Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pooor

samotna wigilia ;(

Polecane posty

Gość pooor

W tym roku jak poprzedniego roku znów spędzam samotnie wigilie gdy na drodze życia widzę moje przeciwnosći losu ludzie w marketach wydają kupę pieniędzy a ja niesyty siedzę co roku z paprykarzem i ze słoikiem śledzi oraz kompotem jabłkowym ta samotność i bieda dobija moje dowartościowanie proszę czy mógłbym prosić was o pare groszy dziękuję serdecznie wesołych świąt ... 49 1940 1076 6416 2821 0000 0000

Gość gość
gdybym wiedziala ze prawde mowisz to bym ci wyslala stowke ale nie mam pewnosci. Glowa do gory, ja tez spedzam sama, jest dobrze.

Święta to dobry czas dla wszystkich wyłudzaczy :(. x O ile pamiętam, to często organizowane są wigilie dla bezdomnych i samotnych. Znam człowieka, który na takie chodził. x gość dziś Dlaczego jesteś sama w te święta ?

Gość Pudełko88
Hej, wysłałem Ci parę groszy, nie jest to dużo ale starczy na ciepły obiad. Wiem jak to jest i kiedyś też prosiłem o pomoc. Pamiętaj ,że dobro wraca a święta to magiczny czas. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego :)

Gość po0or
nie musi Pani wierzyć ze to prawda lecz niestety tak jest takie sprawy trzeba poczuć ale mam nadzieje że ktoś mi uwierzyć i prześle parę "gorszy "

Gość gość
samotne święta wcale nie muszą być smutne jeśli czujesz się samotny zaproś do siebie osobę jeszcze bardziej biedną i samotną od ciebie albo weź kotka z ulicy, przytuli się do ciebie i już będzie ci milej a jeśli chodzi o prowiant to w każdej miejscowości są organizowane wigilie dla samotnych, ubogich, bezdomnych dowiedz się jak to jest u ciebie i po prostu nie wstydź się tylko tam się udaj, może spotkasz tam kogoś z kim będziesz mógł spędzic ten czas a na podane konto nie licz, raczej nikt w ciemno nie wyśle ci kasy bo wpis na forum nie ma jak uwiarygodnić

Gość gość
Bajka dla idiotów.

Ludzie, którzy rzeczywiście mają poważne kłopoty finansowe, najczęściej mają konto zajęte przez komornika, albo nie mają go wcale (konto przy małych wpływach jest ZAWSZE płatne). x Dlatego dziwią mnie "biedacy", konto wolne od komornika posiadający.

Gość gość
głupie prowo , i naciągactwo,,

Gość miczke
a ja wysłałam mu parę groszy, nikomu nie życzę by musiał prosić o kase a kilka złotych mnie nie zbawi :) pozdro

Gość gość
Biedny i potrzebujacy dostaje pomoc z mopsu, caritasu itp. Nie dajcie się nabrać

Gość gość
w jaki sposób wysyłacie mu te pieniadze? nie trzeba podać nazwy odbiorcy na przelewie

Gość poor
nie porostu wszytko co dostaje co pracuje jak stróż na zlecenie na pół etatu muszę opłacić mieszkanie ,prąd ,gaz ,oraz starczyć na jedzenie

Gość pRoGRacz
Co kolwiek można w odbiorcy wpisać i tak dochodzą. Ale ja bym nie wysyłał, pewnie zbiera na minecrafta dzieciak przed świętami :D

Gość gość
A skąd jesteś Autorze?

Gość Artur4e
nazwę można napisać jaką się chcę Przynajmniej ja tal zrobiłem 10 zł to nie majątek ale pomóc pomogę

Gość gość
a jak to jakiś sprytny haker i dobierze ci się do konta? nie boisz się?

Gość gość
A idź biedaku jeden :D ja nie narzekam a też kokosów nie zarabiam

Gość gość
wysłał bym Ci kilka złoty ale się nie opłaca

Gość gość
Zmień prace skoro tak ci ciężko

Gość gość
Zmień prace i weź kredyt

Gość gość
Skoro w ubiegłym roku było tak samo, to miałeś cały rok-365 dni-żeby zmienić swoje życie. Jak widać zmarnowałeś je, zatem nie wart jesteś pomocy bo i tak za rok będziesz w tej samej sytuacji. Ja rozumiem, że komuś może się noga powinąć, ale trzeba walczyć i wyciągać wnioski, a nie żebrać.

Gość gość
posilki dla ubogich dajcie spokoj oszustka;D .. ja tam tez wigili nie lubie;D doj****** z tymi posiłkami