Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

Aaaaaaa juz zawsze będę sam :(

Polecane posty

Gość gość
kupcie se po kocie

I na dodatek jestem żałosny, żaląc się na kobiecym forum co za przegryw :(

Neptyk dziś nieprawda !!!nie jestes zadnym przegrywem ,jestes odwaznym ,normalnym mezczyzna :)) nie kazdy Men jest otwarty szczery do bolu!:)

Dzięki ze starasz się mnie pocieszyc ale jaka jest prawda każdy widzi

nie pocieszam ciebie :)) po prostu jeszcze masz zycie przed soba:)) wykorzystaj to poki jestes mlody i zdrowy :))

moj kolega nie ma nog ,jezdzi w wozku!!!:(( mimo to wykorzystuje kazda dana jemu chwile . ma nieograniczona Energie zycia :))

Gość gość
Marta to pijak

to przestan marnowac?!:) i zastanow sie nad wartosciami danymi nam na tym swiecie! mamy niesamowite szczescie zyc w pokoju w milosc pieknej naturze swiata:))

Gość Kobieta z tatuazem
Moze za duzo przesiadujesz na tym forum, a za mało dbasz o kontakty z kobietami... Nie masie co dziwić

>>>Aaaaaaa juz zawsze będę sam :(<<< x Widząc Twoje zachowanie na Kafe, wcale się temu nie dziwię. x >>>Nie chce tak dalej żyć<<< x Na Twoim miejscu, też czułbym obrzydzenie do siebie. x >>>I na dodatek jestem żałosny, żaląc się na kobiecym forum co za przegryw<<< x To akurat sama prawda. Jęczysz tu prawie tak często jak 92. x >>>ale jaka jest prawda każdy widzi<<< x z wyjątkiem Ciebie. x >>>A ja je marnuje...<<< x gardząc ludźmi i bawiąc się nimi, jak teraz MMarthą. x >>>tak naprawde to tylko tchorze udaja twardzieli!!!<<< x On już udawał na Kafe każdego. x >>>nie kazdy Men jest otwarty szczery do bolu!<<< x Neptyk jest równie otwarty, jak granica między Koreą Północną, a Południową :P, x i szczery niczym NKWDzista przesłuchujący więźnia :P.

Kobieto z tatuazem jak zwykle masz rację ;) mam nadzieje ze się da to odrobić

Gość gość
Misio boisz się pancernego barona?:D

Tak samo jak świeżej kupy :P. x Wolę nie dotykać i szybko zmyć z muszli klozetowej :P.