Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam żony

Polecane posty

Gość gość
Tak,bardzo doskwiera,nawet nie ma z kim porozmawiać.Wiadomo,można rozmawiać z przyjaciółmi,znajomymi ale to nie to samo. Czemu rozstaliśmy się?Ona była nie w porządku ,mogę opowiadać dokładnie,ale nie tak publicznie.

Gość gość
A nie szukałeś kogoś, między znajomymi? Nikt nie zna, żadnej kobietki, z którą mógłby Cię poznać?

Gość gość
ja nawet nie mam znajomych żeby mogli mnie z kimś zapoznać,nie mam z kim wyjść ,porozmawiać. jestem sama,niekochana jak to śpiewa chylinska...

Gość gość
W tym wieku to już każdy zajęty,a jak ,,już ,,wolny to raczej nie chce zaczynać od początku. Tu w necie nikt nie napisze,a co mówić w świecie realnym.

Gość gość
więc mimo porażki i zawodu nie skreśliłeś kobiet ? chciałbyś stworzyć stały,szczery ciepły związek ? nie boisz się ?

Gość gość
tak tak, kiedyś już znałam jednego takiego, co co jakiś czas szukał sobie tutaj "zony" :O okazało się, że jedna zapoznana kobieta mu nie wystarcza..

Gość gość
Mam jakieś wewnętrzny głos,że to tylko ta jedna była niedobra i właśnie ja musiałem na nią trafić.Wierzę,że są dobre,uczciwe i kochające kobiety.Pytanie gdzie jesteście???

Gość gość
ciężko uwierzyć że istnieją mili,dobrzy i kochający mężczyźni w tym chorym świecie :-(

Gość gość
Tak Wy kobiety w nic nie wierzycie,każdy facet myśli tylko o jednym. A ja jak dziecko wierzę we wszystko.

Gość gość
musisz być naprawdę dobrym człowiekiem :-)

Gość gość
Zapisuje sie na casting ;) Ale uprzedzam z góry - jeśli morzysz głodem i w sypialni nic si enie dzieje - nie odpisuj :D

Gość gość
haha i jeszcze zabawny :-D

Gość gość
Myślę,że jestem normalnym człowiekiem.Nie ideałem ,też mam swoje wady,może nawet więcej wad niż zalet :) Nie lubię wykorzystywać innych,ani być wykorzystywanym,a to dzisiaj jest takie niemodne :)

Gość gość
a jaka jest Twoja największa wada ?

Gość gość
Nie mnie oceniać,ale myślę,że nieśmiałość

Gość gość
ojej...żeby tylko takie wady posiadali ludzie ;-) dla mnie wady nie do zaakceptowania to : gwałtowny i wybuchowy temperament,agresja ,brak zrozumienia i współczucia dla słabszych (w tym zwierząt) ,nadużywanie alkoholu,palenie papierosów itp. to tak ogólnie.

Gość gość
Agresja to nie dla mnie,ja lubię spokój ,ale papierosy tak :( Więc nie zaakceptujesz mnie :(

Gość gość
Chcesz mieć dzieci? Papierosy, cóż, nieciekawy nałóg, nieprzyjemne jest całowanie się z kimś, kto pali, niestety. M.

Gość gość
Sam ze sobą nie będę miał dzieci,jeśli spotkam kobietę wtedy o tym będę myślał. Chciałbym nie palić,mam nadzieję,że spotkam kogoś kto mnie oduczy palić.

Gość gość
Ty sam musisz się oduczyć i chcieć rzucić, dla siebie, nie dla kogoś :) M.

Gość gość
Sam nie mam motywacji ,gdyby było dla kogo,byłoby łatwiej.

Gość gość
Chcesz się zmieniać dla kogoś? Motywacji musisz poszukać w sobie. M.

Gość gość
Tak,dla kogoś.Dla drugiej osoby mogę zrobić wiele,to mnie motywuje.Sam dla siebie to jakoś nie ma sensu.

Gość gość
to ja,z 18;09 wiem jak to jest,sama paliłam. ale wreszcie rzuciłam. więc jestem sama dla siebie dowodem na to że można się od tego nałogu uwolnić. i paradoksalnie nie chciałabym być z kimś kto pali gdyż chciałabym by ten ktoś kogo pokocham był zdrowy i jak najdłużej cieszył się życiem przy moim boku :-) byłam z kimś kto wręcz zmuszał mnie do rzucenia palenia,skutek był odwrotny.a w ostateczności rzuciłam jego a nie papierosy. tak jak pisze gość M,znajdź w sobie motywację.musisz to zrobić dla siebie. owszem miło jest gdy ktoś Cię wspiera i kibicuje. ja w ostateczności nie miałam nikogo i dałam radę. w tym roku minęło przeszło 6 lat jak oddycham pełnymi płucami ;-) skreślam kogoś kto w ogóle nie bierze pod uwagę rzucenia palenia. bo nie po to sama tyle się męczyłam by wdychać przy kimś tą truciznę :-( zupełnie inaczej patrzę na kogoś kto chce rzucić a mu nie wychodzi. sama próbowałam 3 razy. tak więc głowa do góry,dasz radę :-) telepatycznie jestem z Tobą :-) wystarczy chcieć :-) a przecież Chcesz :-) A.

Gość gość
Dziękuję Ci A. Co stosowałaś na rzuceni palenia,czy nic? Ale się porobiło,miałem znaleźć żonę,a znalazłem się na odwyku :)

Gość gość
proszę Cię bardzo :-) fajnie,od czegoś trzeba zacząć ;-) stosowałam plastry niquitin,sama nie dałabym rady. mi pomogły o tyle że nie doświadczyłam tej nerwówki,ataku złości czy podjadania.pamiętam tylko że piłam dużo wody gdyż odczuwałam wieczne pragnienie ;-) ale teraz jest tyle środków do walki z paleniem że spokojnie coś Ci doradzą w aptece :-)

Gość gość
Autorze i Gościu A, spiknijcie się :) M.

Gość gość
Jakoś nie bardzo wierzę w te wspomagacze :) Kiedyś zjadłem opakowanie jakichś pastylek,ale po każdej chciało mi się bardziej palić :) Hehe M-ko jesteś swatką?? :) :)

Gość gość
Mogę być swatką :) M.

Gość gość
zrobisz jak uważasz :-) A.