Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filipcio

chcialbym kiedys kogos zabic

Polecane posty

mam nadzieje, ze kiedys jakies isis czy choy wie co zaatakuje europe, i bedzie mozna tych chujow zabijac bez wzgledu na to czy jestes z wojska czy cywilem. Najlepszy sposob na sianie terrorow wsrod tych chorych ludzi? Porywac jednostki, np strzelic w nich czyms usypiajacym zatargnac go gdzies gdzie nikogo nie ma, i jak juz sie obudzi urzadzic mu nieziemski wieczor tortur :):):)

Gość gość
Zabij siebie O jednego Gnoja mniej

Gość gość
a ja bym ciebie niedorobiony przybił do drzewa gwoździami i potem rozharatał twój o***t tępym sierpem, następnie nasypał paszy dla świń do środka twoich flaków i wrzucił twoje żyjące ciało do chlewa, gdzie powinieneś skończyć

"a ja bym ciebie niedorobiony przybił do drzewa gwoździami i potem rozharatał twój o***t tępym sierpem, następnie nasypał paszy dla świń do środka twoich flaków i wrzucił twoje żyjące ciało do chlewa, gdzie powinieneś skończyć " ta a potem przyszla by twoja matka i cie opieprzyla i ukarala :D

Gość gość
Omg ludzie,spokojnie :O

Gość gość
żadne spokojnie niedorobionego będę je//bal jak psa gdzie tylko sie pokaże, na kafete tak jak mu to obiecałem w lipcu. Słowa dotrzymam.

to se ***aj, pamietaj ze ja mam wiele osobowosci, wiec jak trafisz na ta, co sobie przysiegles za zyciowy cel, j***c, to milej zabawy :D:D:D:D:D

Gość gość
własnie trfiłes na policje poj***e

Serio? Ciekawe bo w pazdzierniki jak mialem sprawe to sedzina powiedziala ze jestem chory i jej przygadalem i sie tlumaczyla, polskie prawo i policja hahah