszt rodziny, którą wcześniej oskarżała publicznie o pedofilię ? x Żal może być człowieka, któremu coś się nie powiodło, a tej osobie, powodzi się dużo lepiej niż typowej polskiej rodzinie. x Swojego czasu miała nawet pretensje do kuratora, że jej swoim autem NIE ZAWSZE do szkoły jej syna podwozi. x Kiedyś zamknęła się w pokoju i nawet wypróżniała przy dziecku do wiadra, dzisiaj jak czytam, sypia z tym nastolatkiem w jednym łóżku. Jeżeli jest to dla kogoś normą, to współczuję :(.

Gość gość
Któryś raz natykam się na tematy o tej kobiecie i postanowiłam, że nie odpuszcze, dopoki ktoś nie weźmie się za grubą dupę tej wariatki. Opieka społeczna może nie interweniować, jeśli widzi, że dziecko nie chodzi brudne, głodne czy posiniaczone, bo bez sygnału z zewnątrz nie ma szans dostrzec w jak straszny sposob rujnuje psychikę temu dziecku. I szczerze wątpie czy nikt nie zainteresuje się że sypia w łóżku w 12-letnim synem, bo zamierzam przekazać wydruki jej wszystkich publicznych, chorych opowiesci

Gość gość
Oto jeden z dzisiejszych wpisów dodanych przez tą Ankę: " tak mi śmierdzi z buzi że oddechem to ja mogę zabijać ha ha ha" Jak można w ogóle takie rzeczy pisać publicznie?! W dodatku, jakby była z tego dumna, ze ma nieświeży oddech :-/

Gość gość
to jest az niesmaczne

Gość gość
Co ona wypisuje?! To jej dziecko już samo nie może podjąć decyzji, bo ona w depresję wpada, bo jej syn dorasta i chce być odrębnym człowiekiem. Ona to utożsamia z brakiem miłości, zę dziecko bez pytania jej poczęstowało gości w domu cukierkami. napisała, ze syn dorasta, ze zatraca miłośc do niej itp. Przecież tak nie można! Ona nie może ograniczać dorastania własnego syna. To, co napisała wczoraj jest bardzo niepokojące i świadczy o tym, zę ona chce sprawować pełną kontrolę nad życiem syna, ograniczajac jego własne "ja" i prawo do bycia odrębnym człowiekiem!

Gość gość
Jak matka może pisać o synu takie słowa: "Straciłam wiarę w naszą miłość", przecież to jej syn, a nie chłop!

Gość gość
W dodatku być zazdrosna, ze dziecko chce spędzić czas ze swoimi dziadkami a nie ciągle z nią?! Niszczy chłopcu psychikę, uzależnia go psychicznie od siebie- to jest straszne! To wymaga wizyty u psychologa, bo szkoda chłopca- jest zdominowany przez matkę