Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzi tak łatwo można złamać?

Polecane posty

Gość gość

Oczywiście nie mam złych intencji, ale ciekawi mnie to. Zauważyłam ze niestety widać po mnie każda emocje. Gdy ktoś powie coś, co mnie zmartwi widać to na twarzy. Czasami nawet mam łzy w oczach. I automatycznie w tym samym momencie, osoba która nawet była nieprzyjemna, stanowczo zmienia się o 180stopni!!! Też macie takie odczucia? Albo może jesteście po drugiej stronie? Wypowiedzcie się. Ja akurat mam taki charakter, ze pomimo delikatności potrafię być stanowcza a gdy kobieta płacze czy coś to uważam że chce coś wymusić i nie uginam się. Nie wiem dlaczego tak mam.

Gość gość
*nieprzyjemna,stanowcza

Gość gość
no to powiem ci że jestes sliczna i masz super ciało;) jak się usmiechniesz tzn, że cie złamałem

Gość gość
nic sie nie łam

Gość gość
alez porównanie ;)

Gość ciubaryk
bardzo znana firma jako wykonawca wygrała przetarg na budowę autostrady za małe pieniądze a teraz to jest najważniejsze aby NAJTANIEJ wybudować i to NIKOGO nie interesuje aby sprawdzić taką firmę, czy ma wprawę w budowie autostrad, więc firma X wygrała przetarg na budowę autostrady nie mając pojęcia o budowie autostrad i zatrudniła do tej budowy podwykonawców , czyli firmę Y oraz firmę Z i Kowalski mając firmę Y i chcąc zarobiąc oraz jego kolega Nowak mając dwie fadromy i wywrotki zabrali się do roboty , kupili żwir, krawężniki oraz kilka ton tłucznia i krusiec , wszystko zgodnie z dokumentacją i dolomit pod budowę drogi , zapożyczyli się w bankach licząc, że po wybudowaniu fragmentu drogi zarobią pieniądze a pieniędzy nadal nie wypłacił główny wykonawca , więc pozostaje Nowakowi sprzedać jedną wywrotkę typu MAN aby zapłacić za kredyt , główny wykonawca nadal pieniędzy nie wypłaca , więc druga wywrotka typu MERCEDES zostaje sprzedana , teraz podwykonawcy pozostaje tylko fadroma i ciężarówka STAR i ma do wyboru, czy sprzedać fadromę , czy ciężarówkę , ponieważ Komornik już czeka na pieniądze , zamiast zarobku wyszło, że Konornik zabiera wszystko , tak wygląda biznes w Polsce za Tuska