Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dramatic

za przeproszeniem p*****le...

Polecane posty

Go艣膰 dramatic

Tak, p*****le was facet贸w (oczywi艣cie nie wszystkich). Dlaczego nie potraficie doceni膰 kobiet dla kt贸rych jeste艣cie ca艂ym 艣wiatem?! Ile i jak mam sie jeszcze stara膰 偶eby wko艅cu mi z kim艣 wysz艂o? Mia艂am 3 zwi膮zki i w jednym jestem : pierwszy - zdradza艂, drugi - to nie by艂 odpowiedni podgatunek faceta dla mnie, trzeci - mia艂 na mnie kompletnie wyj****e i mu nie zale偶a艂o... a teraz? Jestem z M. Ju偶 miesi膮c i poprostu niewiem co mam robi膰, dzi臋ki niemu wysz艂am z jednego ostatniego zwi膮zku, by艂 moim przyjacielem, prawi艂 komplementy i poprostu by艂 we mnie zakochany, mam nadzieje 偶e nadal jest. Ale drogie kobiety i faceci co ja mam zrobi膰 jak on pogrywa prawie tak samo jak m贸j ostatni facet? Umawia si臋, nie przychodzi na spotkanie, nie odbiera telefonu a p贸藕niej go wy艂膮cz, na drugi dzie艅 dzwoni jak gdyby nigdy nic i m贸wi "hej skarbie co tam? Wybacz ale wczoraj by艂em z***bany i poszed艂em spa膰". M贸wi 偶e mnie kocha i bym zrozumia艂a te sytuacje gdyby nie to 偶e to sie cz臋sto zdarza. A ostatni tydzie艅? Lepuej nie m贸wi膰... w niedziele musia艂 sie opiekowa膰 bratem, ok rozumiem nie na problemu, poniedzia艂ek, wtorek, 艣roda do godz 15 sie nie odzywa艂, nie odbiera艂 telefonu a od kolegi sie dowiedzia艂am 偶e go psy jeb艂y, sam mi sie nic nie przyzna艂, powiedzia艂 偶e pogadamy jak sie spotkamy o 18. Ok 18 jestem na miejscu, do 20 nie odbiera艂 telefonu, a o 22 napisa艂 tylko 偶e b臋dzie jutro. Czwartek wigilia, czekam a偶 zadzwoni, ca艂y dzie艅 mi na sms nie odpisa艂, oko艂o godziny 19 zadzwoni艂, przeprosi艂 i powiedzia艂 偶e dzisiaj nie da rady. Pi膮tek i sobota mia艂 przyjecha膰 i sytuacja podobna z 艣rody. Dzisiaj? Czekam a偶 sie odezwie sam, bo jestem na niego z艂a, a m贸wi艂 偶e b臋dzie. Najgorsze jest to 偶e tak mi na nim zale偶y i tak go kocham 偶e jak zadzwoni to jestem w stanie odwo艂a膰 moje spotkanie byle by sie z nim spotka膰 chocia偶 wiem 偶e go nie b臋dzie ;(. Mam do艣膰 nie potrafie z nim zerwa膰, niewiem jak z nim pogada膰 i niewiem co zrobie jak dzisiaj nie przyjedzie. A wy jakby艣cie zrobi艂y? Albo opinie facet贸w?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
nudne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od ponad roku szukam faceta, by艂am na wielu randkach i zawsze jest tak samo. Z ka偶dym jest to, co opisujesz. Z KA呕DYM. Opowiadaj膮 pi臋kne historie jak to t臋skni膮, jak pragn膮, jak si臋 doczeka膰 nie mog膮. I nie przychodz膮 na spotkania, nie oddzwaniaj膮. Zjawiaj膮 si臋 znowu po jakim艣 czasie, jak ich przyci艣nie. Ja to rozwi膮za艂am w ten spos贸b. Umawiam si臋 z kilkoma na raz a seks uprawiam z przyjacielem. Mam pe艂en pakiet, romantyczne spotkania z co chwila innym i sta艂y 'zwi膮zek' z seksem i poczuciem blisko艣ci. Nie zapisuj臋 nawet ich numer贸w, czasem nie kojarz臋, kt贸ry do mnie napisa艂, albo zadzwoni艂. Nie przywi膮zuj si臋 do facet贸w. Tylko tak nie b臋dziesz cierpia艂a. Korzystaj z 偶ycia. Powodzenia !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ziewwwww :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 18 48
Acha...i oczywi艣cie ka偶demu m贸wi臋 to samo 'jeste艣 jedyny, tak bardzo za Tob膮 t臋skni臋'. Jestem poj臋tn膮 uczennic膮. M臋偶czy藕ni nauczyli mnie w rok jak dba膰 o siebie i mie膰 wylane na wszystkich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e jakie艣 studia podyplomowe sobie zafunduj, jako poj臋tna uczennica. Nie b臋dziesz mia艂a czasu na pierto艂y...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 18 48
:) Dzi臋ki za plan na 偶ycie, ale wol臋 sw贸j. B臋d臋 nios艂a kaganek o艣wiaty w艣r贸d kobiet i pokazywa艂a im jak nie by膰 ofiar膮.

Udost臋pnij ten post