Daisyy_00 0 Napisano Grudzień 27, 2015 Czy są tu kobitki, które mają konkretnie wkładkę Levosert? Chciałabym poznać Wasze opinie na temat Levosertu. Ile płaciłyście za złożenie wkładki i czy możecie polecić dobrego ginekologa, który zna się na rzeczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karusia2016 Napisano Grudzień 28, 2015 Ja zakładalam Mirene 3 lata temu za ponad tysiąc złotych - jeszcze mam mieć 2 lata. O Levosercie nie słyszałam - wtedy tylko Mirene mi ginekolog proponował i nie było chyba nic innego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 28, 2015 Jezeli wkładkę przeliczy się na lata to jest taniej niż pigułka wygoda jest większa .Jaka oszczedność jest na podpaskach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tamikkka Napisano Grudzień 28, 2015 oszczędność na podpaskach?? Jak to?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2015 Przecież okres ci zanika i nie musisz zakładać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daisyy_00 0 Napisano Luty 14, 2016 Nie we wszystkich przypadkach ale przy tej wkładce jest bardzo duże prawdopodobieństwo zaniku lub zmniejszenia okresu. Taka wkladke stosuje sie też w walce z bolesnymi i długimi okresami własnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ginaaa Napisano Maj 15, 2016 Mam wkładkę od stycznia tego roku i za założenie Levosertu wraz z badaniem zapłaciłam 800zł w Poznaniu. Na pewno duża wygoda jeśli chodzi o to, że wystarczy kontrola raz do roku i nie trzeba pamiętać o codziennym braniu pigułek, albo lataniu po recepty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 16, 2016 Ile dziennie kosztuje cię utrzymanie tej wkładki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwitnące_fiołki 0 Napisano Maj 18, 2016 ale koszt założenia wkładki to właściwie koszt całkowity :) więc rozłóż sobie tę kwotę na 3lata. do tego dochodzą jeszcze wizyty kontrolne co roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klimka007 Napisano Maj 29, 2016 tak sobie na szybko to przekalkulowałam, że w sumie koniec końców jest to ekonomiczne rozwiązanie, raz na 3lata wydaje się na wkładkę ok 700zł i to w sumie są całe pieniądze. owszem, jednorazowo więcej trzeba zapłacić, ale po sobie nawet widzę że dałabym radę zacisnąć pasa i jakoś uzbierać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 29, 2016 Jak to się przekłada na serię posuwów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gladiatorka21 Napisano Czerwiec 2, 2016 na daną chwilę wkładka hormonalna to dla mnie najlepsze rozwiązanie. mam levosert od roku, wszystko pod kontrolą, beż problemów, komfort w pełni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kwitnące_fiołki Napisano Czerwiec 11, 2016 no jest to całkiem spore ułatwienie i pewność, bo rzeczywiście wkładka hormonalna to już szalenie wysoka skuteczność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 12, 2016 Wkładki mają plusy i minusy.Zależy od organizmu kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwitnące_fiołki 0 Napisano Czerwiec 16, 2016 wszystko zależy, u mnie akurat nie było żadnych przeciwskazań do założenia systemu, i przez ten cały czas wszystko pod kontrolą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2016 Czy libido też ci się nie zmieniło?W jakim jesteś wieku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anastazja34 Napisano Czerwiec 30, 2016 Mam wkładkę już drugą z kolei, teraz właśnie levosert. Mam 34 lata, libido bez problemów, innych niepokojących objawów też nie ma. Dodam, że karmię obecnie - bo wkładkę założyłam po porodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2016 W jakim czasie po porodzie założyłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwitnące_fiołki 0 Napisano Lipiec 17, 2016 podobno nawet już 6tygodni po porodzie można założyć wkładkę. u mnie z libido chyba nawet lepiej niż przed założeniem :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2016 Z tego co sie orientuję to cena jest bardzo dobra bo około 300zł To oczywiście też zalezy w jakiej aptece szukasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2016 Ile kosztuje wkładka z założeniem i badaniami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwitnące_fiołki 0 Napisano Wrzesień 3, 2016 no to właśnie jest gwóźdź programu :D bo jeśli zakładasz prywatnie to placisz za wkładkę i założenie, suma sumarum ok 750zł, natomiast jeśli masz możliwość założyć na nfz, to kupujesz samą wkładkę w aptece, i tu w zależności od miejsca ale cena waha się miedzy 300,a 350zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 3, 2016 Na jaki czas ta suma się rozkłada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zimowitka Napisano Wrzesień 20, 2016 cena wkładki levosert rozkłada się na kilka dobrych lat, w sumie ma identyczny skład co mirena, więc też coś koło 5lat pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2016 Ile miesięcznie wynosi ekspalatacja tej wkładki?Czy jest konkurencyjna do tabletek,czy plastrów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2016 Która wkładkę zakłada się bez bólu mirenę czy lavosert? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość B_ali Napisano Wrzesień 28, 2016 To bez znaczenia jaka wkladka, bardziej indywidualny prpog bólu ma znaczenie, ale ja zakadałam Levosert i to było nieprzyjemne uczucie, ale bólem bym tego nie nazwała. Dużo też zalezy od wprawy ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rollercoast Napisano Wrzesień 28, 2016 to jest niekomfortowe, jak gadanie ginekologiczne, ale przecież to kwestia kilku sekund, jeśli lekarz wie jak się do tego zabrać :) eksploatacja wkładki i koszty? hmm w zasadzie jeśli nic się nie dzieje, to w grę wchodzą jedynie gruntowne wizyty kontrolne z usg raz do roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwitnące_fiołki 0 Napisano Październik 5, 2016 levosert jest tańszy od mireny, a w sumie skład jest taki sam, więc nie ma sensu przepłacać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2016 Cena wkładki jest mniej ważna tylko jak reaguje na nią organizm. Na temat tej wkładki jest mniej zdań jak reagują na nią posiadaczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach