Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest czego żałowaźć?rozmowa przez skypa

Polecane posty

Gość gość
nie jestes polakiem? w sensie, ze nie masz obywatelstwa? ale kikimorą też nie jestes? :D

Gość gość
kikimorą nie jestem, i nawet nie chciałbym byc, to słowo podoba mi się tylko przez jego brzmienie melodyje. i polakiem nie jestem. o obywatelstwo tutaj raczej nie chodzi, ja jestem rodzonym słowakiem.

Gość gość
cholera a myslałem, że janosika powiesili za żebro a nie oslepili. trzeba było tak od razu. dawno nie byłem w górach a podobno na słowacji jest ich sporo róznej wielkości i kształtu.

Gość gość
heheheheheh, no tak... ale najbardziej w środku i na wschodzie kraju. no i co do janosika... ech, kurde, biedny chłopak, jego nawet za żebro powiesili, śriedniowiecznie tortury mu sprzyjały, ale ja, nawet mając ciupagę zbójnicką, to po prostu nie ma jej gdzie zmoczyc. trudno, takie życie.

Gość gość
jak nie ma? wychodzisz wołasz, że jesteś niewidomy i jak jakiś głupi przyleci (jak ja tutaj) to go w łeb namierzajac eholokacyjnie;) byłem tam kiedys u was w popradzie. miałem 16 lat i zaczepiała mnie jakaś słowaczka w autobusie ściągając mi czapke z głowy. fajna była ale ja nie byłem przygotowany na takie akcje zaczepne:D

Gość gość
więc osiągnąłem to co kobiety na plazach egiptu przez miesiąc opalania i wysiadłem z autobusu żeby sie nie ode mnie nie zapalił:D

Gość gość
oj, no to wiesz, zbójnik musi znać się na rzemiosle. pozatym ja krzyczę o tym, że jestem niewidomy tylko do bogatych, jak się dzieje krzywda, to ciupagą w łłeb. zresztą ja to jestem facetem raczej bezkonfliktowym, kiedy nic się nie dzieje. nikomu krzywdy nie robię, kobiet nie podrywam, bo mną nie są zainteresowane, i cupagi używam tylko dla pożytku z własnego. ale fajna ciupaska, powiem ci. z zakopca ją sobie przywiozłem. no i to mi akurat dajedo myślenia, jak kiepsko jest strzeżona granica słowacka, przecież ja sobie normalnie przejechalem z bronią białą.

Gość gość
i co dotyczy tematu kobiet, od dawna tak myślałem, i zawsze mi się to stwierdziło:: najlepsze witaminy, to słowianskie dziewczyny. tak samo słowaczki, jak również polki. po prostu dziewczyny słowianskie są najpiękniejsze.

Gość gość
dobry patent. w razie czego mozna zawsze powiedziec, że chciał cie okraśc/ z tym, że bogaci raczej rzadko kierują sie odr****** serca. chyba, że akurat chodzi o odruchy do płci przeciwnej:D co do słowianek to jakby nie mam wyjścia bo innymi narzeczami nie władam ale nie jestem rozczarowany:)

Gość gość
no wiesz, co do zdobywania majątku w sposób janosika, to człowiek sobie najlepiej uświadomi, jak dużo tego majątku ma, kiedy ma ciupagę na łbie. ale ok, dosyc było żartów. moje poczucie humoru może i jest trochę czarne i sarkastyczne, ale ja tak naprawdę jestem ok, tylko tego po mnie nie widać. hm, przynajmniej nie zawsze, niestety. i nie wtedy, kiedy by się to przydało. ale mniejsza z tym. co dotyczy dziewczyn, też nie miałem jakieś takie przesadne doświadczenia, jednak twierdzę, i tego się trzymam, że dziewczyny słowianskie są najsłodsze (nie mówię wedle smaku), i najpiękniejsze.

Gość gość
wedle smaku tez pewnie. nie mam za bardzo porównania. Nie to, że bym nie mógł ale po prostu nigdy nie rozumiałem w językach obcych kiedy zapraszają mnie na konsumpcje...ot i jedyna przyczyna mojej ignorancji w tej kwestii:D