Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam oświecić dziewczynę, że facet z nią tylko z wygody?

Polecane posty

Gość gość
Tu autorka. Nie chcę podziękowań za wysiłki, chcę tylko być w porządku wobec koleżanki, żeby wiedziała, na czym stoi. Gdyby moja koleżanka usłyszała, że coś takiego mówi mój facet za moimi plecami, to CHCIAŁABYM to wiedzieć. I tak postąpi, jak będzie uważała za stosowne, ale ukrywanie tej wiedzy przed nią jest moim zdaniem podłe.

Gość gość
mów sobie co chcesz, ale to najprawdopodobniej nie zmieni nic w ich sytuacji- nadal pewnie będą siedzieć razem, za to dla ciebie oznacza rozluźnienie/zerwanie kontaktów z koleżanką, bo nikt nie lubi zadawać się z ludźmi, którzy "oświecają" ich w kwestii tego, że ich życie jest żałosne. moja znajoma mieszkała z facetem głównie dlatego, że musiałaby wrócić na stancję, gdyby miała się sama utrzymać i tak już siedzą 10 lat i mają 2 dzieci.. tak to zazwyczaj działa..

Gość gość
Ciężko sytuacja, nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscy autorko...

Gość gość
Ja bym chyba nie mówiła z obawy, że facet się wyprze, a kolezanka mnie znienawidzi.

Gość gość
A ja bym chciała wiedzieć, ze facet coś takiego o mnie mówi.

Gość gość
Ja tez bym chciała wiedzieć nie lubię obłudy

Gość gość
Z jednej strony pewnie każda kobieta chciałaby to wiedziec, a z drugiej, mówiąc to będziesz posądzona o kłamstwo i wpieprzanie sie w czyjeś życie. Ja by jej to doniosła jakoś anonimowo. Zostaw jej wydrukowaną kartkę w biurku albo coś. Moim zdaniem powinna wiedzieć, ale niekoniecznie ty musisz za tego c***a nadstawiac głowę.

Gość gość
wynika z tego, że większość kobiet marzy o małżeństwie, bo dzięki temu nie będą musiały pracować bo zrobią sobie dziecko bo też o tym marzą, mężczyzna na to wszystko musi zapierdalać bo dziewczynka chce mieć żywą lalkę do ubierania i wychowywania, i to one zarzucają mężczyznom, że są dużymi chłopcami bo chcą się bawić, oni bawią się w auta i przygody oraz podróże a kobiety w dom i dzieci