Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiej narodowości byście chciały faceta najbardziej?

Polecane posty

Gość gość

moje top 10 atrakcyjności mężczyzn: 1. Niemcy 2. Brytyjczycy 3. Australijczycy 4. Kanadyjczycy 5. Szwedzi 6. Amerykanie 7. Norwegowie 8. Słowacy 9. Finowie 10. Rosjanie

Gość gość
Włoch lub Hiszpan lub Francuz bo przystojni

Gość gość
USA, Kolumbia, Wenezuela, Kolumbia, Brazylia, Portugalia, Hiszpania, Włochy

Gość gość
Cieszę się, że preferujecie panów z południa, więcej północnych będzie dla mnie :classic_cool: Mój ideał: rudy albo blondyn + niebieskie oczy

Gość gość
Blondyn Norweg, bo ja mam norweskich przodków ;) sama jestem blondynką, chcę urodzić aryjskie dzieci :D

Gość gość
Mężczyźni z Północy to najlepszy materiał na męża. Skromny, pracowity i szanuje żonę, która jest dla niego przede wszystkim człowiekiem i partnerką. A bierzcie sobie tych Włochów i Hiszpanów, którzy nie dość, że skundleni przez stulecia z Turkami i Arabami (stąd ciemna uroda, kiedyś ludzie tam wyglądali bardziej po europejsku, było więcej blondynów czy rudych), to jeszcze leniwe maminsynki i babiarze. :D

Gość prawictwo pospolite 152
Ukrainkę albo..najlepiej Holenderkę

Gość gość
Facet o nordyckiej urodzie tak jak ja :)

Gość gość
Kolumbia? Boliwia? - mieszkam w Japonii i tego s**tu dużo się kręci w ramach migracji - jak najdalej o nich

Gość gość
Dokładnie, najlepiej biali faceci - europa centralna i północna. Wszystko co już jest bardziej ciapate, już raczej nie

Gość gość
Prawdziwe Polki preferują Arabów i murzynów.Im bardziej agresywny i prymitywny facet tym większe na powodzenie u polskich Karyn.Gdy słyszą łamany angielski i dowiadują się że Ahmed albo Kali jest analfabetą to już mają mokro i są gotowe do rozrodu.

Gość rajfurka
1. Norweg (byłam z jednym w związku, najwspanialszy facet jakiego miałam okazje poznać ❤️) 2. Szwed 3. Duńczyk 4. Niemiec (obecnie jestem w związku z jednym :classic_cool:) 5. Fin 6. Kanadyjczyk :classic_cool:🖐️

Gość gość
rajfurka i każdy nazywał się Ahmed i zdradził cię z kozą . raczej rdzenni faceci z zachodu nie chcieliby polczyny smalczyny bo to byłby ogromny obciach mieć wycier**** z biedokraju po ciapki czy murzynie...co najwyżej to był jednonocny związek albo facet był kompletnym marginesem.ale stawiam na cuapkow- lepiej napisać Norweg czy szwed zamiast Ahmed na zasiłku;)

Gość gość
rajfurka zazdro :classic_cool: szczególnie tego Niemca :(

Gość gość
gość dziś - nie masz pojęcia do kogo się zwracasz prostaczko, dałabyś się żywcem pokroić aby być osoba o takim statusie społecznym jak ja :D🖐️

Podobali mi się zawsze Szwedzi, Finowie i Szkoci. Mam Brytyjczyka, Szkota półkrwi. Chociaż tyle :D

Gość rajfurka
gość dziś - do norwega mam większy sentyment, matko co to był za facet :classic_cool: Niemiec za to bije na głowę wszystkich swoja inteligencja❤️ :D

Gość gość
rajfurka, a który najlepszy w łóżku? ja z obcokrajowców miałam tylko Niemca i po prostu...bomba :D

Gość gość
I poznałam też bardzo przystojnego Kanadyjczyka, całkiem uroczy, ale jednak Niemiec to taki prawdziwy samiec.

Gość gość
Mnie od zawsze podobają się Słowianie i Nordycy. Sama jestem wysoka, mam blond włosy i niebieskie oczy. Chyba nic w tym dziwnego, że chciałabym te cechy przekazać mojemu przyszłemu potomstwu. A gość z 21:14 znieść nie może, że nie każda Polka to doopodajka z patologii, która leci na śniadą skórę. No cóż, sam musisz pochodzić z patologii i marginesu społecznego, skoro tylko takie mieszane związki znasz. Tak się składa, że faceci ze Skandynawii coraz częściej biorą sobie żony spoza ich regionu, bo te ich baby to wojujące feminazistki albo miłośniczki "uchodźców". Przejedź się do Sztokholmu czy Helsinek, to zobaczysz ile tam jest białych kobiet z małymi Mulatami na rękach albo w chustach na głowach. :D

Gość rajfurka
gość dziś - norweg! trafił mi się skandynawski bóg :D z Niemcem jestem od niedawna, za wcześnie na oceny. :classic_cool:🖐️

Gość rajfurka
gość dziś - otóż to[cool🖐️

Gość gość
nie przespałaś się z nim jeszcze? :classic_cool: to może ja też poszukam jakiegoś Norwega :classic_cool: chociaż nie znam norweskiego

Gość gość
@Haze, w pełni cię rozumiem. Od czasów nastoletnich podobają mi się Finowie i tak mi się życie potoczyło, że jeden z nich jest moim mężem. :)

gość dziś - gdzie mieszkacie? Finlandia czy gdzieś w świecie?

Gość gość
Haze, mieszkamy w Finlandii, na południu.

Gość gość
Arab w zwiazku to tragedia. Murzyn tez. Nigdy w zyciu ciapatego.

Gość gość
Mnie od zawsze podobają się Słowianie i Nordycy. Sama jestem wysoka, mam blond włosy i niebieskie oczy. Chyba nic w tym dziwnego, że chciałabym te cechy przekazać mojemu przyszłemu potomstwu. X Pierwsze slysze o kobiecie , do tego blondynce "lecącej" na blondynkę czy nordykow.Nie widzę w tym nic złego,lepszy wybór niż ciapusy i inne,ale serio pierwsze slysze.to tak dziwne że aż zapachniało trollingiem:D Xx A gość z 21:14 znieść nie może, że nie każda Polka to doopodajka z patologii, która leci na śniadą skórę. No cóż, sam musisz pochodzić z patologii i marginesu społecznego, skoro tylko takie mieszane związki znasz. X Wnikliwa obserwacja jest rzeczą ludzką Gorzka prawda bez upiększania,statystyka a nie pojedyncze wyjątki,o to chodzi. Xx Tak się składa, że faceci ze Skandynawii coraz częściej biorą sobie żony spoza ich regionu, bo te ich baby to wojujące feminazistki albo miłośniczki "uchodźców". X Oni sami to takie generalnie zniewiesciale bojace się konfrontacji pisdeczki.Poprawni do bólu,aż zygac się chce co się z nimi porobilo. Xx. M. Przejedź się do Sztokholmu czy Helsinek, to zobaczysz ile tam jest białych kobiet z małymi Mulatami na rękach albo w chustach na głowach. X A większość z tych kobiet to nie rdzenne mieszkanki tylko imgrantki z demoludów myślące że zlapaly pana boga za nogi...

Zazdroszczę. Zawsze chciałam pojechać, ale nigdy się nie złożyło. Najdalej dotarłam do Szwecji.

Gość rajfurka
gość dziś - wszystko co najlepsze przede mną :D za kilka dni wraca z ojczyzny i będziemy mieć dużo czasu i okazji... :classic_cool:🖐️ wystarczy, ze znasz angielski:classic_cool: