Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dramatic

za przeproszeniem p*****le...

Polecane posty

Gość dramatic

Tak, p*****le was facetów (oczywiście nie wszystkich). Dlaczego nie potraficie docenić kobiet dla których jesteście całym światem?! Ile i jak mam sie jeszcze starać żeby wkońcu mi z kimś wyszło? Miałam 3 związki i w jednym jestem : pierwszy - zdradzał, drugi - to nie był odpowiedni podgatunek faceta dla mnie, trzeci - miał na mnie kompletnie wyj****e i mu nie zależało... a teraz? Jestem z M. Już miesiąc i poprostu niewiem co mam robić, dzięki niemu wyszłam z jednego ostatniego związku, był moim przyjacielem, prawił komplementy i poprostu był we mnie zakochany, mam nadzieje że nadal jest. Ale drogie kobiety i faceci co ja mam zrobić jak on pogrywa prawie tak samo jak mój ostatni facet? Umawia się, nie przychodzi na spotkanie, nie odbiera telefonu a później go wyłącz, na drugi dzień dzwoni jak gdyby nigdy nic i mówi "hej skarbie co tam? Wybacz ale wczoraj byłem z***bany i poszedłem spać". Mówi że mnie kocha i bym zrozumiała te sytuacje gdyby nie to że to sie często zdarza. A ostatni tydzień? Lepuej nie mówić... w niedziele musiał sie opiekować bratem, ok rozumiem nie na problemu, poniedziałek, wtorek, środa do godz 15 sie nie odzywał, nie odbierał telefonu a od kolegi sie dowiedziałam że go psy jebły, sam mi sie nic nie przyznał, powiedział że pogadamy jak sie spotkamy o 18. Ok 18 jestem na miejscu, do 20 nie odbierał telefonu, a o 22 napisał tylko że będzie jutro. Czwartek wigilia, czekam aż zadzwoni, cały dzień mi na sms nie odpisał, około godziny 19 zadzwonił, przeprosił i powiedział że dzisiaj nie da rady. Piątek i sobota miał przyjechać i sytuacja podobna z środy. Dzisiaj? Czekam aż sie odezwie sam, bo jestem na niego zła, a mówił że będzie. Najgorsze jest to że tak mi na nim zależy i tak go kocham że jak zadzwoni to jestem w stanie odwołać moje spotkanie byle by sie z nim spotkać chociaż wiem że go nie będzie ;(. Mam dość nie potrafie z nim zerwać, niewiem jak z nim pogadać i niewiem co zrobie jak dzisiaj nie przyjedzie. A wy jakbyście zrobiły? Albo opinie facetów?

Gość gość
Od ponad roku szukam faceta, byłam na wielu randkach i zawsze jest tak samo. Z każdym jest to, co opisujesz. Z KAŻDYM. Opowiadają piękne historie jak to tęsknią, jak pragną, jak się doczekać nie mogą. I nie przychodzą na spotkania, nie oddzwaniają. Zjawiają się znowu po jakimś czasie, jak ich przyciśnie. Ja to rozwiązałam w ten sposób. Umawiam się z kilkoma na raz a seks uprawiam z przyjacielem. Mam pełen pakiet, romantyczne spotkania z co chwila innym i stały 'związek' z seksem i poczuciem bliskości. Nie zapisuję nawet ich numerów, czasem nie kojarzę, który do mnie napisał, albo zadzwonił. Nie przywiązuj się do facetów. Tylko tak nie będziesz cierpiała. Korzystaj z życia. Powodzenia !

Gość gość
Ziewwwww :classic_cool:

Gość gość 18 48
Acha...i oczywiście każdemu mówię to samo 'jesteś jedyny, tak bardzo za Tobą tęsknię'. Jestem pojętną uczennicą. Mężczyźni nauczyli mnie w rok jak dbać o siebie i mieć wylane na wszystkich.

Gość gość
Może jakieś studia podyplomowe sobie zafunduj, jako pojętna uczennica. Nie będziesz miała czasu na piertoły...

Gość gość 18 48
:) Dzięki za plan na życie, ale wolę swój. Będę niosła kaganek oświaty wśród kobiet i pokazywała im jak nie być ofiarą.