Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam dziś w ikei

brzydkie dziecko w opinii rodzica_z onetu

Polecane posty

Gość gość
hmmm zalezy kto ja widze..male oczy bladosc zeby r zadkie

Gość gość
Bladosc? Czemu to mankament?

Gość kuleczka32
Witam pracuje w przedszkolu i każdego dnia widzę mnóstwo dzieci. Niektóre są bardzo brzydkie, nieproporcjonalne i takie dziwne. W dodatku rodzice podkreślają ich mankamenty np odstające uszy fryzurą na pieczarkę (ten chłopiec wyglądałby zdecydowanie lepiej w innym strzyżeniu), czy też bardzo chude, krzywe nogi u chłopca jaskrawymi pomarańczowymi rajstopami (i tak każdego dnia). Inne dzieci są tak piękne, że sama zabrałabym do domu i kochała jak własne. Jeśli chodzi o mojego syna - ma 5 lat - jest bardzo ładny i fotogeniczny. Chociaż jego słodycz i wielkie oczy ustępują już miejsca bardziej "dorosłym" rysom.

Gość gość
ja mam mieszane dziecko(nie z czarnym) powiem tak wyszlo:);geny sie pomieszaly super, chociaz ja jestem podobno atrakcyjna , maz tez przystojny koles.ludzie sie zachwycaja chciaz jak byl maly sredni mi sie podobal, ehhehe teraz celuje na dziewczynke to moze byc ladne:)

Gość gość
Moja coreczka wyglada jak maly hobbit jest ruda i niezbyt ladna ale bardzo wesola i usmiechnieta az w tej brzydocie urocza

Gość gość
aja lubie rudzielce:)