Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co on sie ze mna kontaktuje?

Polecane posty

Gość gość

Spotykaliśmy się przez rok. Zanim zaczęliśmy się spotykać świetnie nam się rozmawiało na komunikatorze. Na pierwszym spotkaniu tak jakby czar prysł. Ani on mnie nie pociągał(mimo że wcześniej wiedziałam jak wygląda) ani ja jego. Gadka też się nie kleiła. Potem ja jednak mimo to nie odpuściłam i dalej się kontaktowaliśmy. Spotkania też były i nawet on do nich dążył. Teraz wyjechał za granicę i w sumie nie wiem po co się ze mną kontaktuje i pisze do mnie codziennie, bo przyznam że często siękłócimy albo wyzywamy. Nie wiem co myśleć. On krytykuje mój wygląd na dodatek. A ja z nim rozmawiam bo jestem samotna i nie mam z kim, nie wiem tylko po co on to ciągnie skoro ani ja mu sie nie podobam ani nic.

Gość gość
Trafił swój na swego ;)

Gość gość
Jesteś wyjściem asekuracyjnym dla niego.Tak na wszekkibwypadek gdyby z inna mu nie wyszlo

Gość gość
Być może tak, ale w sumie dzieli też nas duża rożnica wieku

Gość gość
chyba za duza

Gość gość
On ma 41 lat ja 27

Gość napadowiec
co sie spinasz, piszcie kłóćcie się, wal mu prosto z mostu w oczy, jak trzeba to zwyzywaj, spoko, co masz sie nudzić :)

Gość gość
To w sumie jest jedyny człowiek z którym tak postępuję. Piszę mu i mówię to co myślę. Chyba tylko pod tym względem potrzebuję tego kontaktu z nim, no i pod wzgledem też takim że codziennie mam z kim pogadać dzieki temu że on jest

Gość gość
też tak miałam, może tylko bez tych wyzwisk ta znajomość trwa do dziś.. rad Ci nie udzielę, ale.. wiedz, że nie jesteś sama. no i u nas różnica wieku była znacznie większa

Gość gość
ja tez tak mam, dokładnie, z tym, ze u nas jest to już bardzo długo

Gość gość
haha za stara dla niego nie jestes? :D

Gość gość
Nie. On myśli że mam 23.

Gość gość
możesz napisać z ciekawości jakie macie znaki, tak zeby zobaczyć wasze potencjał internetowy

Gość gość
Jakie znowu znaki, po co?

Gość gość
żeby zobaczyć czy jest sprzeczność lub wykluczenie jak np. waga-panna, być moze masz taką relacje która się wyklucza w 90% przypadków albo wiecej

Gość gość
"On myśli ze mam 23" :D:D:D

Gość gość
ja skorpion, on wodnik w sumie tak jak ja i mój tata, a z tata miałam złe relacje

Gość gość
"On myśli ze mam 23" jak sie człowiekowi coś wmówi to we wszystko uwierzy

Gość gość
nie pitolcie o jakichs znakach .. mysle ze kontaktuje sie z Toba, bo Twoj charakter go ciekawi, to ze jestescie wobec siebie az tak wylewni :P jest na plus, malo kto potrafi sobie mowic prawde w oczy albo to co naprawde mysli

Gość gość
przez internet? to normalka, przy czym niektórzy nie myślą i to jest problem.. inaczej prosto w oczy o uczuciach, nigdy

Gość gość
los im wyjątkowo nie sprzyja. Jest między nimi wiele różnic, które nawet jeśli na początku będą starali się bagatelizować, szybko zauważą, że jednak nie da się nad nimi przejść do porządku dziennego i w końcu też zabraknie im do tego cierpliwości. Różnią ich najbardziej podstawowe rzeczy, ponieważ cenią sobie w życiu inne wartości, inaczej spędzają czas i trudno im znaleźć jakąkolwiek płaszczyznę porozumienia. Wobec tego często się spierają, a potem ich spory są coraz poważniejsze, aż zaczynają się ranić.

Gość gość
ale.. prawdopodobnie będziesz tworzyć bardzo bliskie przyjaźnie z tymi ludźmi, i pozostają przyjazne zawsze. Wszelkie spory będą zazwyczaj szybko rozwiązany, wybaczone i zapomniane. Można sprzeczać się i nie zgadzają się często, i być zdenerwowanym przez jakiegoś wzajemnego zobowiązania, która łączy was razem, ale nie jest w stanie go uniknąć, a nawet wtedy, gdy związek wydaje się być zamknięty rozdział pojawi się ona ponownie kilka miesięcy lub lat później, być ponownie wznowione.. tłumaczenie kicha, ale zawsze :-)

Gość gość
ach te skorpiony..

Gość gość
slubu brac nie musicie, a popisac mozna, zawsze jakis kontakt, wymiana zdan itp ;) jesli sie znudzi mozna podziekowac i git.

Gość gość
mówisz jak typowy skorpion.. nie interesuje ciebie coś więcej w tych "relacjach", żeby np ten facet odkrywał a) twoje potrzeby, b) marzenia i emocje c) twoją piękna duszą po prostu :-) ??? ps. to o czym z ciekawości tak wypisujesz?

Gość gość
No ja już się z nim kłóciłam i zrywałam kontakt kilka razy ale potem i tak po tygodniu ktoś się odzywał i znowu było normalnie.

Gość gość
Piszę z nim o wszystkim dosłownie, nawet o kobiecych sprawach. Wiem jaki on ma charakter, więc na jakiś trwały związek nie liczę, bo on nie jest osobą która potrafi stworzyć związek.

Gość gość
bo to wodnik, jak sama nazwa wskazuje lubi "wodnistą" przyjaźn, ps niepolecam kobiet z "syndromem wodnika", nigdy prawie się nie zakochują :-( a trzaskałaś mu drzwiami, tzn. że jasno granica, konie, bo czujesz że masz dosyć interesują Ciebie w tym wszystkim tematy trudniejsze, twoje poglądy, rozmawiasz z nim o uczuciach, emocjach, swoich marzeniach, czy np. szukacz pdobnej duszy co ma x i y itd

Gość gość
Nasze poglądy się bardzo różnią np w sprawach religii, czy rodziny itp.Ale ja jestem otwarta na różne punkty widzenia. W sumie to jesteśmy całkiem inni. On nie okazuje uczuć, nie lubi sie przytulać, a ja przeciwnie.

Gość gość
wodnik to znak powietrza, sama nim jestem.