Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy duzo juz zwiedzilam czy tak sobie?

Polecane posty

Gość gość

Mam 26 lat, byłam oprocz oczywiscie Polski w: Słowacji, na Węgrzech, Austrii, Czechach ,Słowenii, Chorwacji, we Włoszech, Niemczech, Holandii, Francji, dawnej Jugosławii i Macedonii , Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, w Egipcie i w Libii

Gość gość
Jak nie zwiedziłaś mojego łóżka to mało widziałaś

Gość gość
Tylko zaluje, ze na dalsze wycieczki nie jezdzilam np do Stanow, czy na jakies Malediwy itd, ale na takie tez mam nadzieje ,ze uda mi sie pojechac :) Glownie ze wzgledow finansowych na takich nie bylam bo jednak Europe jest zwiedzic latwiej, ale jak troche zaoszczedze to czemu nie , ogolnie uwielbiam podroze

Gość gość
01:13- no w sumie racja :P Ale na te ostatnie do Francji i Wloch zarobilam juz sama :) Teraz oszczedzam na jakas dalsza podroz... Tylko moj facet srednio lubi zwiedzac, ale moze jakos go przekonam

Tak nie powinno być że jedni opływają w luksusy a inni nie mają co do garnka włożyć. Poza tym nie chwal się bo to że teraz ci się wiedzie to nie znaczy że ten trend się utrzyma po wsze czasy.

Gość gość
do Rosji bym bardzo chciała pojechac tez zobaczyc Moskwe, Petersburg, do Stanow tez, do Kenii, Na jakieś Malediwy, Seszele itd, Indie byłyby ciekawe.. Tylko strasznie drogie sa takie wycieczki, no ale nic trzeba zbierac

Gość gość
01:17- oj jakos mi sie tam wiedzie, milionerka nie jestem, ale biedna tez nie :) A nawet jak nie zawsze bedzie mi sie dobrze wiodlo to trzeba korzystać poki sie da :P

Gość gość
duzo, ale ja nie zazdroszcze mam kase, ale nie lubie podrozowac. w ogole to jak czlowiek jest sprytny moze zwiedzic kawalek swiata bez wielkich pieniedzy

Gość gość
01:17, jeżeli ktoś ma kase, to musiał sb na nią zapracować, a wcześniej zdobyć odpowiednią wiedzę do tej pracy. A jak mu dają rodzice to oni musieli zapracować i nic dziwnego w tym ze chcą inwestować w swoje dziecko. Tak, bo podróże to też inwestycja

Uczciwych ludzi nie stać na takie wojaże. Toż to oczywiste że zdobycie takiej kasy wiążę się z nieuczciwym procederem. Poza ym Polskę trzeba najpierw poznać a nie snobować i jeździć po świecie.