Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiazki 30latek z kilka lat mlodszymi facetami

Polecane posty

Gość gość
Ale wam zal d**e ściska :) nie spinajcie tak pośladków bo od tego cnotliwe nie bedziecie :) A zresztą mam daleko i głęboko wasze zdanie, tylko nie oplujcie monitorów wylewajac jad bo żółć ekran przeżre :)

Gość gość
ojejej ktos jest zazdrosny o to, ze dziewczyna ma mlodszego chlopaka i nawet nie jest w stanie tego ukryc:p frustraci i zascianek

Gość gość
Wszystkie jesteście siebie warte - jedne zazdroszczą, drugie się promują - jedno i drugie niedojrzałe, może rzeczywiście potrzebujecie małolatów, bo taka pyskówka nie godzi się dojrzałym osobom

Gość gość
Nikt tu nie promuje sie, ten temat jest pelen negacji a jeden wpis promocji nie czyni. Za to widac , ze pelno tu ludzi przezartych zazdroscia bo ktos komu wisi temat nawet nie odpisze ale ten co zazdrosci zbluzga, obrazi aby tylko dokopac bo nikt nie moze byc szczesliwszy niz on. Ja moze i jestem niedojrzala bo jednak mam mlodszego partnera ale w takim razie dlaczego niedojrzale sa te osoby ,ktore niby maja sie za dojrzale ? ;)

Gość gość
Szczerze mówiąc, to mam wrażenie, że ten temat wałkują wiecznie te same osoby, które choćby od anonimowego tłumu potrzebują afirmacji swojego szczęścia. Średnio raz na miesiąc jest tu topik, mam młodszego 20 lat i jestem super szczęśliwa. Ze sposobu wypowiedzi ma się wrażenie, że piszą to wiecznie te same osoby.

Gość gość
A hejtu tutaj się nie uniknie - zresztą to jak w życiu, tylko tutaj śmiałość jest większa, a w życiu co najwyżej w twarz Ci pewnym rzeczy nie powiedzą albo za fałszywym usmiechem życzą szczęscią

Gość gość
gość dziś wiesz, że możesz mieć rację :) - jedna gosciówa tutaj wiecznie piszę, że zna szczęśliwe małżeństwo z 15-letnią różnicą i ten argument wraca wielokrotnie na łamach takich rozmów

Gość gość
Hej hejtem ale to nie ja mam sie wstydzic swojego zachowania tylko one. W realu z takimi ludzmi nie zadaje sie, jezeli kogos nie lubie to nie wyslimam sie na falszywa przyjazn. Nie znam par z az tak duza roznica wieku , 7 lat to najwiecej ale widze ,ze negatywne odpowiedzi pisza te same osoby.

Gość gość
Czy 6 lat to na tyle duzo zeby facet wstydzil sie swojej "dziewczyny" przed rodzina, znajomymi albo zeby tesciowa miala za zle?

Gość gość
ja mam akurat złe doświadczenia, kilka lat zmarnowanych z 5 lat młodszym i z perspektywy czasu widze ten zmarnowany czas, gdybym wiedziała że tak sie to skonczy to nigdy bym w to nie wchodziła. Ja niby starsza ale ładna, on młodszy ale brzydal, za to mniemanie miał o sobie jakby był bradem pittem co najmniej. Choć są udane związki np. anna guzik ma męża chyba 10 lat młodszego... a mi się ten 5 lat młodszy nawet nie oświadczył bo za taki cud się uważal że takich jak ja to bedzie mial jeszcze z 10.

Gość gość
A nie moglas tego wczesniej skonczyc z nim? Bo pewnie caly czas zachowywal sie podobnie. Tak, Guzik ma meza 10 lat mlodszego. Jak czytam takie niusy na pudlu to sie zawsze zastanawiam, co ci faceci w nich widza. A mi sie zaczal podobac kolega 6 lat mlodszy. Wyglada jakbysmy byli w tym samym wieku, tym sie nabralam...

Gość gość
Jeśli chodzi o aktorki i celebrytów, to zawsze trzeba oddzielić miłość od chęci sławy. Czasami gość ma ochotę zaliczyć kogoś znanego, choćby była to starsza kobieta. Dlatego co do motywacji, to nie można tutaj odnosić tego tak bardzo do rzeczywistości, zresztą są to zwykle babki przy kasie, to i żigolaków dużo się pokręci. Obecne pokolenie facetów, to taka kaszka z mleczkiem - gładziutkie lico i brak wiekszych ambicji.

Gość gość
Reni Jusis ma meza o 9 lat mlodszego , polaczyla ich pasja do muzyki.

Ale tu nie ma nad czym długo dyskutować.jedne maja facetów młodszych,drugie starszych a jeszcze inne są kochankami starych pryków za drogie prezenty.Niech każdy zajmie się sobą.Dla mnie to układ idealny.

Gość gość
Witam!!! Do programu TV poszukujemy Par w których jest duża różnica wieku minimum 10 lat i które chciałyby sprawdzić czy mogą sobie ufać. Jeśli jest Pani w takim związku lub zna Pani kogoś kto mógłby być zainteresowany proszę o zostawienie numeru telefonu a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia proszę przesyłać na maila: wer.stanuch@gmail.com. Pozdrawiam.