Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gusia Esti

Czy któras z Was drogie Panie ma pierścionek zaręczynowy ze srebra?

Polecane posty

Gość gość
Ty masz męskiego faceta za to i niech to będzie dla ciebie pocieszeniem. Nie przekonałaś nikogo.

Gość gość
Moja przyjaciółka ma pierścionek i obrączkę z białego złota bo żółte im się nie podoba.Każdy ma swój gust.

Gość gość
Moj maz poprostu nie musi mi udowadniac swojej milosc****erscionkiem ani zawartoscia portfela.Wiem,ciezko to pojac takim materialistkom jak wy.Pozyjecie,to zobaczycie co jest w zyciu najwazniejsze.Podpowiem wam,to nie jest zloty pierscionek.

Gość gość
A ja ci podpowiem, idź się leczyć, nikt nie oczekuje twoich zwierzeń, nie chce twoich pouczeń i na siłę nikogo nie uszczęśliwiaj. Jesteś żałosna

Gość gość
Z czego niby mam sie leczyc?????Z tego,ze nie jestem materialistka i nie blyskotki sa dla mnie najwazniejsze???Ciezko pojac takiemu malemu rozumkowi,ze nie kazda kobieta leci na kase?Wspolczuje twojemu narzeczonemu/chlopakowi/mezowi takiej pustej panny.

Gość gość
22:45 j******a gośćewunia wróciła, pomocy

Gość gość
Nikt ci nie pomoze,bo to nie ona hahaha

Gość gość
Ja dostałam pierścionek złoty z białymi diamentami i szafirem za ok. 4 000 PLN. I przepraszam, ale gdyby mi facet wyjechał ze srebrnym, pewnie bym go nie przyjęła. To wyjątkowa okazja i taka powinna być jej oprawa.

Gość gość
A ja bym nie przyjela zlotego,bo moj maz wiedzial,ze takie mi sie nie podobaja.Skonczylam z wami dyskutowac materialistki.A swoja droga,to skad wiedzialas ile kosztowal pierscionek?Musial ci twoj misiu rachunek pokazac,zebys mogla sie kolezankom pochwalic???

Gość gość
Glupoto, koszt sprawdzilam w necie, a pierscionek jest z bardziej stylowego, czyli bialego zlota. Obraczki mamy platynowe.

Gość gość
Aha czyli musialas sprawdzic cene?W jakim celu?Zeby sie pochwalic czy co?A jakby sie okazalo,ze kosztowal 500 zl to co?Czyli jestes materialistka,bo ocenilas swojego narzeczonego na podstawie jaki drogi pierscionek ci kupil.Gratulacje.

Gość gość
Sprawdzilam po to, by wiedziec. Bo lubie wiedziec. Jakby sie okazalo, ze kosztowal 500 zl, to zasugerowalabym mezowi, by ukladal zycie z pania Twojej proweniencji :)

Gość gość
No to zycze ci szczesliwego i pelnego pieniedzy zycia.I zeby ten twoj maz,nie dostak zawalu w wieku 40l,od przepracowania,bo ktos musi na taka pusta lale z********ac.Jemu wspolczuje,ze ma taka pusta,bezosobowa materialistke za zone.

Gość gość
A ja Tobie zycze radosci ze srebrnej bizuterii :)

Gość gość
Nie wyszedl ci sarkazm,bo jestem baaardzo zadowolona z mojej bizuterii.

Gość gość
A tobie nie wyszło nic , tania biżuteria , tani mąż, tanie życie i dlatego jesteś tak sfrustrowana i agresywna. Ktoś napisał: jak się nie ma co się lubi, to się lubi...

Gość gość
22:45 Czyli nie jesteś materialistką, masz duży rozumek i jak wiadomo jesteś dla siebie pięknościa naturalną, w sportowych bucikach, starej kurteczce i wyglądasz na 12 lat. Tutaj nie znajdziesz więc zrozumienia, w paru miejscach zostałaś pogoniona ale wracasz jak bumerang i zanudzasz swoja "mądrością" i "odkrywczymi" poglądami.

Gość gość
Ty myslisz,ze jestes Alfa i Omega?Myslisz,ze jak przeczytalas pare slow,to juz wiesz o mnie wszystko?Brak mi slow ba to jakie jestescie ograniczone,bo ktos ma inne zdanie.Zrozumcie w koncu,ze ja nie lubie zlota,poprostu,jest dla mnie brzydkie a nie,ze mnie nie stac.A dlaczego autorki sie nie czepiacie hak jestescie takie madre?Nawet juz zapomnialyscie o czym byl temat.Zyjcie sobie w tej pustej bance i przyjmijcie do wiadomosci,ze nie wszyscy dookola was leca na pieniadze.Tak,sa jeszcze inne wartosci ale co wy mozecie o tym wiedziec.I nikt mnie nigdzie nie pogonil,bo nigdzie indziej nie pisze.Tak wlasnie wyrabiasz sobie o kims zdanie nie majac zielonego pojecia z kim piszesz.

Gość gość
Nawet nie wiem gdzie mam swój pierścionek zaręczynowy, nota bene, ze srebra. Pewnie gdzieś wciśnięty w kącik razem z obrączką i nną pojedynczą biżuterią, której po prostu nie noszę. :) Ot, taka pamiątka, która ani niczego nie gwarantuje, ani nie stanowi żadnej wartości.

Gość gość
gość dziś 22:45 Czyli nie jesteś materialistką, masz duży rozumek i jak wiadomo jesteś dla siebie pięknościa naturalną, w sportowych bucikach, starej kurteczce i wyglądasz na 12 lat. Tutaj nie znajdziesz więc zrozumienia, w paru miejscach zostałaś pogoniona ale wracasz jak bumerang i zanudzasz swoja "mądrością" i "odkrywczymi" poglądami. X Debilka. :D :D :D :D

Gość gość
Oprócz zoltego zlota jest jeszcze biale zloto, tytan i platyna. A ty dostalas srebro, bo twojemu mezowi szkoda bylo wydac kase na lepszy kruszec. Ale mozesz sie oszukiwac dalej :)

Gość gość
Alez ja nie zaprzeczam,ze tak bylo,bo po raz kolejny powtarzam,ze nie to bylo dla nas najwazniejsze!.Maz mnie dobrze zna i wie co lubie i rowniez wie,ze nie musial udowadniac swojej milosci zawartoscia portfela.Po raz kolejny pytam,czy twoj maz bedzie cie kochal bardziej,bo dal ci zloty pierscionek a moj kocha mnie mniej tak?No ale komu ja to tlumacze,juz po raz enty o tym pisze,ale albo nie czytalas w ogole albo jestes jeszcze bardziej ograniczona niz myslalam.Poza tym,o tytanie dowiedzialam sie juz po slubie,jesli slyszalabym wczesniej,to chcialabym tytan.

Gość gość
gość dziś Alez ja nie zaprzeczam,ze tak bylo,bo po raz kolejny powtarzam,ze nie to bylo dla nas najwazniejsze!.Maz mnie dobrze zna i wie co lubie i rowniez wie,ze nie musial udowadniac swojej milosci zawartoscia portfela.Po raz kolejny pytam,czy twoj maz bedzie cie kochal bardziej,bo dal ci zloty pierscionek a moj kocha mnie mniej tak?No ale komu ja to tlumacze,juz po raz enty o tym pisze,ale albo nie czytalas w ogole albo jestes jeszcze bardziej ograniczona niz myslalam.Poza tym,o tytanie dowiedzialam sie juz po slubie,jesli slyszalabym wczesniej,to chcialabym tytan. X Daj już spokój, przecież widzisz, że "rozmawiasz" z jakimś kafeteryjnym trollem. Najwyraźniej stara panna, sfrustrowana i nudząca się po prostu. Nie dawaj się wciągać takim idiotkom. :D

Gość gość
A swoja droga to myslisz,ze jak facet wyjmie portfel zeby zaplacic za te swiecidelka,kwiatki,sratki,czekoladki to to jest jego dowod milosci?Uwazasz,ze jesli mezczyzna wiecej wyda,to bardziej kocha?Wiesz,ja wole prezenty z pomyslunkiem,specjalnie dla mnie.Kazdy glupi potrafi isc do sklepu i cos kupic.No ale z twoim ograniczonym rozumkiem,pewnie tego tez nie pojmiesz.

Gość gość
10:38, ladne sobie swiadectwo wystawiasz :D Stara panna, bo wole dostac pierscionek ze zlota niz z tombaku? Czy wy usilujecie same siebie przekonac, ze wasi mezowie naprawde was kochaja, wydajac na was najmniej jak sie da?

Gość gość
Wiesz co?Ja z mezem jestem 15 lat i sie kochamy.Srebny pierscionek jakos tego nie zmienil.A ty dalej sobie wmawiaj,ze twoj maz bardziej cie kocha niz moj mnie.Nie ma to jak oceniac czyjs zwiazek przez pryzmat tego co ma sie na palcu.Ale to tylko ograniczone umyslowo idiotki moga na to wpasc.Wspolczuje twojemu partnerowi,ze masz takie podejscie do zycia.

Gość gość
A moj maz,moja droga,zrobi dla mnie wszystko,nie musi mnie obsypywac swiecidelkami,zeby mi cos udowodnic.Liczy sie to jak sie sprawdza np.w trudnych sytuacjach zyciowych.I nieraz mi pokazal wlasnie,ze dobrze wybralam.Twoj pewnie przy pierwszym zakrecie zyciowym ma pelne gacie.Hahahahahaha

Gość gość
Pierścionek zaręczynowy miałam ze złota (nie noszę), ale obrączki kupilismy srebrne. Nasi znajomi z braku funduszy sobie takie sprawili. Bardzo nam się spodobały i jak zdecydowaliśmy się na ślub to też wybraliśmy srebrne. Oboje nie lubimy złota więc po co na siłę kupować coś co nam się nie podoba? Żeby się ceną pochwalić?

Gość gość
Wg tych ograniczonych umyslowo pan tutaj,twoj maz cie nie kocha.Nie przejmuj sie,wg nich moj tez mnie nie kocha

Gość gość
gość dziś 10:38, ladne sobie swiadectwo wystawiasz smiech.gif Stara panna, bo wole dostac pierscionek ze zlota niz z tombaku? Czy wy usilujecie same siebie przekonac, ze wasi mezowie naprawde was kochaja, wydajac na was najmniej jak sie da? X Stara, biedna, zakompleksiona, sfrustrowana stara panna. Debilka. :D :D :D :D