Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafiłbym się zakochać w niedziewicy to stworzenie obspermiona, dotykane

Polecane posty

Gość gość

lizane jak tak można

Gość gość
jak twoja matka? :)

Gość gość
jego stara to nawet gorzej. ej, autorzyno. dostajesz rozkaz pójścia do starej i pokazania jej swojego tematu na kafe. dotarło? to podziękuj i wypierydalaj

Gość gość
przeciez ona jest używana dla facet powinna być dziewica tak samo jak facet prawiczkiem dla kobiety

Gość gość
no właśnie autor jakoś starannie omija temat swojej matki. a i tak nie jest w stanie zaprzeczyć, że skoro on sam w ogóle istnieje, to oznacza, że jego własna rodzicielka została obspermiona.

Gość gość
gość 22:05 autor był niepokalanie poczęty

Gość gość
moja matka była dziewica aż do ślubu a wy stukacie sie z 50 facetami a nastepnie chwalicie sie szacunkiem do siebie fuuu.

Gość gość
22:08 kolejny Jezusek i Anakin? :D

Gość gość
A wiesz że pitę się myje? :D

Gość gość
a nie brac kobietę która była używana przez wcześniejszych mężczyzn to nie pojęte i jak tak można

Gość gość
Ale jak Ci loda zrobi to dupą wessiesz prześcieradło :X

Gość gość
ojej, mamusia wytrzymała do ślubu? wowowow, coś jednak hipokryzją trąci, jeśli cię porzuciła dla gacha, o czym nieraz pisałeś. czyli była "używana" przez twojego ojca, a teraz przez gacha.

Gość gość
gość dziś Używany, to może być płaszcz, a nie człowiek, p********y mężczyzno, który nienawidzi kobiet! Widać, jaki masz szacunek do kobiet, liczy się tylko błona, bo kobieta, to dla Ciebie przedmiot! Nie pozdrawiam.

Gość gość
z niedziewica kojarzy mi się puszczalstwo nie trzymając cnoty dla przyszłego męża prawiczka

Gość gość
owszem, dla niego kobieta to przedmiot... mam nadzieję, że żadna nie będzie przez ciebie... "używana" :O :O :O

Gość gość
gość dziś Zgwałcona też nie ma błony. Kobieta, której partner umarł też. Kobieta, która rozstała się z partnerem po paru latach też.

Gość gość
jeżeli życie polega na tym, według ciebie, że ma się mieć tylko jednego partnera/partnerkę i koniec, to nie mam więcej pytań

Gość gość
autor ma rację

Gość gość
Dobra ale to forum tyle lat istnieje a Wy dalej się na prowo dajecie złapać

Gość gość
gość dziś I ma rację, nawet, w przypadku gwałtu?

Gość ShiobannTully
Tak jakby dziewicy nikt nigdy nie dotykał i nie lizał.

Gość gość
ShiobannTully dziś O to to to ;D

Gość gość
gość dziś a ktoś ci karze wcześniej uprawiać seks? nie uprawiaj to nie bedziesz miala statystyk w postaci 20 mężczyzn z którymi spałaś. Związek nie ma nic do tego że mamy uprawiac seks Pozdrawiam

Gość gość
mi nie chodzi o błone tylko żeby była czysta miałbym obrzydzenie jakbym miał się z taką kochać warto trzymać cnote jak najdłużej

Gość gość
23:31 spałam z dwoma mężczyznami, tępaku

Gość gość
gość dziś i co bedziesz sypiac z kolejnymi aż dojdziesz do ślubu hah? A wiesz że 90% mężczyzn jest w związku tylko dla seksu? to że jesteś w związku nie masz obowiązku uprawiać seksu

Gość gość
23:47 owszem, będę. i wiem, że 90% facetów jest w związku tylko dla seksu, nie mam złudzeń co o waszej natury, wiem, że nie umiecie i nigdy nie spróbujecie pohamować popędu. ja jednak też nie umiem, więc to robię. :)

Gość gość
23:47 poza tym, co się okaże w przyszłości? JEŻELI i nie będziesz pieprzonym hipokrytą, znajdziesz tę swoją wymarzoną dziewicę o wyglądzie rusałki (hahahahaha), ożenisz się z nią po około 2 latach czystości i miłości i w noc poślubną stracicie się wzajemnie - nagle zonk, bo oboje nic nie umiecie, coś tam sobie popróbujecie, może się czegoś nauczycie. wiesz co się stanie? może wytrzymasz 5 lat, może 10. ale po tym czasie nagle stwierdzisz, że ta twoja dziewicza żoneczka traci urodę, cyc jej opada, a twoje libido nagle będzie wzrastać i opadać. zauważysz, że są inne kobiety. ona zauważy, że jesteś ograniczony, złośliwy i generalnie mizogin. zacznie marzyć o romantycznym chłopie, który przy świecach chwyci ją delikatnie za rękę. a ile masz lat dopiero? jeszcze nie masz 40, ale już dociera do ciebie co za pierdoły saskie sadziłeś jako gówniarz. i co zrobisz?

Gość gość
umrzesz zaznawszy tylko jednej kobiety? a co jeśli ona się okaże po ślubie zimną rybą albo wręcz przeciwnie, okaże się, że doprawi ci rogi jak u woła? będziesz wytrzymywał latami bez seksu, bo ona nie ma ochoty czy patrzył jak cię zdradza?

Gość ja jestem prawiczkiem i
takie co miala 2 juz bym nie chcial, ale 1 bym moze przebolal...