Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewica, czy niedziewica, ankieta dla facetów.

Polecane posty

Gość gość
ty wyzej, a pozniej bys sie obudzil w mokrych majtkach, co? :) ja lubie MEZCZYZN a nie karykatury dyskutujace o dziewicach na babskim forum :D a na BDSM to juz w ogole taka pop*****lka nie nadaje sie wcale, niestety :(

Gość gość
Dziewica, czy niedźwiedzica? Oj prosiaczku, prosiaczku. Nie ładnie tam być zoofilem :)

Gość gość
Ale się rozszalała szmata po 70 kochankach, co za żenada, i taka C**A wciąga nas w prowokacje o dziewictwie, swojego dziewictwa to ty juz dawno nie pamiętasz, ty szmato do czyszczenia miejskich wychodków.

Gość gość
Narysujmy coś, drogie teletubisie!

Gość gość
70 kochanków w wieku 27 lat, przepust to ty masz duży i szybki, jest się czym chwalić ty wulgarna szmato.

Gość gość
to nie ja jestem autorka tego tematu :D zreszta napisalam jasno, ze przed facetem na powaznie lepiej podac liczbe partnerow max. 3, a najlepiej 1. wtedy on ma spokojniejsza glowe (bo nie boi sie porownan z innymi) a i kobiecie jest lepiej. czytajcie uwaznie, tlumoki :D tymczasem uciekam z mezem na zakupy, papa!

Gość gość
Ortalion szary Chwytam za bary I przerażonej twarzy krzyczę prosto w nos Chciałbym być sobą! Chciałbym być sobą wreszcie!

Gość gość
My nie musimy nikogo okłamywać tępa puszczalska dzido a męża albo nie masz albo wkrótce nie będziesz miała bo sie na tobie pozna i rzuci cię jak zużyta ścierę którą jesteś.

Gość gość
Zadeklarowna rozpustnica, kłamliwa manipulantka i prostytutka.

Gość gość
Kryzys mogę znieść Ja nie muszę jeść, Lecz niech przestaną truć Odkąd Ciebie brak Tracę dobry smak Błagam, pepe wróć!

Gość gość
Tak tak, tam w lustrze, to niestety ja Tak, tak ten sam

Gość gość
Nareszcie byłaś sobą, napisałaś w końcu prawdę że miałaś 70, bezczelna qrwo. Twój mąż wkrótce cię osra, na pewno tu trafi i czegoś się domyśli. O ile jesteś mężatką, co mało prawdopodobne. Zostanie ci tylko masturbacja tym kijkiem ze zdjęcia.

Gość gość
Co za szmacisko, 27 lat i 70 partnerów :D Skąd się biorą takie chodzące szamba???

Gość gość
13:05 Z tego samego miejsca, co twoja matka. Masz traumę z dzieciństwa, to widać, a powodem jest matka, która się tobą nie zajmowała, bo wolała przyjmować Twoich nowych wujków. Dlatego teraz tak się tu rzucasz na babskim forum i zostaje ci wsadzanie w rurę od odkurzacza

Gość gość
Moja matka żyje z moim ojcem od ślubu a ty za niedługo dostaniesz wezwanie do sądu.

Gość gość
W jakim zawodzie pracują takie szmaty co miały seks z 70 osobami? Prostytutki czy jeszcze coś innego?

Gość gość
Typowa q****, to widac po przeszłości, po wulgarności, po nagich zdjęciach i po chamstwie.

Gość gość
13:19 x A twoja matka zaniedługo dostanie wezwanie do obrobienia pał okolicznym żulom. I nic na to nie poradzisz bo taki jej los.

Gość gość
Akurat władza nie należy już do takich szmat jak ty, więc licz sie ze słowami, bo jutro się kontaktuję z prawnikiem.

Gość gość
13.36 x Skontaktuj się lepiej z naczelnym epidemiologiem tego kraju, by objął twoją matkę kwarantanną z powodu niewyobrażalnego zanieczyszczenia jej dróg rodnych mogącego skutkować epidemią zachorowań na chlamydię. Za dużo się puszczała z wujkami i taki efekt. 🖐️

Gość gość
Lubisz mieszkać pod mostem? to niedługo będziesz.

Gość gość
13.40 x Ale tylko z twoją matką! Inaczej się nie liczy.

Gość gość
gość dziś Czyli tobie wolno obrażać rozmówcę, a ktoś inny nie może wyciągnąć wniosków? Te podwójne standardy. To ty wyzywasz tu od najgorszych, zatem to osoba, którą obrażasz mogłaby prędzej kontaktować się z prawnikiem, aczkolwiek piszemy o jakiejś pani X, którą trudno zidentyfikować, więc powodzenia.

Gość gość
Jakich wniosków, nie masz żadnych przesłanek żeby obrażać moją matkę która całe życie jest porządną kobietą, i bekniesz za to przed sądem. Klamka zapadła.

Gość gość
hahahahahahahahah powodzenia!!

Gość gość
tępy fiut mnie nie zawiódł, ledwo po Świętach i kolejny temat o dziewicach. ba, jeszcze sam sobie "głosów" dodaje :D :D :D ty matole chory

Gość gość
gość dziś Ja mówię o osobie, z którą tu się wykłócasz. To ty nie masz przesłanek, bo jesteś panem X, piszemy o pani Y z miasta Z, no brawo, z pewnością ktoś waz zidentyfikuje. Bo rościć sobie prawo do nienawiści i obrażania rozmówcy, to już ci wolno? Bo zakładasz tu codziennie wątki, w których obrażasz każdego, kto nie pasuje do twojej wizji świata? Bo co, jesteś jakimś nadczłowiekiem, czy jak?

Gość gość
co wzbudza we mnie pusty śmiech, to fakt, że ten nadczłowieczek uważa, że KAŻDA kobieta, która miała choćby jednego partnera bez ślubu to puszczalska szmata (sic!). zaś każdy facet, który spał z jakąkolwiek kobietą to oczywiście obrzydliwy bad boy, z którym puszczalskie kobiety śmią spać i który na pewno je napie/rdala. ten dzieciak to taki patol-katol, że się w głowie nie mieści, a doskonale pamiętam, jak w pewnym momencie się sypnął, że matka go porzuciła dla swojego gacha, nie wierzcie jego bajeczkom, że mamusia porządna jest. uraz ma, głupi smarkacz.

Gość gość
Ja tu zakładam wątki raz na kwartał a mojej matki nie będziesz obrażać i odpowiesz za to co napisałaś.