Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duzy obwód prącia

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam taki problem i chciałbym się Was poradzić. Mianowice mam 21 lat i kompleks w postaci zbyt dużego obwodu prącia (obwód to 15,5-16cm, długość 17cm) Aktualnie jestem w związku z pierwszą w moim życiu dziewczyną, nigdy wcześniej nie uprawiałem seksu (głównie ze względu na mój kompleks związany ze zbyt dużym obwodem prącia). Jeżeli chodzi o seks z obecną dziewczyną to próbowałem jej raz wsadzić ale niestety nie wyszło :( dziewczyna odczuwała ból już na samym początku. Jestem załamany z tego powodu gdyż wydaje mi się że problemem jest po mojej stronie :(. Dziewczyna chyba jeszcze go nie widziała jedynie dotykała ręką.

Gość gość
Cokolwiek zrobisz nie ulegaj gadaniu glupich kumpli i nie idz do agencji. Kobieta ktora bedzie Cie kochala na pewno upora sie z Twoim "potworem" w odpowiednim czasie. Najlepiej z nia porozmawiaj po prostu. Szanuj sie bo tylko to ma w zyciu wartosc.

Gość gość
Masz normalnego k****a,nadaje się nawet na spokojnego anala,musisz ją ujeżdzić bardziej to się rozepcha

Gość gość
Mam obwodu 15 cm. i nie sądzę by był aż taki gruby.

Gość gość
Musisz go odciąć i przyszyć coś normalnego np.12 w obwodzie i 10 długości bo z takim potężnym penisem na pewno nie znajdziesz partnerki do pieszczot hehe. Naprawde zrób tak a nie pożałujesz a twoje życie seksualne bedzie obfitować. A tak po za tym z główką wszystko w porządku???

Gość gość
Poszukaj sobie kobiety w stadninie

Gość gość
Ja mam męża z taki grubym i długim. Do porodu wchodził do połowy. Był mąż prawiczkiem ja dziewicą i jest delikatny dlatego podczas rozdziewiczania nie czułam bólu. Widzi również dokładnie pochwę w środku bo zawsze jest przy badaniu ginekologicznym pochwy i był przy porodach.

Gość bella   86
13:09 Twój facet tyle razy uczestniczył w badaniu Twojej cipki, że teraz niepotrzebnie chodzisz do gina, sam powinien Cię badać. W końcu musiał się czegoś nauczyć i zdobyć praktykę. Niech otworzy swój gabinet i będzie badaczem kuciapek. :D:-D :-D :-P

Gość gość
Obwód to nie średnica matoły.

Gość gość
Sam/a jesteś matoł. Jeśli to nie jest dużo to spróbuj sobie wsadzić nadgarstek w tyłek.

Gość gość
Mojemu mierzyłam i ma 15,2 cm. i nie mówcie, że to koński wymiar. Można przyrównać do rolki po papierze toaletowym. Jeśli chodzi o to to kobieta woli grubszy niż dłuższy sprzęcik.

Gość bella   86
Autorze masz sprzęt nielada, ale nie umiesz się nim posługiwać. Może poszukaj w necie :-P instrukcji obsługi. W myśl starego porzekadło jak się popieści to wszystko się zmieści.

Gość gość
inaccessible89 dziś Tyle tylko że poród do przyjemności wcale nie należy, to okropny ból. A seks z facetem ze zbyt grubym "sprzętem" to jeden wielki dyskomfort.

Gość gość
13.18 ha ha ha powinien badać! ????Po co łazić po badaniach ginekologiczny nawet na bloku operacyjnym zakażają! !! A co dopiero w mało sterylnych gabinetach ginekologicznych.. Dlatego partner powinien pilnować Sterylności przy badaniu ginekologiczny, dentystyczny ,laryngologicznym!!!

Gość gość
Jeśli jesteście w stanie zmieścić w sobie rolkę od papieru toaletowego to nie chciałbym iść z wami do łóżka.

Gość gość
Nie rolkę tylko ten środek włazi ma mojego z ledwością.

Gość gość
A potem się budzisz.

Gość gość
00,15 zryty leb

Gość gość
Nie no co Ty. Ladny niebieski nick ma. Te z niebieskimi sa madrzejsi niz orange. Naprawde hehehehehehe He He He!!!!!!!

Gość gość
Ty sobie pewnie noge wsadzasz.

Gość gość
Ty sie nie rad tym k****m bo jak bys mial fiuta jak u slonia i zero kasy to zadna by nie spojrzala na ciebie, a jak bys mial kasy jak lodu ale fiuta malego jak szpilka to by wszystkie lecialy na ciebie, to sa k***y brudne ****aja sie z kim popadnie aby mial kase moze byc dziadek nawet, i smierdza sperma na km