Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewica, czy niedziewica, ankieta dla facetów.

Polecane posty

Gość gość
My mezczyzni na prawde wolimy dziewice i jest to warunkowane ewolucyjnie :)

Gość prawiki to na prawde debile
hahaha :D i jak tu komukoliek cos wierzyć jak to nawet niedouczone jest :D kobiety widzisz chyba tylko na jpg :D jak mozna być takim kretynem i miec tak pusto we łbie :D myślałam że ludzie bez mózgu nie mogą przeżyć a ten tutaj nawet komputerem umie sie obsłużyć :D wieczne nic nie wiedzące prawiki, żal mi was i waszej niewiedzy :D

Gość gość
Autorze kompletny idioto mów za siebie

Gość gość
tak je wolicie że je rozdziewiczacie a potem zostawiacie tak je wolicie ze az chodzicie na prostytutki i szukacie jakies latwiej na dyskotyce tak wolicie ze nie chce wam sie czegac do slubu tak wolicie ze ogladacie sie tylko za dajkami, plastikami tak wolicie ze jesli nie jest ladna to na nic nie zasluguje ja dlatego sama sie dziewictwa pozbylam :) mezczyzni nie sa warci tego by zostali pierwszymi

Gość gość
do bycia z dziewicą potrzebny jest WARTOŚCIOWY mężczyzna aby docenił Jej i swoją wartość życia w czystości inaczej to nie ma sensu :(

Gość gość
o k/u/rwa ja pi/e/r/d/o/le jaki kretyn :D żeby nie widzieć że kobieta może mieć wystające lub schowane wargi tak samo jak może mieć mniejsze czy większe cycki :D czy według ciebie te z dużymi sa kobietami a te z małymi juz nie? :D pewnie też myślisz że kobieta po porodzie sie tam nie kurczy tylko zostaje jej taka duża dziura :D haha nie no dawno sie tak nie uśmiałam :D ty tak na serio czy na prawde jesteś debilem? :D haha :D ale powiem ci ze ksztalt, wielkosc warg kazda kobieta ma inaczej tak samo mezczyzni maja rozne penisy a nie wszyscy takie same wez poczytaj sobie ksiazke od biologi bo masz duze braki wiedzy, choc i tak pewnie ci to sie nie przyda bo jaka kobieta chcialaby takiego kretyna? :D

Gość gość
gdyby to była prawda to bym trzymała dziewictwo, ale nie jest dlatego juz je straciłam smiech.gif gdyby wszystko to co tu piszą byłaby prawda to kobiety z małymi piersiami byłyby same, wszyscy by zarabiali co najmniej 5 tysięcy na rękę, kobieta bez dziecka nie miałaby życia, mężczyzna bez pieniędzy lub z małym ptakiem byłby sam, małżeństwo to jedyna wartość jaka by była, wszyscy by jedli tylko z ogródka i ćwiczyli, a faceci którzy rozdziewiczyli dziewczyny na zawsze by z nią zostali, a wszystkie niedziewice, samotne matki, prawiki, dzi/wki, biedni ludzie byliby na zawsze samotni, a kobiety chodzące tylko w spodniach lub mające krótkie włosy, tatuaże itd byłyby odpychające tak jak łysy facet czy tez facet z piwnym brzuchem, a kobieta leci tylko na kasę a facet tylko na urodę a jest tak ze nie dziewice sa szczęśliwych kilkuletnich związkach, tak samo prawiki, biedacy, dzi/wki, samotne matki i ojcowie, kobiety z małymi piersiami również sa pożądane, kobiety z krótkimi włosami, chodzącymi w spodniach również są podrywane, grube osoby maja partnerów, jest mnóstwo ludzi którzy zarabiają najniższa krajowa, małżeństwo nie jest najważniejsze, dziecko nie jest tez wymuszane, małżeństwo i tak może się rozpaść mimo iż sex był przed ślubem, ludzie kochają się bez względu na majątek i wygląd itd x właśnie ze względu na te rzeczy nie przejmuje sie opiniami na tym forum, służą mi one bardziej jako rozrywka, ale tez normalni ludzie potrafią tu pomoc usmiech.gif a tak nie jestem dziewica, miałam już kilku partnerów którzy mnie kochali/pożądali a teraz jestem w związku z mężczyzną z którym jestem zaręczona usmiech.gif Wielki uścisk za ten post!!! :) Ja też tu wchodzę tylko dla śmiechu. To forum to jakiś równoległy świat, ten na żywo go raczej nie przypomina. A w nawiązaniu do tematu - mam 33 lata, nie jestem dziewicą, byłam 9 lat w związku z kobietą, teraz jestem sama.

Gość gość
To ja pisalam o 70 partnerach :) Zauwazylam, ze niektorzy sa na tyle niedoinformowani, ze mysla ze bagaz doswiadczen seksualnych ma wplyw na ksztalt cipki- a jest to bzdura :D Wszystko zalezy od genetyki, ja wciaz mam ciasna i sliczna buleczke: http://zapodaj.net/23b93a6790dc1.jpg.html A niektore dziewice maja motylka i zwisajace wargi sromowe (wiem bo mialam dziewczyne dziewice i miala ciemna i wiszaca cipke). A odnosnie pytania o kase- mialam jednego sposnsora a tak to nie bralam kasy- bawilam sie hobbystycznie :D

Gość gość
Na pewno jesteś szmatą i qrwą jeżeli pokazujesz publicznie jakieś genitalia, niekoniecznie swoje.

Gość gość
Haha, jakiś prawik frustrat sie odezwal ze swoimi nudnymi epitetami :D A cipka jest moja, mam wiecej zdjec bo bardzo lubie ja pokazywac :)

Gość gość
Ja już dawno zauważyłam, że te wątki o dziewictwie pisze jakaś straszna szmata która ma niebywałe doświadczenia w seksie i jest chamska oraz wulgarna jak stara prostytuta, nie waha sie też pokazać golizny przy każdej okazji.

Gość gość
Załóżmy, że jakaś pani miała 70 przygodnych stosunków z różnymi partnerami w ciągu np. pół roku. Załóżmy też, że tyle samo miała przykładna mężatka, dziewica dla swojego męża. To, że ta pierwsza ma rozepchaną i zjeżdżoną, to już oceniliście. Zatem przykładna mężatka też powinna mieć podobnie? Ech, zdaje się, że logika powinna być przedmiotem maturalnym.

Gość gość
No tak czego tu sie spodziewac po lewakach puszczalskich lesbach itd. Mezczyzni wola dziewice czy wam sie to podoba czy nie ale oklamujcie sie dalej ;) buehehe ciekawe jaki facet chce bezksztaltne smalcowe potwory z nadwaga! ;)

Gość gość
konik polny

Gość gość
"która ma niebywałe doświadczenia w seksie"- w przeciwienstwie do ciebie, co wieczny prawiczku? y Ale ja jestem kobietą, która ma akurat niewielkie doświadczenie i nigdy jeszcze nie zetknęłam się z taką patologią, która miała 70 kochanków różnej płci i pokazuje w necie swoje podbrzusze. To jest dla mnie tak szokujące, że aż nie umiem ciebie przekrzyczeć, stara szmato.

Gość gość
kawa z mlekiem

Gość gość
woda źródlana żywiec zdrój

Gość gość
"To jest dla mnie tak szokujące, że aż nie umiem ciebie przekrzyczeć, stara szmato."- stara szmata to dala ci zycie :D i pewnie sama jestes stara, skoro poruszasz temat wieku, ja mam 27 lat :D i sie tak nie szokuj bo kociej mordy dostaniesz :P a i co zrobisz jak sie dowiesz, ze maz cie zdradza? ja sie nie zszokuje a ty pewnie zawalu dostaniesz :D

Gość gość
Polecam repetytorium do historii, tzw czerwoną księgę Chmaja

Gość gość
peeling kawitacyjny i mikrodermabrazja, z******te ^^

Gość gość
jeszcze jedno- jestes tak pruderyjna, ze na cipke, pochwe musisz mowic "podbrzusze"? nie przejdzie ci przez gardlo "cipka"? :D to masz jeszcze jedno foto, ku zgorszeniu :D http://zapodaj.net/453e10891ea29.jpg.html

Gość gość
zmywacz do paznokci

Gość gość
jeszcze jedno moje foto, x A ja jestem mężczyzną, bynajmniej nie prawiczkiem i wjechałbym ci w tą rozwartą peeezdę wiertarką udarową żeby cie troche otrzeźwić. Podobno lubisz sado - maso.

Gość gość
ale się qrewka zesłościła, że ktoś miał czelność nie zachwycić się jej zagrzybiałą dziurą

Gość gość
Mam dziś na kolację jajecznicę, ktoś chce?

Gość gość
12:52 A ja Tobie poskaczę po głowie w glanach, niewyskrobany płodzie ^^