Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myśleć?

Polecane posty

Gość gość

Jest ktoś, z kim kiedyś mnie coś łączyło. To było obustronne. Zranilam go, zdystansował się aż ta znajomość zeszła na relacje kolezenskie..z tym ze w oczach widzę to co widzę a zachowanie swoją drogą. Dalej. . mija 2 lata tej znajomości. Wysyłam zaproszenie na fb i nie było w tym jakichkolwiek intencji. Tak po prostu. On nie przyjął tego zaproszenia. Chyba nie muszę dodawać jak się poczułam .. Co mam myśleć o takim zachowaniu

Gość gość
to, że nie chce mieć z tobą żadnego kontaktu

Gość gość
Dziękuję za szczerość.

Gość gość
Dokładnie, nie chce miec z Tobą, żadnego kontaktu. Zapomnij i idź na przód.

Gość gość
Hmm mnie jak zrani ktoś to nie chcę mieć z nim nic wspólnego wiec... Chyba on też.

Gość gość
Miałem tak samo, ona mnie rzuciła, ja niemal chodziłem po ścianach z rozpaczy, trwało to parę miesięcy, potem już się uspokoiło. A byliśmy niby szaleńczo zakochani przez 6 lat. Potem zaczalem sobie układać życie, od czasu rozstania nie mieliśmy żadnego kontaktu - nie było łatwo, myslałem o niej codziennie, wyimagianowane rozmowy z nią, gdyby nie znajomi pewnie był złamał się i dzwonił do niej, Potem wszystko opadło, nie zapomniałem, ale wreszcie odzyskałem spokój. Spotkalem dziewczynę, komuś na mnie zaczęło zalezeć. i nagle po 4 latach ona mi wyjeżdza z życzeniami i FB - nawet nie odpowiedziałem i wykasowałem. Autentycznie chcialem żeby zniknęła z mojego życia - nie była to nienawiść, wręcz przeciwnie, nie chciałem ranić siebie i swojej dziewczyny. Dlatego nie chcę mieć żadnego kontaktu.

Gość gość
Bez urazy, ale facet zachował się bardzo normalnie. I świadczy to tylko o jednym, rzeczywiście musiał Ciebie bardzo kochać, skoro do teraz unika kontaktu... Przynajmniej wiesz, że byłaś kochana.. Przyjmij ten fakt i żyj dalej

Gość gość
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Potrzebuję chyba opinii z boku. Mogę tylko dodać że mamy kontakt, widzimy się kilka razy w msc, plus kontakt tel. To on zawsze piszę.. dlatego to dla mnie takie mylne odczucia. Zawsze pyta co u mnie a nigdy nie odpowiada na moje grzecznosciowe "a co u ciebie? " dziwne prawda?

Gość gość
Pewnie ma sentyment, trudno zerwać kontakt jak się do kogoś coś czuło. Ja akurat jestem za radykalnym zrywaniem - trudno mie ć kumpla w kimś, z kim było się tak bardzo blisko. To tak jakbyś miała kopalnie złota, a teraz ktoś proponowałby mi parę samorodków - niby doceniasz gest, ale wiesz, że to nic w porównaniu z całą kopalnią. Dlatego nie wierze w przyjaźnie po zerwaniu. Musi naprawde dużo wody upłynąć, naprawdę duuzo,

Gość gość
21.31 tez tak myślę. Dlatego za kilka tyg przestanę odwiedzać miejsce w którym to wszystko się zaczęło .. Przestaniemy się widywać. Muszę bo zwariuje, wiem co czuję i wiem ze nic z tego. Wtedy ( kiedy go zranilam) tez podejrzewalam ale nic z tego nie mogłoby wyniknąć dlatego ranilam świadomie, siebie i jego. Minęło tyle czasu, ja nadal o nim myślę każdego dnia.