Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafiłbym się zakochać w niedziewicy to stworzenie obspermiona, dotykane

Polecane posty

Gość gość
gość dziś p********ie o szopenie typowe polaczkowe tłumaczenie ze swojego braku dziewictwa a jak wiadomo szanuje się taka kobieta.

Gość gość
gość dziś badania naukowe mówią co innego więc takie bzdety nie pisz bo nie znasz zycia typowe tłumaczenie kobitki bo facetowi musi dać z takim podejściem nigdy nie zaznasz prawdziej miłości.

Gość gość
jakie ma znaczenie ilu albo ile kto miał? zwisa mi i powiewa ilość partnerek mojego faceta tak długo, jak długo jest ze mną, nie zdradził nikogo i nie skrzywdził. no, ale ja mam swoje priorytety, dla mnie trochę ważniejsze jest to, czy facet pomógłby np. bitemu przez bandę obcemu od tego, z kim spał.

Gość gość
A wiesz co jest najlepsze? Ze takie hujki z pseudozasadami jak Ty robia z dziewic niedziewice. Moj byly ktory mnie rzucil jak tylko dowiedzial sie ze nie jestem dziewica (hipokryta sam nie byl prawiczkiem) znalazl dziewczyne dla ktorej byl pierwszym w ogole w zyciu partnerem, nawet sie nigdy wczesniej nie calowala. I co? Pobyli razem 3 lata. W tym czasie ja rozdziewiczyl. Potem poznal jakas loche i dziewczyne kopnal. I co? Ma byc skreslona przez takiego frajerzyne co sam nie wie o huj mu chodzi?

Gość gość
Drastyczna liczba rozwodów w porównaniu w poprzednich latach wina leży po stronie przeszłośc***artnera/partnerki a jak wiadomo jak sypiała/sypiał wczesniej z kilkoma to będzie dalej to robił bo jak to możliwe, że wierny jest i potrafi utrzymać związek jak kończy magiczne 25lat albo 30 więcej? nie dziwi cię to?

Gość gość
badania naukowe =/= badania prowadzone przez kościół nie jest to pierd/dolenie o Szopenie, tylko właśnie obnażam twoją głupotę, którą jest odmowa spojrzenia w przyszłość i tego jak będzie wyglądać życie za 10, 20 i 30 lat. co jeśli twoja partnerka umrze? nadal pozostaniesz jej wierny? oczekiwałbyś od niej wierności po swojej śmierci?

Gość gość
gość dziś Czyli jak będe z 60 kobietami z każda w związku to mam sypiać mimo, że się znamy tydzień? to będe boskim szanującym się facetem na ziemi haha!

Gość gość
gość dziś Rzucił cię a wiesz dlaczego? bo wie że szybko nie dasz a go ciśnienie niosło dlatego nie był ciebie wart chodziło mu tylko wyłącznie o seks.

Gość gość
drastyczna liczba rozwodów wynika z odstąpienia od nacisku na pozostawanie w nieszczęśliwym małżeństwie ze strony kościoła, bo kościół przecież nie uznaje rozwodu. kobiety były kiedyś w większości dziewicami do ślubu, a to nie przeszkadzało facetom je zdradzać z kim się dało. gdzie tu logika?

Gość gość
ja osobiście bym partnerki nigdy nie zdradził nawet jakby seksu nie było a wiesz czemu bo dla mnie ważniejsza jest miłości a nie ******ie tym się wyróżniam.

Gość gość
00:19 realnie patrząc, są małe szanse na to, że facet byłby z kobietą po tygodniu w związku, jakąkolwiek. i jak wspomniałam, zwisałoby mi to i powiewało, gdyby ten facet miał to coś. seks to nie jest żaden szacunek tylko coś do czego zostaliśmy stworzeni. btw, ciekawostka - wszyscy ludzie na tej planecie są krewnymi. wszyscy ludzie na tej planecie pochodzą z kazirodztwa. fajne, co?

Gość gość
liczy się dla ciebie wyłącznie miłość, bo jesteś jeszcze naiwnym, uduchowionym prawiczkiem. jeżeli jakimś cudem jednak się prześpisz z kobietą i dotrze do ciebie, dlaczego inni faceci to robią, to poglądy zmienią ci się o 90 stopni. nie 180, bo wtedy przejdziesz na full wypas hipokryzję - faceci mogą, ale kobiety nie.

Gość gość
gość dziś Wina leży po stronie przeszłości nie potrafią się wstrzymać zaczynają wcześniej to potem są rozwody.

Gość gość
gość dziś Nic się nie zmieni moja droga to tylko wasze tłumaczenie z waszego niedziewictwa jak zaczniesz w wieku 17lat to wiadomo, że nie skończysz tylko na jednym partnerze. Wiekszość to się sprawdza

Gość gość
i dlatego właśnie zakładasz tematy o "bad boyach", którzy mają ileś tam partnerek w życiu? dziwne, liczy się dla ciebie miłość, ale jakoś wylewa się z ciebie zazdrość i żółć o te ich "podboje"

Gość gość
gość dziś Znacznie więcej jest zdrad w dzisiejszym świecie media bombardują nas seksem a potem są efekty płacz bo facetowi dałam a on spierdolił.

Gość gość
gość dziś Nie pisałem nic o bad-boyach.

Gość gość
prawdziwym powodem, dla którego zakładasz te kretyńskie tematy jest chęć poszerzenia zakresu "dostępnych" dla ciebie dziewic. gó/wno cię obchodzi innych ludzi, a już kobiet tym bardziej. wydaje ci się, że jeśli wpędzisz parę dziewczyn na dennym forum o kupie w kompleksy, to coś osiągniesz i może będziesz z tego miał. inaczej nie zakładałbyś tematów o kawałku błony CODZIENNIE.

Gość gość
gość dziś Jak dla ciebie dziewica to tylko kawałek błony to gratuluje bo nie dla mnie. Zazdrościsz, że dziewica się szanuje przeciwieństwie do ciebie będziesz kolejnym obiektem dla mężczyzn do z********** Mnie aż biorą na wymioty jak naiwne są panienki na kafe czytając łapie się za głowe .

Gość gość
hahaha a skad wiesz ze jak poznasz jakas panne dziewice to nie bedzie ona obspermiona dotykana lizana wczesniej?? przeciez mozna w dupke, w usta,miedzy piersi itd... i jak się o tym dowiesz szerloku ze taka czysta ze nikt jej nie dotykał? poznasz jakas panne i nie masz gwarancji ze nigdy nie była obspermiona haha ale bys miał mine jakbys sie dowiedzial ze jednak ta panna sprzedala ci smak spermy poprzedniego kochasia:)

Gość gość
jakoś znamy panienki które są w związkach mimo, że były w dłuższych relacjach a są dziewicami? wytłumacz jak to możliwe?

Gość gość
00:37 mam partnera, który robi dla mnie co zechcę, a seks z racji sytuacji uprawiamy raz na miesiąc (wolałabym częściej). rozmawiamy codziennie, żalimy się sobie, co tydzień się spotykamy i na ogół chodzimy do kina, na kolację, muzea, lodowisko... dba o mnie, wysłucha, pocieszy, broni słabszych, lubi te same rzeczy. tego typu rzeczy. ja go wysłucham, pocieszę, ugotuję, zrobię masaż pleców, rozbawię, jeśli tylko mogę i zamienię dwa słowa o grach wideo lub czymkolwiek innym. a ty co masz?

Gość gość
gość dziś więcej niż ci się wydaje bo nie patrzę na partnerkę jako obiekt do seksu tylko do miłości.

Gość gość
mam kogoś z kim chcę być, kogo pożądam i kto pożąda mnie, komu chcę dogodzić i kto chce dogodzić mi. co ty masz? śmierć nadejdzie i zobaczymy czy twój stwórca ci założy złotą koronę za bycie Krzyżakiem dziewic :)

Gość gość
Jakby kobiety miały odrobinę rozumu nie byłoby tyle debilnych tematów. Jak ma rozum to nie jest naiwna myśli logicznie proste.

Gość gość
00:46 współczuję jakiejkolwiek naiwnej, która będzie obiektem tej miłości

Gość gość
gość dziś jak jesteś zadowolona z życia codziennego to ok twoje życie. Ja osobiście wyrażam swoją opinie co o tym myśle.

Gość gość
Ja tam wolałbym jakąś, co ma nie tylko zasady, ale też jakiśtam popęd seksualny...

Gość gość
a potem klną na mężczyzn jacy są dupki i *****cze każdy facet jest taki sam patrzymy na wygląd i chcemy wielką d**e i cyce. A tak niestety nie jest

Gość gość
oj autorze zagotowales się we wlasnym sosie idz lepiej pomagac mamie lepic pierogi