Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiej narodowości byście chciały faceta najbardziej?

Polecane posty

Gość gość
ha ha polskie prostaczki i mąż zagraniczniak to jest wasze marzenie chorej główki...wy macie wzięcie tylko w ciapatych i to najgorszego sortu co nawet ich nie chce ich rodzima arabka....polskie kurffy najtańsze kazdy to wie....wystarczy popytać w uk ciapatych o polakach...

Gość gość
"Oni sami to takie generalnie zniewiesciale bojace się konfrontacji pisdeczki.Poprawni do bólu,aż zygac się chce co się z nimi porobilo." Szwedzi może i tak, ale nie spotkałam takich Norwegów czy Finów. "A większość z tych kobiet to nie rdzenne mieszkanki tylko imgrantki z demoludów myślące że zlapaly pana boga za nogi..." Tak? To dlaczego te mamusie mówią po fińsku z rdzennym akcentem? I mają typowo fińskie rysy? :D Tak to już jest, kiedy wypowiada się ktoś, to w życiu danego miejsca nie odwiedził, a rżnie eksperta. W Finlandii Polaków jest bardzo mało i jak już, to przywożą sobie małżonka z Polski albo wiążą się z rdzenną ludnością. To nie UK, chociaż moje koleżanki, które tam mieszkały/mieszkają, znalazły sobie mężów Polaków, a jedna Anglika. No, ale przecież ty wiesz lepiej. :D

Gość gość
Haze, polecam, może kiedyś zawitasz. Finlandia jest piękna o każdej porze roku. :)

Bardzo ciężko przeżyć zimę? Bo słyszałam, że temperatury koszmarne.

Gość gość
Bywa ciężko, nawet na południu temperatura zimą może spaść do -30 stopni, a w Laponii do nawet -45. I bardzo wietrznie tu. Ale widoki jak z pocztówki, zwłaszcza na wsi. :)

Gość gość
mMMMMM ja tez najbardziej bym chciala Szweda, potem Holendra, potem Fina a potem Hiszpana :)

Gość gość
Ale w tym roku aura mało zimowa, nawet +10 w ciągu dnia. :P Dzisiaj spadł pierwszy prawdziwy śnieg.

Gość gość
i jeszcze Norweg spoko :) No i australijski surfer <3

Gość gość
Problem w tym że polki to co najwyżej pogotowie seksualne dla tych narodowości. Choć zawsze macie szansę na mocno opalonego "Szweda czy Holendra".

Ja bym umarła przy takiej temperaturze :F Już angielski deszczowiatr mnie dobija czasami :D a co dopiero prawdziwa zima.

Gość gość
jak byłem w uk to polki obracali wszystkie nacje i to nie te zachodnie tylko te afrykańskie i z jakiś pakistanów i bóg wie skąd jeszcze...

Gość gość
Polskie trolice mogą liczyć tylko na Arabów i murzynów

Gość gość
Jal polka to tylko ciapak albo bambus

Gość gość
Syryjczyk! Numer one.

Gość gość
Wyspy Owcze, Kongo, Etiopia :D A tak na serio ja chce Hiszpana, Wlocha ze względu na urodę , ciemną karnację, Francuz tez chętnie przygarnę;)