Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest z zajętymi???

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja wygląda tak, ja wycofana, przeciętna (160cm, 54kg) on bliski mojemu ideałowi choć sporo starszy, zajęty, bliski znajomy, Jakiś czas temu zaczęliśmy się bardzo zbliżać do siebie - dokładnie jak ja zaczęłam mieć poważne problemy w życiu. Starał się mnie pocieszać i w tym czasie dowiedział się dużo intymnych informacji o moim życiu. On również odwzajemnił się szczerością i zaczęła się tak mi się wtedy wydawało przyjaźń. Teraz jestem w nim po uszy zakochana, często sie "mimochodem" spotykamy. Nigdy do niczego nie doszło, nawet pocałunku. Choc za każdym razem gdy jest w pobliżu stara się choć na chwilę mnie przytuc czy chwycic za rękę. Czuje z jego strony ogromne wsparcie i daje mi dużo siły do życia. Czy powinam powiedziec mu o swoich uczuciach?

Gość gość
Nie, ponieważ w domu już czeka ciepły obiad :D

Gość gość
a jesli warto spróbować? Czy jest sens rozmawiać w tej sytuacji o uczuciach?

Gość gość
najlepiej porozmawiac o tym kto przygotowuje obiad :D i żeby czympredzej tam wracał, bo obiad stygnie :D

Gość gość
A ty jesli bedziesz miala kiedykolwiek meza chcialabys zeby jakas laska wpieprzala ci sie w malzenstwo i zachecala do zdrady twojego meza,ktorego zapewne bys kochala????

Gość gość
Kolejna głupia i weź tu bądź pomocny kobiecie, to ta zaraz się zakocha i zacznie rujnować życie innym! Skoro facet jest zajęty to się nie wpieprzaj w czyjeś życie, gdyby był tobą zainteresowany na poważnie to już dawno byś o tym wiedziała, a skoro się zakochałaś to zerwij tę znajomość dla własnego dobra.