Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NaSti765

Nowy Rok.Nowa Ty . Wspólne odchudzanie.

Polecane posty

Gość bluesun
Hej, dobry pomysł z tym postanowieniem. Też bym chciałam w końcu trochę zrzucić. A ile ważysz? I przy jakim wzroście?

Cześć i co jak to postanowienie?? chętnie wzięłabym w tym udział, bo samej jakoś ciężko się zmobilizować, a tutaj mogłybyśmy pisać sobie co każda jadła, co ćwiczyła itp. Myślę, że to dobry pomysł, co Wy na to?

Gość bluesun
No właśnie, jestem za :) A ty Martacha jaki masz wzrost? Ile ważysz? No i ile chciałabyś schudnąć. Ja ważę 63kg przy wzroście 169, chciałabym schudnąć 5kg. Póki co zastanawiam się nad dietą. A wy? Macie jakieś pomysły co do odchudzania?

Gość bluesun
NaSti765 a ty? Już się wycofałaś?

Gość gość
jest ktos na diecie?

Gość gość
Zapraszam chętnie pomogę . www.edietetyk.com.pl Promuje tylko zdrowe odchudzanie bez suplementów diety i diet cud.Zdrowe , zbilansowane jadłospisy przygotowane indywidualnie dla każdej z Pań , uwzględniające wiek, wagę wzrost oraz preferencje smakowe. Zapraszam do gabinetu oraz konsultacji on line.

Gość Kasia1516
Może nowy rok nie jest najlepszy do odchudzania ale jest okazja. Ja moją przygodę z odchudzaniem zaczęłam po kilku miesiącach od zerwania postanowienia noworocznego więc tak to bywa z tymi nowymi rokami. Generalnie to chodzi o to żeby mieć kogoś kto będzie nas napędzał w działaniu. Ja moje “silniczki” poznałam na siłowni w Saturn Fitness na Bielanach a nie da się poznać takich ludzi gdy tylko czyta się diety w internecie (nie twierdzę że diety z internetu są złe bo jak ktoś chce zaoszczędzić to od nich może zacząć ale te same informacje tyle że już sprawdzone dowiesz się od koleżanek, kolegów na siłowni.

Gość jejjej
Jestem facetem ale moge się dołączyć. ja jestem realistą więc ja tak skromnie chce 13 kg schudnąć w tym roku, wiem nie wiele ale na początek :) Zacząłem od dietetyka, czekam na dietę spersonalizowaną, włączyłem ćwiczenia na siłowni i suplement diety therm line man, typowo dla mężczyzn, dodaje on energii i pomaga trzymać libido na poziomie :)

Gość gość
ja zaczęłam od 1.01 i trzymam się dzielnie :) generalnie nie jest ciężko bo dietetyczka rozpisała mi taką dietę, że w ogóle nie chodzę głodna a posiłki są bardzo smaczne http://hh-life.pl/odchudzanie-w-nowym-roku/, waga w dół o 2,5 kg jak dotąd także jest super :)

Gość gość
Zapraszam do poradni dietetycznej. www.edietetyk.com.pl

Gość gość
Ja trenuje już od października i widze super efekty. Z biegiem czasu oprocz aktywności fizycznej zaczelam stosowac spalacze z http://www.elitesportfood.pl/#start Polecam wszystkim, sa genialne :)

Gość gość
Ja się odchudzałam w tamtym roku , teraz planuje przeczytać dwa dramaty i 3 harleqiny . Teraz mi się trafiło bo w księgarni matras było rabaty noworoczne także fajnie się zaczyna .