Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakim cudem tyle słabych genów przetrwało skoro kobety mają takie wymagania?

Polecane posty

Gość gość

I skoro społeczeństwo piętnuje i niszczy takie jednostki, są eliminowane z obiegu to jakim cudem przez te tysiące lat ewolucji mogło dojść do tego, że jest tyle brzydkich, albo wrażliwych, czy chorowitych osób, skoro wrażliwość i słabość zawsze oznaczała nieprzystosowanie i problemy z przetrwaniem? W ogóle tego nie kumam, takich osób nie powinno być już od tysięcy lat, a jest ich pełno.

Gość gość
skoro wrażliwość i słabość zawsze oznaczała nieprzystosowanie i problemy z przetrwaniem? W ogóle tego nie kumam, takich osób nie powinno być już od tysięcy lat, a jest ich pełno. xxx xxx Gratuluje wiedzy nieuku. Wrażliwość oznacza nieprzystosowanie i problemy z przetrwaniem ? Wrażliwość to cecha dana 15-20 % ludziom, i innym gatunkom, aby mogły zawczasu dać znać o niebezpieczeństwie, dzięki głębokiej analizie. Raczę przeczytać coś o wrażliwości gatunkowej.

Gość gość
No, a jak sprzyja przetrwaniu teraz, jak takie osoby dostają fobii, depresji, zaprzepaszczają życie i w każdej pracy gorzej się sprawdzają? I skoro to taka przydatna cecha, to dlaczego kobiety nią gardzą i piętnują? Gdyby była taka ewolucyjnie korzystna to chętnie j*bałyby się z takimi facetami, a tak nie jest.

Gość gość
i tobie, jak każdemu facetowi, zależy wyłącznie na seksie, ale jesteś zbyt strachliwą małą szują

Gość gość
Ja jestem wrażliwa, faceci takich dziewczyn nie szanują :(

Gość gość
To nie zawsze tak jest, ze kobiety się z nimi nie jebią, tylko tacy ludzie są bardziej wycofani, przez co takie kobiety często nie mają nawet szans spróbować się z takim jebać. Skoro ich jest z 15-20 % to mniej się rozmnażają i rzadziej. Wrażliwość ma też pozytywne cechy, kreatywność, nowatorstwo, intuicja, inteligencja analityczna, talenty artystyczne. W tych czasach rzeczywiście takie osoby mogą mieć ciężko. Ale co zrobić, skoro głupota jest promowana. A wrażliwcy HSP, należą do elity gatunkowej, bo jest ich mniej, w dodatku są w jakimś sensie bardziej analityczni, przez co są mądrzejsi od reszty bydła.

Gość gość
Czyli rozumiem że brakuje ci seksu autorze?

Gość gość
autorze, a dlaczego bez przerwy szukasz winy w kobietach, zamiast przyznać, że po prostu kobiet nienawidzisz i się ich boisz?

Gość gość
Zapomniałem też napisać o ogromnej wyobraźni takich osób.

Gość gość
twoim problemem nie jest to, że jesteś słabą, obleśną pisdą, tylko to, że nie lubisz kobiet i tyle - one w zamian unikają cię jak krowiego placka

Gość gość
Teraz niszczy się samodzielne myślenie, a wrażliwi mają piętno d****aków, w sumie było tak od wieków, w systemie ludzie powinni być jak te barany, łatwiej takimi manipulować

Gość gość
Nie chodzi o mój brak seksu, stwierdzam obiektywnie fakt, że kobiety nie szanują takich facetów i odraża je coś takiego, nie pociąga, a robię to, bo ktoś postawił tezę, że to jest ważna cecha przystosowawcza, gdyby tak było to takie osoby nie byłyby skreślane ze swoją pulą genów. Widać jest to cecha negatywna i niesprzyjająca przetrwaniu.

Gość gość
ten facet tutaj mógłby mieć wyobraźnię Picassa, inteligencję Ady Lovelace i wrażliwość Johna Lennona, a i tak byłby skreślony, bo po prostu zamiast wziąć się w garść i polubić kobiety, woli je nienawidzić i zwalać wszystko na babskie wymagania

Gość gość
"twoim problemem nie jest to, że jesteś słabą, obleśną pisdą, tylko to, że nie lubisz kobiet i tyle - one w zamian unikają cię jak krowiego placka " xxx O tak, jakbym lubił kobiety to nie przeszkadzałoby im to, że jestem "słabą, obleśną peedą". Ja WCALE NIE GARDZĘ WRAŻLIWYMI I NIE SĄ NA MNIE ASEKSUALNI TY SŁABA PSYCZHICZNIE, WRAŻLIWA, ASEKSUALNA C***O. Hehe...

Gość gość
Wrażliwość występuje we wszystkich praktycznie gatunkach na ziemi. Nie sądzę, aby kobiety skreślały takie osoby, może nawet nie mają szans takich poznać, bo tacy są bardziej wycofani, samotniczy. Mówię tutaj o HSP.

Gość gość
14:18 błąd. jest mnóstwo pierdołek męskich, którzy znaleźli silne, stanowcze jednostki, które wolą się zajmować taką pierdołą. to nie jest jednak twój problem, nieprawdaż? ty byś wolał uległą dziewczynę.

Gość gość
Autor to ten sfrustrowany fetyszyata błony dziewiczej :D

Gość gość
To przez te humanitaryzm i zdolność do empatii; dzięki nim kobiety mimo wszystko przygarniają takich misiów: brzydkich, chorych, biednych, nieśmiałych.

Gość gość
Ja jestem brzydka, wrażliwa i chorowita. Czasem żałuję ze żyje. Bo co mi po takim zyciu jak jestem popychadłem, kazdy mnie wyśmiewa, poniża i ma racje. Nie mam nic i nigdy nic nie będę miała bo dobra praca jest dla silnych, pewnych siebie kobiet.

Gość gość
nie gardzę wrażliwymi mężczyznami i nie są dla mnie aseksualni, jeśli mają szeroką wiedzę i umiem zrozumieć problemy z przystosowaniem się do społeczeństwa. gardzę za to mizoginami i będę cię obrażać wyzwiskami, których nie cierpisz, bo jesteś mizoginem - koło się zamyka.

Gość gość
Nazywaj jak chcesz peezdozwierzaku, Dostarczasz tylko dowody na zezwierzęcenie kobiet i na to, że będą łasić się zawsze tchórzliwie do silniejszych facetów i gardzić słabszymi, choć same są słabe. Twoje wyzwiska świadczą o tobie, a nie o mnie.

Gość gość
Autor nie jest wrażliwy, bo tępi ofiary gwałtu.. Jest zwykłym zwyrodnialcem, chciałby krzywdzić kobiety, jest zwykłym sfustrowanym nieudacznikiem

Gość gość
"peezdozwierzaku" - tak, to ten fetyszysta błony dziewiczej, rozumek jak galaretka z papierka i wymagania księcia :O

Gość gość
każdy tysięczny temat zakładany przez tego małego hitlerowca świadczy o jego nienawiści do kobiet, a zwłaszcza ofiar gwałtu. jak tam gach twojej mamusi?

Gość gość
Mój facet jest skryty i wrażliwy, ja też taka jestem, nasza miłość jest na zabój, a ty autorze tylko potrafisz nienawdzić, chciałbyś zdominować kobietę, zniszczyć, w sumie to dobrze że nigdy nie będziesz uprawiać seksu (no chyba że z prostututką ) bo pragniesz tylko krzywdzić przedstawicielki płc***ięknej

Gość gość
autorze, a dlaczego bez przerwy szukasz winy w kobietach, zamiast przyznać, że po prostu kobiet nienawidzisz i się ich boisz? To tez tekst słabszej genetycznie Więcej w linkach!!!!