Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Puściłam się z pięknym facetem, chyba się zauroczyłam a on chce tylko seksu

Polecane posty

Gość gość

wiem co mam zrobic... zerwac znajomosc, bo nic z tego nie bedzie, on na stałe nie szuka bo nie potrzebuje problemow a poza tym szczerze przyznal, ze predzej czy pozniej by mnie zdradzil... dlaczego tacy faceci niemal idealni z wyglądu, dobrzy w lozku, z fajnym charakterem, optymisci, wykształceni są tacy a nieudacznicy, maminsynki, psychole, jakieś ćwoki z gębą jak kozioł kleją się do mnie jak pszczola do miodu :O

Gość krzyś z kriss kross
to nie ich wina tylko wasza, bab, bo wszystkie na nich lecicie jak muchy do gòwna, to was roohają i rzucają

Gość gość
kobieta która szybko sie puszcza jest dla mnie jak sracz na dworcu pkp _ nigdy nie wiesz kto tam się spuścił przed tobą

Gość gość
No tak zawsze jest niestety. Ci fajni mogą mieć każda,moga miec wiele kobiet. Ci beznadziejni uczepia sie jednej i w dodatku maja osobowosc zalezna. Najpier mamusia a potem szukaja zony. Przystojni sa niezalezni,pewni siebje,zaradni,zaliczaja

Gość Julka8888888888888
Tak go idealizujesz bo jest dla Ciebie niedostepny, a dostępnych i chcacych zwiazku określasz "maminsynkami", "psycholami" itd, taka natura czlowieka, ze ci co nas nie chca wydaja sie nam bardziej pociagajacy czy wartosciowi,a nie zawsze tak jest. Jakby zaczał za Toba latać to mogloby byc tak, ze na poczatku bylabys szczesliwa, a potem bys straciła zapał

Gość gość
Popieram co napisała julka. Tak to juz jest.ja tez mam kochanka. Postanowilam z nim zerwać, bo okazywał mi za malo troski,uwagi. I wtedy jak za dotknięciem różdżki zaniepokoil się,zaczął latać za mną, ale myślę, ze tylko tak udaje,bo nie chce być porzucony. jak kobieta rzuci faceta to on będzie zawsze za nią tesknil. Oni uwielbiają jak się nimi pomiata.przykład? Każdy z moich ex. Oni są prostsi niż my kobiety.wiec jak kobieta rzuca takiego to on myśli "była dla mnie za dobra muszę postarać się bardziej" i dalej chca zaimponować kobiecie

Gość gość
"sam przyznał, że by mnie zdradził" i "z fajnym charakterem" - no faktycznie zaje/bisty charakter! Idź się je/bnij w łeb autorko :)

Gość gość
Bo dla nas fajny charakter to niekoniecznie ciumlajacy opiekuńczy nudziarz,którego idealny wieczór z dziewczyna to oglądanie tv :-\

Gość gość
P*****le was idiotki niech was roocha kto chce! Najwyzej wy bedziecie samotnie wychowywac swoje dzieci i ledwo wiazac koniec z koncem!