Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiazku powinny byc zawierane ok 20 roku zycia

Polecane posty

Gość gość

Wtedy kobieta jest jeszcze ladna i jedrna, mezczyzna sie zakochuje, potem przywiazuje i zwiazek trwa. A taka 30stka kto sie zainteresuje? Figura i skora juz nie ta, facet najwyzej przeleci i pojdzie dalej . Smutny jest nasz los...

Gość gość
Ładna i jędrna jest ta, która uprawia sport i dba o siebie.

Gość gość
to raczej nie uroda odpycha, tylko toksyczny charakter...nie skóra, nie włosy...nie figura tylko charakter...wnętrze.

Gość gość
E tam, czy facet okolo 30stki bylby w stanie spedzic reszte zycia w zwiazku z pania zalozmy 34 lata, 1,60, 80kg wagi, krotkie wlosy, ale ... wiecznie usmiechnieta, kochajaca ludzi, dobra dla zwierzat, dajaca mu swobode, kochajaca, gotujaca? Czy wybralby, 23latke, 1,75, 50kg, troche egoistke, troche sfochana, roszczeniowa, tez usmiechnieta, ale juz nie taka dobra.

Gość gość
Kązdy wybiera to, co kto lubi.

Gość gość
większość kobiet

Gość gość
a co ty k.....wa wiesz o zwiazkach.

Gość gość
to na jakiej podstawie ludzie sie dobieraja? ze niby mezczyzni nie patrza na wyglad? jeszcze patrza czy panna bedzie swiadczyc oral i anal

Gość gość
mysle, ze dobieraja sie na zasadzie..podobieństw... ja dobrze zarabiam, ty dobrze zarabiasz, ja jestem przystojny, ty jestes ladna, ja jestem czuly, ty jestes czula, mnie interesuje sport, ciebie tez, ja lubie grac w szachy, ty tez, ja lubie morze, ty tez, ja lubie kolor czerwony, ty tez, ja lubie namietne calusy, ty tez, ja mam znamie na prawej skroni, ty tez masz znamie gdzies indziej, ja mam lekko siwe wlosy, ty tez masz, ja mam brzuszek, ty tez masz brzuszekk...albo przeciwienstw, ale osobiscie tego nie preferuje.