Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dostaliście w prezencie

Polecane posty

Gość gość

cześć, co dostaliście fajnego na prezent?

Gość gość
Najbardziej podobają mi się kolczyki od męża i czarna kopertówka od teściowej. Ale pozostałe prezenty też przypadły mi do gustu.

Gość gość
rózgą po gołym tyłku :)

Gość olek lat 14
Ja dostałem swój wymarzony keyboard Casio CTK-4400. Super sprzęt, który ma wbudowany system lekcji dzięki któremu samodzielnie już nauczyłem się kilku melodii. Muszę przyznać, że Mikołaj w tym roku stanął na wysokości zadania :)

Duzo fajnych rzeczy dostalam :) np perisphinctes duzy ok 7kg moze wiecej, trylobit tez nie maly, buty z korka na obcasie ( cale z korka) kozaki za kolano skorzane, kolczyki, pizame, koralowca dostalam od rybaka i skamieline od sprzedawcy ( nie wiem co to za stwor, jakis morski) Jestem mega zadowolona :)

Gość gość
Ja nie jestem zwolennikiem dawania sobie takich materialnych rzeczy :) zawsze ryzyko że się nie spodoba. Lepiej moim zdaniem coś w postaci vouchera na spa dać, a facetowi na przejażdżkę ferrari np. :) :) na stronkach typu wyjatkowyprezent.pl takie rzeczy tanio wychodzą nawet :)

Gość gość
ja dostałam iphone 6s! :D przyznam, że marzyłam o nim od samej premiery. Rewelacyjny telefon, 3d touch niesamowicie ułatwia korzystanie z telefonu

Gość gość
ja dostałam pobyt w spa w grand lubiczu w ustce. Pojechałam w poniedziałek i bylam tam do trzech króli, wracam wypoczęta odprezona, najlepszy prezent ever! polecam zajrzeć w to miejsce http://www.grandlubicz.pl/

Gość gość
Dostałam świetny prezent w postaci bransoletki od Pandory ;) świetna jakość, minimalistyczny i dobry :)