Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam stany lękowe, że nie ma gorszego lenia na świecie ode mnie...

Polecane posty

Gość gość

To jest straszne. :( Nie wyobrażam sobie spędzania codziennie 8 h w pracy, a jak skończę studia to mnie to czeka siłą rzeczy.

Gość gość
Mam to samo :( studia skonczylam i póki co siedzę na utrzymaniu męża :(

Gość gość
No, ale ty jesteś kobietą, kobieta zawsze znajdzie kogoś na kim może żerować i nikt nie będzie na to krzywo patrzył, a ja jestem facetem. :/

Gość gość
Mylisz się. Patrzą na mnie krzywo i oczekują kiedy prace znajda, a wiesz jakie kobiety sa zazdrosne... A ty na razie jesteś na utrzymaniu rodziców tak? A potem juz żadnego dochodu?

Gość gość
do tej niby kobiety, facet cie w koncu oleje, a ty zostaniesz sama, bez niczego ja tez jestem leniem, ze hoho, nie cierpie pracowac, lubie leniuchowac, ale pracuję od dawna, wczesniej skonczyłam studia, pracowałam rowniez po godzinach pracy

Gość gość
No ja nie mam zamiaru siedziec tak cale życie, pracy szukam. Tylko nie wiem czy nie moge znalezc, czy po prostu nie chce. Problem jest taki, ze strasznie się przed tym stresuje. Nawet nie chodzi o to ze mi sie nie chce, bo ciągle znajdujesoboe zajęcie, ale boje sie ze w pracy sobie nie poradzę itd Jak sobie z tym poradzic? Autor pewnie tez chce rady