Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam tak drobne dłonie że w dłoniach mężczyzny wyglądają jak dłonie dziecka

Polecane posty

Gość gość

co o tym sądzicie ?

Gość gość
Chwalisz się czy żalisz?

Gość gość
pytam tylko o waszą opinię

Gość gość
Nadają się do przepychania rur i klozetów.

Gość gość
A jaką masz długość dłoni? Od podstawy do czubka palca środkowego (jak wbijesz w google to jest grafika jak mierzyć, kafe to za spam uznaje) Bo ciekawi mnie czy masz dużo mniejsze ode mnie , ja mam 16cm

Gość gośćolla
Z czystej ciekawości sobie zmierzylam. 14 cm. To duso czy mało?

Gość gość
napewno nie mam nawet 15 cm

Gość gość
No ja mam te 16cm i ogólnie mam jedne z mniejszych dłoni wśród znajomych więc 14 to wg mnie bardzo mało. Ale no co w tym złego? Jedyny problem to z rękawiczkami, ale sportowe mają szeroką rozmiarówkę, i dla dzieci są całkiem spoko (chłopięce :P ). Bo pierścionki itp to można zmniejszać i dopasowywać. No i jeszcze mam małą płytkę paznokcia, ale to nie wiem czy jest powiązane z wielkością ręki aż tak.

Gość gość
Czasami przymierzalam dłoń do dłoni i miałam często 1-2cm mniej, teraz jak dokładnie zmnierzyłam to wychodzi 15,5. Więc średnio kobiety chyba mają 15-18 . Ale to też ze wzrostem chyba będzie związane

Gość gość
tez mam 14 cm

Gość gośćolla
Nie wiedziałam ,że moje dłonie są aż tak małe.. No ,ale mam 158 cm wzrostu, dziwnie bym wyglądała z dużymi. Stopę mam również małą 21,5 cm

Gość gość
Nie wiem, w porównaniu z Wami mam większe a i tak włąśnie te głupie rękawiczki na zimę mnie wkurzały bo wiecznie na czubkach palców było dużo materiału. Jakbym miała 14cm to już w ogóle bym się frustrowała. Z butami mam podobnie, bo niby mam standardowy rozmiar 36, ale mam nieco węższą stopę i latają mi na nodze. Ale miałam kiedyś taką koleżankę, też poniżej 160, maleńkie dłonie, maleńkie stopki - ale wg mnie fajnie wyglądała :)

Gość gość
z ciekawości zmierzyłam swoje dłonie - mam 17,5 cm :classic_cool: zawsze wiedziałam, że mam duże dłonie, ale palce mam bardzo szczupłe, więc jest ok

Gość gość
To masz rączki zdegerowane jak u karzełka. Pożytku w małżeństwie będzie z ciebie niewiele. ja bym cię przepędził, bo ty jesteś z gatunku tych, którzy chcą wskoczyć na plecy.