Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam żony

Polecane posty

Gość gość
Nie ma nikogo?

Gość gośćwars
proponuje zapoznac sie , lub przypomniec sobie wykres przedstawiajacy atrakcyjnosc plci w zaleznosci od wieku 42 latek jest bardzo blisko ekstremum

Gość gość smerfetka
do 16:15 Nie jestem czepialska. Po prostu w ostatnich dniach napotkałam zbyt dużo ludzi używających słów, których nie znają i tak mi się jakoś zebrało i musiałam napisać coś kontrowersyjnego. Po za tym chciałam zagadać a akurat miałam zły nastrój. Nie jestem marudna. Raczej męza marudę mam. A infantylna tym bardziej nie jestem. Myślę że nie jeden 40latek jest dopiero tam, gdzie ja byłam 10 lat temu(metafora). Do przerost tresci nad forma Czy moje życie jest straszne? hmm... Mam męża malkontenta, to chyba wyjaśnia wszystko. A co miałeś na mysli pisząc, że chcę się wyrwać? Nie rozumiem. Lube poznawać nowych ludzi...tyle:) A jakoś ostatnio przekonałam się, że właśnie z starszymi męzczyznami rozmawia mi sie najlepiej. Autor wcale nie musi być chory psychicznie zakładając ten wątek. Internet to normalne miejsce do poznawania nowych osób. A forum jak każde inne. Ważne że dużo ludzi w jednym miejscu.

Gość gość
Do tego co pisze, że 42 latek jest w grupie najbardziej atrakcyjnych wiekowo - nie, nie jest. Tak samo, jak kobieta 42 letnia nie jest, do stałego związku, w którym planuje się dzieci. Chodzi o biologię, pisze się coraz więcej o bezpłodności u mężczyzn po 40 r. ż. oraz wadach genetycznych u dziecka, którego ojciec skończył 40 lat. Do nie dawna wszelkie kłopoty z bezpłodnością i wadami genetycznymi "zrzucano" na matkę. Ale badania pokazują, że to nie tylko wiek matki jest ważny, ale również ojca. 30 latka chcąca mieć zdrowe dzieci , powinna zastanowić się nad związkiem z 42 latkiem, tak samo jak facet 30 letni powinien zastanowić się nad związkiem z 40 latką. Oczywiście frustraci zaraz mnie zakrzyczą, ale zaklinanie rzeczywistości nic nie da.....

Gość gość
Jak można znaleźć realnie,skoro nawet tu nikogo nie ma?

Gość gość
ja jestem :-)

Gość gość
Fajnie,a kto Ty???

Gość gość
wolna,panna,lat 33,szczupła ,niebieskooka blondynka ;-) kandydatka na żonę ;-)

Gość gość
Jak dla mnie super,wiesz ile ja mam lat?

Gość gość
hmm,42 ? to Ty pisałeś ?

Gość gość
zasnęłam a ostatni post nie doszedł. a skąd jesteś autorze ?

Gość gość
Oj nie czytasz mnie,lubelskie.Podałem nawet meila.

Gość gość
oj czytałam :-) chciałam tylko sprawdzić czy nadal piszę z autorem ;-) czy już gimnazjum opanowało temat.

Gość gość
Zgłoś się do rolnik szuka żony, skoro oczekujesz że kobieta przyjedzie do tej lubelskiej dziury

Gość gość
a dlaczego autor nie może opuścić swojego miejsca zamieszkania ?

Gość gość
Tu autor! Nie siedzę tu 24/24 ale zaglądam.Moja okolica może i jest trochę na uboczu ale z to jest piękna. Nikt nie powiedział,że nie mogę się gdzieś przenieść,ale tu mam dom.

Gość gość
autorze nie zwracaj uwagi na wpisy idiotów. w ostatnich latach wszyscy uciekają z miast w ciche i spokojne miejsca,stawiają domy nawet w lesie byle dalej od wrednych i fałszywych ludzi którzy gonią tylko za pieniądzem. to nie średniowiecze,są samochody,pociągi,samoloty.w kilka godzin można znaleźć się nad morzem bądź w górach.

Gość gość
Masz rację,mnie to wcale nie rusza,takie gadanie/pisanie.Wiem co lubię i z czym mi jest dobrze.Jeśli ktoś lubi coś innego jego sprawa,nikogo do niczego nie zmuszam ,nawet do czytania tego tematu :)

Gość gość
napisałabym do Ciebie autorze tematu na maila ale nie mam założonego drugiego,bez nazwiska :-(

Gość gość
Możesz pisać z nazwiskiem,nie pogniewam się :) A tak serio,pisz śmiało nic Ci nie grozi i tak nie wiem czy jest prawdziwe.

Gość gość
w sumie racja...a odezwały się już jakieś inne potencjalne kandydatki ;-)

Gość gość
Nie,nikt nie napisał :(

Gość gość
przykro mi :-(

Gość gość
Mi bardziej :( ale co zrobić? Dziwi mnie tylko,że tyle samotnych pań,a żadna nawet nie próbuje .

Gość gość
to prawda,widocznie same nie wiedza czego chcą . autorze a od dawna Jesteś sam ?

Gość gość
Dla mnie to długo,cztery lata.

Gość gość
4 lata, to faktycznie dużo. Po tylu latach samotność już mocno doskwiera, nawet jak ma się hobby, pasję, przyjaciół, to jednak dom, bez drugiej osoby, jest strasznie pusty.

Gość gość
więc mieszkasz sam ?

Gość gość
a dlaczego rozstaliście się z ostatnią partnerką ? zdrada,brak miłości ...