Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam żony

Polecane posty

Gość gość
42? A mi tam pasuje, lubie starszych od siebie, a mam 'szczęście'', do samych młodziaków, jestem od Ciebie młodsza o 15, może być?

Gość gość
jak skończę 40 to będę zajmował się prawie dorosłymi dziećmi i żoną a nie szukał na forum starszych panów, hahah :D

Ja nie przekroczylam 30 ale uwazam, ze kobieta jest jak wino...moja mama np.jest troche po 50ce a figury moze jej pozazdroscic niejedna 30latka ;) zmarszczek tez ma malo bo nie pali papierochow i sie nie tapetuje bo nie musi ;) 45-latka nie jestes zadna "rozklapicha" <3 ;) trzymam kciuki autorze za to, zeby Ci sie udalo ;)

Gość gość
Dziękuję Ci za słowa otuchy . Dla zainteresowanych psikus80@o2.pl

Gość 45latka
Ostanio spotykalam się z naprawdę bardzo atrakcyjnym 30 latkiem. Jednak przy tak dużej różnicy wieku jest duza różnica poglądów,zapatrywań. Dlatego wolalabym kogoś w zbliżonym wieku. Jednak jak widać oni wolą małolaty.

Gość gość
15:30. Piąteczka. Taki sam plan (tyle że męża) ;-)

Gość gość
do 45latka pozdrawiam mądrze myślącą kobiete!. A 36 latek może być?

Gość gość
Jesteś po rozwodzie?

Gość 45latka
36 latek? Jeśli dojrzały emocjonalnie, to jak najbardziej.

Gość gość
45latka co dla ciebie oznacza dojrzałość emocjonalna?

Gość gość
Autorze, ale napisz o sobie coś więcej. Co lubisz robić w wolnym czasie? Jakieś hobby? Rozwód? Dzieci? Bo nie wiem, czy przeprowadzać się, do lubuskiego.

Gość gość
w wolnym czasie zapewne siedzi na kafeterii skoro dał tu ogłoszenie. wy naprawdę jesteście durne po przeczytaniu ogłoszenia jakaś desperata w ogóle rozważa taką opcję :D

Gość 45latka
Hmmm,tak w kilku słowach. Dojrzały emocjonalnie człowiek ,to ktoś rozsądny, radzacy sobie z własnymi uczuciami, emocjami, potrafiący budować relacje z innymi ludźmi. Wiem,że w życiu zdarzają się różne sytuacje,sama przeszłam niejedno,ale..huśtawki emocjonalne to jest coś czego nie znosze. Lubię jasne sytuacje.

Gość gość smerfetka
Szukam żony? Naprawdę szukasz czyjejś żony? Autorze, czy aby na pewno szukasz żony? A może kobiety?? Żona to osoba, która ma męża:) Jeśli to Ci odpowiada, to jestem zainteresowana:) Ale niestety mam tylko 27 lat.

Gość gość
16:09 = połączenie infantylności (nick) Z czepialstwem i maruderstwem. Obiektywnie odradzam Ci ją, autorze ;-)

Gość przerost tresci nad forma
żona która ma męza to cudza żona on zapewne szuka dla siebie :D straszne musisz mieć życie skoro majac 27 lat aby się wyrwać jesteś skłonna odpowiedzieć na ogłoszenie jakiegoś podstarzałego jegomościa z pewnością z jakimiś problemami psychicznymi skoro dał takie ogłoszenie.

Gość gość
porozmawiać przecież można. Autor już pewnie itak uciekł

Gość przerost tresci nad forma
może się boi kobiet tyle się chętnych zleciało to zwiał :D

Gość gość
Żona z kafe?, boże broń i nigdy do tego nie dopuść.

Gość gość
Raszple, lambadziary, materialistki, księżniczki. To którą wybierasz autorze

Gość Ołówek
Bez przesady, normalne kobiety też się tu trafiają. Tylko one raczej nie szukają męża.

Gość gość
A ja mam 40, choc wygladam na 30, nooo, moze troszeczkę przesadziałm, ale pan w wieku 42 lat jest stanowczo za stary dla 30 latki, jak juz niektorzy tu napisali. Owszem, sa takie zwiazki, ale zgadzam się, taki mezczyzna musiałby miec cos, co wyrównałoby te 12 lat. Klasę, pozycję, finanse itd. Nie jestem materialistką, ja mogę miec kogos, kto nie ma nic, ale jest w moim wieku (nie nic, tyle, co ja powiedzmy, w tym wieku musimy miec cos), ale panów 12 lat starszych nigdy nie chciałam i dla mnie, nawet, gdyby miał te wszystkie przymioty, to i tak bym nie chciała. Pan moze sobie znaleźć 30 latkę, ale bedzie ona niskich lotów, najczęsciej nieporadna i mało inteligentna.

Gość gość
Coś co wyrownaloby te różnicę? Ale niby jak?masakra, jakimi jesteście materialistkami.

Gość gość
Pani lat 40...Ty chyba też nie jestes lotów zbyt wysokich. Twoj styl pisania świadczy o tym dobitnie:-(

Gość gość
Dobitnie? Gdzie cie tak dobiłam moim stylem? Zejdź lepiej na ziemię. Jasne, że ma zaoferować cos w zamian za te 12 lat, przeciez wiadomo, ze umrze wczesniej, przynajmniej o 15 lat i co wtedy? Przede wszystkim, kiedy ma 42 lata, to nie powinien podawac górnej granicy na poziomie 30 lat, bo to go juz wmoich oczach dyskwalifikuje. A 31, 32 to juz nie może być? Zejdźcie na ziemię, albo kubełek zimnej wody dobrze zrobi. Przede wszystkim, to najpierw o sobie wypadałoby coś napisac.

Gość gość
O ile na żywo człowiek jest w stanie szczerze zainteresować się kimś starszym nawet o 12 lat - bo patrzy się na człowieka całościowo, nikt też wieku nie ma wypisanego na twarzy, to szukając w Internecie kogoś kto jest starszy o 12 lat kojarzy mi się tylko z wyrachowaniem. Bo dlaczego 30 latka miałaby odpowiadać na ogłoszenia 42 latka, jeśli może odpowiedzieć na ogłoszenie 30-35 latka ? Poza tym wkurza mnie podeście facetów , wyzywają kobiet od materialistek, a sami mają całą listę wymagań - ma być młoda, ma być piękna, często też ma mieć dobrą pracę. No bo wiadomo, oni mają prawo mieć wymagania, jak kobieta ma wymagania to jest wyrachowana.

Gość gość
Tu autor,nikogo się nie boję,musiałem wyjść na chwilę. Nie mam też żadnych problemów psychicznych.A co do wieku,to już drugi raz piszę,że to 30 to nie jest granica.

Gość gość
Po 1., było 'ok 30,' a nie 'do 30stki'. Po 2., uważam, że zainteresować 12 lat młodszą kobietę to realne bez jakiegoś przekupywania czy innych cudów. Sama mam 20 lat i podobają mi się mężczyźni dużo starsi. Związać bym się nie związała, ale myślę, że są bardziej 'szalone' ode mnie. Po 3., facet pewnie chce założyć rodzinę. Kobieta w wieku 30 lat spokojnie może mieć 2 dzieci. 40stka? Niekoniecznie.

Gość gość
Faceci w tym wieku przezywaja kryzys wieku średniego, muszą sobie udowodnić, że wciąż są atrakcyjni i młodzi. Wyrywaja wiec młode laseczki. Nieważne ,że nie maja o czym z nimi pogadac. Za to mogą sobie pobzykac młode ciało i pochwalić się przed kolegami. Żałosni..

Gość gość
ja natomiast uwazam, ze cycki sa fajne i kazda kobieta nizaleznie od wieku powinna je miec