Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafiłbym się zakochać w niedziewicy to stworzenie obspermiona, dotykane

Polecane posty

Gość gość
więc apel do kobiet szanujcie się.

Gość gość
hehe najpierw przeczytalam ze nie potrafilby sie zakochac w niedzwiedzicy i pomyslalam ze ludzie to jednak lubia pisac bzdury ..

Gość gość
bo to prawda

Gość gość
Drogi autorze. Postanowiłam napisać w tym wątku, ponieważ razi mnie kilka rzeczy. 1. Twój stosunek do kobiet, jako ludzi jest ohydny. Może nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale z zewnątrz wygląda to tak, że według Ciebie o wartości kobiety (chciałoby się napisać, że jako człowieka, ale w Twoim stosunku daleko do uznawania jej za pełnoprawnego i równego Tobie człowieka) świadczy tylko i wyłącznie błona. Nie liczy się to, czy jest dobrym człowiekiem, czym się zajmuje, czy ma wykształcenie, liczy się tylko i wyłącznie dziewictwo. 2. Miłość, to tak naprawdę kilka związków chemicznych i nigdy nie wiadomo, kiedy mózg zrobi z Ciebie zakochane zombie 3. Tekst z szacunkiem świadczy, że niewiele wiesz o powodach bycia dziewicą. Jedne dziewczyny rzeczywiście trzymają z jakiegoś tam szacunku do siebie, aczkolwiek dla mnie bardziej szanuje się ten, kto dba o zdrowie, niż ten, kto był do 30 dziewicą. Inne są dziewicami, bo nie trafiła się okazja. A inne czysto ideologicznie, np. ze względu na wiarę. Ja np. jestem dziewicą z czystej przekory, uważam, że mało jest coś wartych facetów, zatem nie mam zamiaru być żywą lalką. 4. Rozwody.. cóż... Nie robiłabym z badań przeprowadzonych, przez środowiska katolickie badań naukowych, ponieważ te środowiska mają tendencje do stronniczości. Wcześniej te statystyki wynikały z tego, że kościół nie uznaje rozwodów, a dużo było ślubów kościelnych. W czasach, kiedy ludzie odchodzą od kościoła i mają cywilny, lub żyją w konkubinacie, łatwiej o rozwód/rozstanie i nie ma to nic wspólnego z dziewictwem. Powodów orzeczenia rozwodów jest multum, więc proszę, byś nie generalizował.

Gość gość
Qrwy dziewice sa najlepszy i przymknijcie juz te obspermione pyski! Ja czesto sprzedaje liscia puszczalskim i sa z tego powodu wqrwione na 102 ale to ich problem! I WSZYSTKIE na poczatku mi mowia ze zaluja ze nie sa dziewicami!

Gość gość
ja jestem szczęśliwa że straciłam dziewictwo :D a straciłam je tak że sama sobie przebiłam ;) nie dam żadnemu mężczyźnie satysfakcji z tego że mnie rozdziewiczył, żaden na to nie zasługuje

Gość gość
gość dziś A ja często skaczę po pustych łbach w glanach mizoginom takim, jak ty, szowinisto j****y w dupsko.

Gość gość
Tylko dziewica jest warta tego by dac jej dozywotnie poczucie bezpieczenstwa!