Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebik

problemy malzenskie

Polecane posty

Gość sebik

Jestem po slubie prawie 8 lat i mam 6 letniego syna.Od roku moje malzenstwo to koszmar i pustka.Od roku nie kochalem sie z zona a od jakiegos czasu nie spimy razem.Nawet nie moge jej dotknac ani pocalowac.A dlatego bo powiedziala ze mnie juz nie kocha i wiele innych przykrych rzeczy spytalem sie jej czemu taka jest a ona bo ja kiedys taki bylem i chodzilo mi tylko o seks.To fakt mogla bo czuc ze jest. Mi potrzebna tylko do seksu bo malo okazywalem jej czulosci i milosci i poczula sie nie kochana ale ja ja bardzo kocham do dzis chociaz wiem ze wiele przezemnie plakala.Juz od roku sie staram ale nic z tego wszystko na marne jestesmy od siebie oddaleni tysiace kilometrow i juz nie jestesmy malzenstwem tylko po prostu mieszkamy i laczy nas synem.Tysiace razy probowalem sie zblizyc ale to na nic ona nie potrafi wrocic do tego co kiedys bylo.A najgorsze jest to ze ja ja bardzo kocham i cierpie jak nikt inny.Bardzo bym chcial to wszystko naprawic ale sie nie da bo ona nie chce.Myslalem ze moze ma kogos ale to odpada.Wynajmujemy mieszkanie i powiedzialem jrj ze jak sie nic nie zmieni to sie wyprowadzam ale ona nie ma gdzie isc ale szkoda mi jej i mojego synka chociaz on by mogl mieszkac ze mna.Jestem w krytycznej sytuacji ile czasu mam tkwic w tym i cierpiec czy jest jakies wyjscie z tej sytuacji juz nie mam nadziei ze bedzie lepiej bo nie bedzie bo ona daje mi to do zrozumienia ogolnie boje sie rozwodu i roztania bo ja kocham i jak sie rozejdziemy to bede cierpiec.Raz w tygodniu wychodzi z kolezankami a ja zostaje sam jak palec i mam max dola.Ale ona chyba powinna podjac jakas decyzje albo ja i nasze malzenstwo albo rozwod a ona nic.Wieczorami czrsto placze czemu tak jest wiem ze mialem wiele szans i nie wykorzystalem i wiem ze sie boi ze znow tak bedzie ze bedzie czula sie samotna ale czemu jest taka uparta co mam zrobic.Chyba nic sie nie da.

Gość gość
Podobna sytuacja u mnie tez podobny staż i kryzys ale walczę i on tez zeby bylo lepiej nie poddawaj sie idź z nią na terapie do psychologa lub seksuologa

Gość gość
W tym jest problem ze ona niechce i nawet niechce otym juz rozmawiac bo z nia nieda sie usiasc normalnie i porozmawiac tylko zaraz sie kluci.Walczyc jak dlugo jeszcze.A moze faktycznie kogos ma i dobrze sie maskuje bo co rok sie nie kochalismy i niema ochoty,czy seks juz zszedl na dolna polke niewiem.Ja sam mam walczyc a ona juz niechce a samemu nic nie zdzialam.

Gość gość
Skoro nie chce to jej nie zmusisz

Gość gość
Rada jedna, szczera rozmowa. Pytanie podstawowe jak widzi dalszy związek, czy rozważa wspólne życie razem i czy chce zmienić wszystko i razem się postarać? Jeśli już taka rozmowa była i na wszystko była odpowiedź że nie, to nie rozumiem Twojego postępowania. Niestety nie da się nic na siłę. Skoro razem wynajmujecie mieszkanie i chcesz być fair to sam się wyprowadź. Oddaj wniosek do sądu o rozwód, miej kontakty z synem i poszukaj sobie kogoś innego jeśli chcesz być jeszcze szczęśliwy. To że chcesz kobietę która Ciebie nie chce to nie znaczy że musisz na siłę zatruwać Jej i swoje życie, tylko powiedzieć sobie że coś się skończyło czego już nie można odnowić!

Gość gość
Napisałes że dziela was tysiące kilometrów i łączy tylko syn. Chwilę później, że mieszkacie razem... To jak to w końcu jest?

Gość gość
Juz wiele razy z nia gadalem i pytalem sie co dalej znami skoro mnie juz nie kochasz to po co jestes ze mna a ona bo tak po prostu.Tak mieszkamy razem i mamy syna ale jestesmy oddaleni od siebie bo nic nas nie laczy poza tym ze gadamy o pracy i o dziecku a o sobie nic.Bym sie wyprowadzil ale bedzie na mnie ze to moja wina i ze to ja ich zostawilem.