Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasi faceci ,mężowie lubią waszą rodzinę??poważnie i szczerze napiszcie.

Polecane posty

Gość gość

czy wasi faceci ,mężowie lubią waszą rodzinę??poważnie i szczerze napiszcie.

Gość gość
bo ja z moja rodziną czesto mam konflikty i kłocimy sie ,ale najgorsze ze wiele razy plakalam przez nich i zalilam sie memu facetowi....to chyba byl bląd..bo on przez to tez nienawidzi mej rodziny i ciągle mówi mi ,że moja rodzina jest zła i ,żebym im nie przebaczala pewnych zachowań i zebym nie dzwonila do nich i nie utrzymywala kontaktu...on czesto mówi mi cos w tym stylu:"twoja rodzinka ma cie za nic i oni cie nie kochają..zrozum to wreszcie i przestan sie oszukiwać:.... mówi mi ,że nienawidzi mej siostry itd.. Ja nieraz pytam go czemu tak ich nie cierpi ,skoro oni go super traktują i nawet bardziej ode mnie go szanują. On mówi ,że przez to ,że mnie krzywdzą emocjonalnie.. boli mnie to ,że on nie cierpi mej rodziny tylko dlatego ,że czasem na nich cos sie mu wyżale..:( czy wg was jego zachowanie jest fair?

Ja uwielbiałem okrąglutką kuzynkę mojej żony :D. x Zawsze ściskałem ją na powitanie tak długo :P, aż żona musiała nas rozdzielać :P :P :P.

Nie zna jej w ogóle, więc się nie wypowiada. Ale Twój zachowuje się nie w porządku.