Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gusia Esti

Czy któras z Was drogie Panie ma pierścionek zaręczynowy ze srebra?

Polecane posty

Gość gość
No takie złe czasy, że laska nie ma złotego pierścionka zaręczynowego i nie może się nim chwalić. Przecież pierścionek zaręczynowy, to jest najważniejsza sprawa w życiu każdej dziewczyny. Jak można mieć srebrny albo co gorsze, w ogóle nie mieć pierścionka zaręczynowego?????????

Gość gość
13:01 Dokładnie, jak można nie mieć pierścionka zaręczynowego? Teraz jesteś młoda i głupia, ale kiedyś zrozumiesz, że trzeba go mieć i jest ważny - dla samego siebie, nie dla innych. Złe czasy, to między innymi takie, kiedy nie ma się pieniędzy albo rozumu.

Gość gość
Ale dlaczego trzeba go mieć i jest taki ważny, bo pieprzysz trzy po trzy od samego początku.

Gość gość
A głupia, to najwyraźniej Ty Jesteś. Jakaś zakompleksiona p***a z Ciebie.

Gość gość
13:07 Głupia pipa to z Ciebie, jeśli taki nieważny ten pierścionek, to dlaczego drążysz temat? Jeśli to wszystko takie nieważne, to po co te śluby, przysięgi, zaręczyny, komunie święte, religia, Sylwester, imieniny, itd., itp. A w głowie wiatr hula.....

Gość gość
Widzę, że nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie, po co się prujesz w takim razie?

Gość gość
Tobie coś hula, po pier/dolisz jak potłuczona. Współczuję Twojej przyszłej Rodzinie i Mężowi. Podejrzewam, że go nie masz jednak i mieć nie będziesz. Pa.

Gość gość
Na wszystkie pytania, dlaczego nie warto decydować się na srebrny pierścionek już odpowiedziano. Jest jednak przygłup, który nie rozumie słowa pisanego, trudno.

Gość gość
Co za kretynki sie tu wypowiadaja!!!Celem kazdej kobiety jest miec zloty pierscionek z diamentem,zlote obraczki,wesele na 150 osob za 150 tys i cholera wie co tam jeszcze.I co myslicie,ze wtedy bedziecie bardziej sie kochac?Bedziecie zyc dlugo i szczesliwie?Ja mam pierscionek zareczynowy ze srebra,obraczki srebne a wesele nas wynioslo 5 tys 35 os.Razem 10 lat.I wiecie co???Zyje i mam sie swietnie.Tak chcielismy i tyle.Do bylo i jest dla NAS a nie dla innych,zeby pokazac,ze mnie stac.Zaraz pewnie posypia sie komentarze,ze mnie nie stac albo ze zazdroszcze.Nie,nie zazdroszcze,bo nie mam czego.Glupoty,pustego umyslu?

Gość gość
14:33 Jesteś uboga duchem, umysłem i kieszenią. Żyj po swojemu, nie jesteś lepsza, tylko biedniejsza. Swietnie się nie masz, bo zioniesz nienawiścią do mających inne zdanie i zasobniejszy portfel. Przypominasz niejaka "gośćewunie" - szczęście, że się nie odzywa. Życie to gehenna - jeśli to poprawi ci humor [ chociaż tak nie myślę].

Gość gość
gość dziś 14:33 Jesteś uboga duchem, umysłem i kieszenią. Żyj po swojemu, nie jesteś lepsza, tylko biedniejsza. Swietnie się nie masz, bo zioniesz nienawiścią do mających inne zdanie i zasobniejszy portfel. Przypominasz niejaka "gośćewunie" - szczęście, że się nie odzywa. Życie to gehenna - jeśli to poprawi ci humor [ chociaż tak nie myślę] X Prujesz się tu od rana, weź s********j już.

Gość gość
Ty spirdalaj.

Gość gość
14:45 Alez ty jesteś głupia. Kogo obchodzi jaka masz obrączkę, pierścionek. Zachwalasz bylejakość, a mnie się to nie podoba i nie po to pracuję.

Gość gość
14:33 Bogumił Niechcic kupił żonie broszkę chociaż nie powodziło im się, a Barbara broszke nosiła całe zycie i miała do niej sentyment . Według ciebie Barbara i Bogumił nie byli ludźmi i byli głupi. Życie składa się z chwil i czsami są piękne chwile, które dobrze jest upamiętnić czyms wyjątkowym.

Gość gość
Debilka. :D :D :D

Gość gość
Celem każdej kobiety jest mieć byle jaki pierścionek albo żadnego, klepac biede i niszczyc te babki, co mają. Święta prawda i wszystkie debilki to wiedzą.

Gość gość
Debilka. :D :D :D :D :D

Gość gość
Debilka to jest osoba ktora uważa ze złoty pierścionek jest ujmą. Skąd takie coś przychodzi i bredzi

Gość gość
Z du/py deklu. :D :D :D :D :D :D

Gość gość
Dużo masz do powiedzenia i powoli przekonujesz wszystkich, postaraj sie jeszcze

Gość gość
debilka. :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d

Gość gość
Nie znam nikogo, kto marzy o srebrnym pierscionku na zaręczyny, ale jak komus to pasuje, to mnie nie obchodzi. Wole złoto.

Gość gość
co za troll zaśmieca top, wynos sie

Gość gość
Gusia, warto zapłacić więcej, nie warto na tym oszczedzac.

Gość gość
Jestem uboga duchem,bo nie chcialam wesela za 150 tys i zlotego pierscionka????No ja p*****le...Brak mi slow.Wyobraz sobie,ze nie dla kazdej kobiety to najwazniejsza rzecz w zyciu.Czy ja mam jakies gorsze wspomnienia?Nie.Mialam bardzo oryginalne wesele i to bede wspominac a nie czy dostalam zloty czy srebny pierscionek.To twoje zycie jest bezosobowe,bez duszy,bo chcesz tego co wszyscy maja/chca.Dla mnie najwazniejsze bylo to,ze poslubiam kogo kocham a nie ile on wydal na pierscionek czy co powie siostra szwagra meza ciotka,czy jakas inna piata woda po kisielu.

Gość gość
Skończyły się leki, czy psychiatra ma przerwę świąteczną? Tutaj tylko odpowiada się na pytanie czy srebro na zaręczyny to dobry pomysł. Moim zdaniem to zły pomysł.

Gość gość
Nie denerwuj się, widzisz przecież, że to jedna zakompleksiona stara panna, której się marzy złoty pierścionek.

Gość gość
Nie, ona ma już srebrny i myśli, że to to samo.

Gość gość
Pierwszy raz słyszę o srebrnym pierścionku na zaręczyny czy srebrna obrączka na slub. No ale jak nie ma kasy, to co robić? Trochę śmiesznie, bo srebrna obrączka i pierścionek to może być razem 60 zeta.Nie miałbym sumienia tak obdarować dziewczyny przyszłej żony i nie czułby,m się facetem

Gość gość
Widocznie nie jestes 100% facetem.Myslisz,ze meskosc ocenia sie po portfelu?To wspolczuje tobie i twojej przyszlej zonie.