Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dobry krem dla kobiety w wieku 35lat

Polecane posty

Gość gość

Loreal revitalift filler (ha) krem anti-age dzień. Kupiłem krem dla kobiety w wieku 35 lat i chyba się nie nadaje bo na pudełku zaznaczone ze jest od 40 czy może go używać. Z góry dziękuję za odpowiedz

Gość gość
no nie bardzo bo ten krem co kupiles jest za silny dla 35 latki , a masz paragon moze da sie wymienic po swietach

Gość gość
jasne ze moze go uzywac,gdzie tam za mocny.Niektore cere maja starsza niz maja lat.

Revitalift Filler spokojnie można używać już poniżej 40 roku życia. Zobacz co jest na str loreal Różne czynniki wewnętrzne i zewnętrzne mogą mieć wpływ na proces starzenia się skóry. Skóra trzydziestolatki, która często korzysta z kąpieli słonecznych, może wyglądać dużo starzej niż czterdziestolatki. Zachęcam wszystkie kobiety bez względu na wiek, które zauważyły przesuszenie skóry, zmarszczki mimiczne, utratę objętości i blasku do sięgnięcia po pielęgnację Revitalift Filler. ". Ja osobiście używam go już od jakiegoś czasu - a mam 35 lat - jestem z niego mega zadowolona. Cera jest dobrze nawilżona, doskonale napięta, zmarszczki zredukowane. #jestemtegowarta

Gość gość
Revitalift filler to dno. Nie działa, szkoda pieniędzy na taki szajs!

Gość gość
Szkoda kasy na kremy loreal. Już chyba Ziaja są lepsze.

Gość gość
Ja nie stosuję kremów dla 35 + ponieważ większość to są z kwasem hialurowym, a ja nie mam zmarszczek.