Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W tym roku swiat u nas nie bedzie.

Polecane posty

Gość gość
W szok to może wprawić odgrzewanie tematu stricte bożonarodzeniowego w lipcu. Jakim trzeba być ułomem..

Gość gość
..że Bożego Narodzenia w lipcu? To nawet prawidłowo :P

Gość gość
gość dziś - nikt cię w grudniu nie docenił, że musisz się sama chwalić jeszcze w lipcu? :P

Gość gość
Masakra to przechwalać się tym po ponad sześciu miesiącach.

Gość gość
15.39. rozbawiłaś mnie :) Kiedyś kobiety miały po 6-7 dzieci i sobie radziły? No a jakże! Ale, kiedyś kobiety mając po tyle dzieci, nie miały pralek tylko ryły w balii, nie miały kuchenek gazowych/gazowo-elektrycznych tylko gotowały w pieco-kominkach, nie miały lodówek tylko trzymały produkty w piwnicy lub w ziemiance, a no i też czasem elektryczności nie było. jak się tak chwalisz, to zrezygnuj tylko z lodówki, kuchenki i pralki przy tej swojej czwóreczce dzieci a gwarantuję Ci, że się zesrasz przy szykowaniu świąt. Mądrości o tym że kiedyś kobiety sobie radziły, to zostaw dla tych które faktycznie sobie radziły, a nie ty leniwa doopo co ma elektryczność i inne sprzęty ułatwiające życie, m.in. i internet będziesz tu innym dosry.wać.

Gość gość
Lenie

Gość gość
Up

Gość gość
" Szkoda mi, ze nie mam jak pokazac niemowlakowi co to sa swieta, ale to jest poprostu niewykonalne. " Tak. Niemowlak na pewno dużo z tego wyniesie i zapamięta :D