Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moze przypadkiem, jakimś cudem, jest tu inteligentny, wrazliwy facet?

Polecane posty

Gość gość
To jest forum, tam portal randkowy. Ludzie tam zakładają konto w wiadomym celu. Tu moze wejśc każdy i napisać cokolwiek bo jest niezweryfikowany. To żadna krypto reklama, pytam z ciekawości. Z tego co wiem to płaci sie za weryfikacje a szkoda mi wyrzucać kasy w błoto, z nieba nie spada i ciężko muszę na nią zapracować.

Gość gość
00.29 25-30 max

Gość gość
gość dziś a umiałbyś nimi zagrać po ciele jak na fortepianie? Xxx Jak poznam gdzie jaki dźwięk jest to myślę że tak :-)

Gość gość
I gdyby Ci napisał: nie pisz do mnie więcej to znowu byś sie zastanawiała: a dlaczego? czy to chodzi o to, że czuje sie zawiedziony - to moze jeszcze da sie odkrecic a moze mnie nie chce i znowu bys nie wiedziała. A tak to nie odpisał wiec problem z głowy, to jest w 'zawieszeniu' no bo nie odpisał; nie, nie odpisał: tak, wiec jeszcze jest furteczka ;)

Gość gość
gość dziś 00.29 25-30 max A przejdź się po politechnice.

Gość gość
ja lubię grać na puzonie, a Ty?

Gość gość
gość dziś ja lubię grać na puzonie, a Ty? Kiedyś grałem na instrumencie ale to dawno temu. Jednak nie dla mnie.

Gość gość
a co masz w avatarze?

Gość gość
Jakim avatarze? :-o

Gość gość
w avatarze takim w komunikatorze ?

Gość gość
Nigdy nie ustawiam Avatarow bo nie wiem co dać. Ani nie wiem o który komunikator ci chodzi

Gość gość
Racja. Milczenie to czasem najdosadniejsza z możliwych odpowiedzi. Niech żałuje, choć wiem, nie jestem idealna. Z drugiej jednak strony znam też swoją wartość. Choć czasami bywam egoistką mam masę zalet. A będzie jeszcze więcej bo to mnie tylko bardziej motywuje. Użalenie sie nic mi tu nie pomoże. Poboli i przestanie. Przynajmniej ja mam czyste sumienie. Próbowałam, wyciągnęłam rękę, przeprosiłam nawet za swoje odczucia choć nie powinnam i za to, ze powiedziałam kilka słów za dużo. Mogę spokojnie zacząć wymazywać go z pamięci i ze swojego życia. Z czystym sumieniem,

Gość gość
szkodsa tak mi trochę zbarzmiało znajomym ;)

Gość gość
Oj no to szkoda

Gość gość
przypadkiem taki ktoś nie przyzna się ze względów oczywistych do czegoś co słabością jego jest bezwzględną zwłaszcza w miejscu tak wyrwanym z kontekstu życia osobom pozbawionym wstydu... nie mniej jednak bywa tu czasami uświadamiany jak bardzo pomylił się co do sensu życia, dlatego szukaj go jeśli chcesz, ale pamiętaj, że on nie pozwoli siebie odnaleźć pozostając w mroku swoich wspomnień