Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie kobiety które znam

Polecane posty

Gość gość

uważają że wyglądają młodziej niż w metryce.... ty kafeterianko też tak uważasz ale mylisz się niestety, to tylko takie złudzenie któremu każda kobieta ulega, niektóre mają 50 a są przekonane że wyglądają na 30 :)

Gość gość
A ja tam uważam, że wyglądam starzej. Jak mi jeden ostatnio chyba chciał komplementem rzucić i powiedział że mam młodą twarz i nie wyglądam na tyle ile mam to go wyśmiałam z góry na dół. Jak komplementujesz to rób to tak, żeby się kobieta nie skapnęła że w c***a lecisz :D

Gość gość
to prawda, wiekszosc kobiet uwaza ze wyglada mlodo, a najsmieszniejsze sa te ktore mają 30 lat i wiecej a twierdza ze wygladają na 15 i pytają je o dowód gdy kupują piwo (w wiekszosci sklepow osiedlowych nie pytają mlodziezy o dowod, wiec nie klamcie obrzydliwe oszustki)

Gość gość
Wiesz autorze o tym, że aby udowodnić prawdziwość twierdzenia, należy udowodnić, że zawsze jest prawdziwe, a żeby obalić je wystarczy wskazać jeden przypadek, gdzie się to nie sprawdza?

Gość gość
w większości marketów pytają i dowód jeżeli wyglądasz na mniej niz 25...a dla pewności pytają jak leci. Sama mam 22 i pytają mnie o dowód zawsze, chociaż twarz mam zmęczoną jak 30latka po 3 porodach ;)

Gość gość
mój kumpel pracował w sklepie i często dla żartu prosił takie pod 30 o dowód gdy kupowały piwo, aż po nich spływało zadowolenie, żadna nie wzięła tego za żart :D