Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Córka akrobatka

Pozycja dziecka na usg 26tc

Polecane posty

Gość Córka akrobatka

Drogie mamy, pomóżcie, bo nie mam siły tłumaczyć już mężowi. Otóż w zeszłym mcu na usg córcia miała nogę na głowie, nie dała zrobić sobie ładnego zdjęcia ;-) dziś byłam kolejny raz i znów mała ma stopę na czole :D zdjęcie mamy, śliczną buziulkę widać. Tylko mąż dramatyzuje, że ciągle trzyma nogę u góry i czy to normalne, czy jej nic nie będzie, czy bedzie zdrowa... Stresuje mnie tym gadaniem. Mała jest *****iwa, ale może po prostu sobie tą nogę do jasnej ciasnej na głowie lubi trzymać? Przecież nie wiemy ,czy ciągle tak robi. Może po prostu zrządzenie losu tak sprawiło, że akurat wtedy i dziś miała nogę na czole... Czy wasze dzieci też przyjmowały dziwne pozy w brzuchu?

Gość gość
Raczej taak... Skoro lekarz nic nie mowi. U nas mial otwarta buzie ciagle za dwa dni mialam powtorke usg bo bylo to troche niepokojace ale okazalo sie ze wszystko ok na kolejnym usg :D

Gość gość
Lekarz się śmieje, że mamy ją do mam talent zapisać, bo akrobatka z niej niezła. Nic nie mówił, że to coś niepokojącego. Ale przez to gadanie już sama zaczynam się stresować, żeby małej nic nie było z nóżkami. Sama się nakręcam.