Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu teraz nie robią szpilek na jakimś normalnym obcasie

Polecane posty

Gość gość

czemu nie robią szpilek na obcasie 6-8 cm, tylko wszystko 10 cm i więcej w których chodzić się nie da. Ciężko znaleźć szpilki na jakimś normalnym obcasie typu 8 cm, masakra

Ja właśnie ostatnio chodząc po sklepach narzekałam, że nie ma nic na wysokim obcasie, bo właśnie wszystko niskie, ok. 8 cm;) ja tam bardzo lubię wysokie obcasy i nie mam też problemu aby w nich chodzić jak but jest dobrze wyprofilowany;)

Gość gość
W sumie racja, ale dlaczego nie robią też klasycznych czarnych szpilek :o wszystkie jakieś wycudane, w szpic, za ciasne, asymetryczne... ciężko mi znaleźć w dodatku wygodne

Teraz w ogóle ciężko znaleźć ładnego buta, moda taka jakaś dziwna weszła, ostatnio chciałam kupić botki na szpilce i nic nie było.

Gość glamurqa
trzeba po prostu dobrze poszukać :D ja akurat lubie takie niebotyczne obcasy np. Casadei takie robi, naprawde wyglądają jak "szpilki", które mogłyby Cie nieźle pocharatać. szkoda, że nie ma aż tylu okazji żeby w nich chodzić. jak szukasz klasycznych butów to poszukaj na Luxusowych, tam często zdarzają się dobrze wyprofilowane, czarne szpilki i nawet obcas bywa rozsądny ;)