Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewica, czy niedziewica, ankieta dla facetów.

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 152
to nie jest takie łatwe pytanie .. Tym bardziej , że są kobiety ,które potwierdzają ze lepsza jest dziewica do związku przyklad ? DODA ale do seksu to niekoniecznie lepsza dziewica .. Jak ktos szuka tylko romansu przelotnego , to moim zdaniem lepsza może byc niedziewica .. Niedziewice z pewnoscia potrafią bardziej pobudzić faceta od dziewic.. Tym bardziej ze chodza częsciej w stringach .

Gość gość
14.01 --> odpowiesz to ty za to że matka twoja daje doopy na osiedlu! :D

Gość gość
14:01 zakładasz wątki o dziewicach, bad boyach, srojach i gojach codziennie od paru miesięcy, matole. zmieniasz styl od czasu do czasu, ale schemat ten sam. a wspomniałeś już nie raz i nie dwa, że matka cię rzuciła dla gacha. będę ci o tym przypominać tak długo, jak długo będziesz zakładał te debilne tematy i jeszcze sam sobie w nich odpisywał.

Gość gość
baaaaa, na dziewice przerzuciłeś się głównie po tym, jak trochę za bolesne były dla ciebie wspominki, jak dostałeś wpier/dol na oczach twojej dziewczyny i ona od ciebie odeszła, bo nie czuła się przy tobie bezpiecznie. wiecie, że stąd jest jego obsesja na punkcie bad boyów i dziewic? bo nie może znieść myśli, że spałby z dziewczyną, która MOGŁA spać z kimś, kto mu wpier/dolił :D

Gość gość
gość dziś Czyli dalej upierasz się, że ty możesz obrażać rozmówcę, a on ciebie już nie? Pomijam fakt, że nadal każdy tu dla siebie jest X i Y i każdy obraża się nawzajem. Więc wszyscy pozwijmy się nawzajem, chociaż równie dobrze, każdy może napisać, że pozywa Carycę Katarzynę, lub Reksia.

Gość gość
Ja po prostu nie mógłbym być z niedziewicą, bo miałbym wrażenie, że zalegają tam resztki zaschniętej spermy poprzednich partnerów sprzed lat, nawet jeśli to niemożliwe to nie moja wina, że tak to odczuwam.

Gość gość
Do autora bardzo tobie współczuję że twoja matka była kuuuurwą ale tak bywa matki się nie wybiera.

Gość gość
Do tej kobiety co miała 70 partnerów/ek. Właściwie to tak apropos jej. Żaden normalny facet, przy zdrowych zmysłach nie uwierzy nie dziewicy w jej deklaracje o jej przeszłości. Więc to ściemnianie ilu było partnerów może podziałać tylko na kompletnego, biednego frajera, właśnie dzięki m.in. takim kobietom. I dziękuję tu pani za prawdomówność, bo jest przykładem, że nie można wierzyć kobiecie i błona jest jednak konieczna. Po prostu musi być błona i tyle, bo to, choć nie daje stuprocentowej pewności to daje jej mimo wszystko najwięcej, bo operacje nie są jeszcze tak popularne. Do tego lepiej brać młodsze dziewczyny, dziewice, takie przed dwudziestką, bo jest duża szansa, że błona jest autentyczna, powyżej tego wieku to miałbym już podejrzenia.

Gość gość
tyle że twoje nudne pier/dolenie nie wyjdzie poza kafeterię, wiesz o tym, prawda? ludzie i tak się będą wiązać po swojemu bez względu na twoje dziecinne dąsy

Gość gość
Tylko największy problem w tym, że nikt cię nie chce, nawet taka najbardziej puszczalska i ty dobrze o tym wiesz :)

Gość gość
gnoiłabym cię i przez kolejne 5 godzin, ale muszę jednak poświęcić uwagę moim włosom, których rozdwajające się końcówki są tysiąc razy poważniejszym kryzysem od twojego marudzenia o kawał błony (btw. - ja jestem ta, która ma nadal błonę dziewiczą i 2 partnerów na koncie - pocałuj mnie w pompkę, nędzny kut/asie :D 🖐️ )

Gość gość
"tyle że twoje nudne pier/dolenie nie wyjdzie poza kafeterię, wiesz o tym, prawda? ludzie i tak się będą wiązać po swojemu bez względu na twoje dziecinne dąsy" Moje p*dolenie już dawno wyszło poza kafeterię. Najzabawniejsze jest to, gdy wy głupie forumowiczki udajecie, że nie przejmujecie się tym p*doleniem, zlewacie z tego i uznajecie za bełkot frustrata, a po waszych wypowiedziach i energii bólodupnej, która pojawia się zaraz w odzewie na to p*dolenie widać wyraźnie, że jednak wściekłość i rozżalenie ściska wam d*py, a tym samym sprawia mi przyjemność, bo widzę, że mam rację. Nieudolne jesteście.

Gość gość
tylko dlatego jest odzew bo KAZDY ma dosc sfrustrowanego brzydala ktorego odrzucily wszystkie kobiety i cale dnie spedza wyzywajac je na damskim forum

Gość gość
Widzę jednak że twoja matka dziwkkka mocno ciebie skrzywdziła, oj bidulek z ciebie bidulek.

Gość gość
17:05, człowieku, ja autentycznie zlewam to co piszesz. mężczyźni mnie lubią, mam chłopaka, jakim cudem mogłabym być sfrustrowana? i nie, nie masz racji. ja się jedynie wkur/wiam, bo spamujesz forum codziennie i niektóre zakompleksione naiwniary kupują te twoj***ajeczki. mizoginie. nienawidzisz kobiet, bo porzuciła się matka dla gacha, taka prawda.

Gość gość
Ta agresja wyraźnie pokazuje co innego.

Gość gość
no dobrze. jeżeli założymy, że mężczyźni preferują dziewictwo u kobiet i każda kobieta bez błony jest "przegrana" (co jak wiadomo w realnym świecie nie ma miejsca :) ) to w takim wypadku równie przegrany jest każdy facet bez mieszkania i samochodu typu BMW, Mercedes. pieniądze są pożądaną cechą u mężczyzn i w owym wyimaginowanym świecie każdy mężczyzna bez tych atrybutów nie masz szans na swoją wspaniałą dziewicę. czy taki świat istnieje?

Gość gość
wiadomym jest, że autor nigdy nie będzie miał dziewczyny. chyba, że zapłaci za usługi seksualne utrzymance lub prostytutce. co więcej mu zostało, jak ujadanie na kobiecym forum? to jego jedyna szansa na kontakt z kobietą i jednocześnie możliwość upuszczenia nagromadzonej frustracji. dajcie mu spokój, to biedny, niekochany i niestety nieuleczalny przypadek :(

Gość gość
z tego co zdążyłam wyczytać, to autor niestety jakąś naiwniarę miał, która jednak przejrzała na oczy, gdy dostał po pysku od paru dresów. dlatego teraz każdy bad boy to "przystojny dres". cholera, ja się zastanawiam czy przystojni dresiarze w ogóle istnieją, bo co widzę jakiegoś ortalionowca, to ryj ma kompletnie zakazany.

Gość gość
Zamilkł nasz chory na umyśle autor

Gość gość
95% z Was nie ma szans na dziewice, prawo popytu i podazy; nawet bedziecie miec problem zeby byc z porządną kobieta 1-2 stalych partnerow, moj mąż być moim jedynym partnerem, ale nie bralabym byle kogo a wiekszość facetow to byle kto niestety i nie mowie tylko o pieniadzach i wygladzie ale o obyciu, kulturze, zasadach

Gość gość
chory na umyśle autor ma traumę i z traumy narodziła się obsesja. dziewczyny, dziewictwo, sryctwo, faceci na ogół się nie kierują takimi kategoriami. oczywiście dla nich jak najmniejsza ilość partnerów będzie czymś uspokajającym, ale jednocześnie błona czymś, co ich może odrzucić, bo jak to, nikt nie chciał? albo błona będzie ich celem życiowym, tak jak u tego katolika tutaj. każdy facet jest inny, mają wspólne cechy, ale różne upodobania, skrzywienia, zalety i wady. nie pozwólcie kretynowi się zdefiniować na forum, gdzie fekalia rzeką płyną.

Gość gość
Smutne to, że młodziutkie kobiety i młodzi mężczyźni są tak zidoktrynowani przez lewacką propagandę - każdy z każdym :( Programy telewizyjne i współczesna prasa dla młodych nie przekazują obecnie żadnych wartości szanujących czystości

Gość gość
Zdaje mi sie ze to byla ankieta dla facetow.wiec dlaczego kobiety sie tu wtracaja.bylem z niedziewicami.powiem ze wieksza przyjemnosc sprawia mi zwykla rozmowa,czy niewinna czulosc z dziewica niz sex z niedziewica.dziewica to czystosc.z dziewica to przezycie mistyczne.z niedziewica to zwykly sex.

Gość gość
Przeżycie mistyczne hhahahaha co jest mistycznego w krwi i sprawieniu drugiej osobie bólu?

Gość gość
Nie chodzi o krew i bol a o czystosc i swiadomosc ze jestem pierwszy.ze nikt jej wczesniej tego nie robil.tak czuje,to mi sie podoba,tego chce.zabronisz mi?