Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ANKIETA DLA FACETÓW

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim jestem 20-sto letnią singielką i niedawno odkryłam to forum. JEST SUPER ale z tego co ja tu czytam to dużo jest tu facetów a ja jeszcze nigdy nie miałam chłopaka dlatego jestem was ciekawa i wymyśliłam ankietę. 1.Wiek- 2.Sam/Żonaty/W związku- 3.Golisz włosy łonowe (jak dokładnie, jak często)- 4.Chodzisz poza domem bez majtek (jak często)- 5.Jak często się masturbujesz- 6.Jak dokładnie się masturbujesz- 7.W jakich miejscach najczęściej się masturbujesz- 8.W jakich miejscach publicznych zdarzyło ci się masturbować- 9.Czy zostałeś przyłapany na masturbacji (ile razy, przez kogo)- 10.Czy ty przyłapałeś kogoś na seksie, masturbacji, nago (ile razy i kogo)- 11. Ile cm ma twój penis- 12.Czy twój penis jest idealnie prosty (jeśli nie to w którą stronę jest wykrzywiony)- 13.Czy twoje jajeczka są takiej samej wielkości- 14.Czy próbowałeś jak smakuje twoja sperma ( ile razy i jak dużo)- 15.Czy masturbowałeś się w czyjejś obecności (kogo ile razy)- 16.Czy ktoś masturbował się w twojej obecności (kto ile razy)- 17.Czy robisz sobie nagie zdjęcia- 18. Czy nagrywasz się jak się masturbujesz- 19.Czy podczas masturbacji wkładasz sobie coś w pupę (co i jak często)- 20.Ile razy w ciągu jednego dnia masturbowałeś się- 21.Czy masturbowała cię jakaś inna osoba (kto i ile razy)- 22.Czy masturbowałeś się w pracy\szkole (jak często, gdzie)- 23.Czy zdarzyło ci się mieć orgazm bez wytrysku (ile razy)- 24.Czy po orgazmie masturbowałeś się od razu drugi raz bez żadnej przerwy (czy facet w ogóle tak może)- 25. Napisz coś od siebie (np.czy się podoba ankieta albo czy się podnieciłeś itp.)-

Gość gość
pedał :O

Gość gość
1.Wiek-27 2.Sam/Żonaty/W związku-żonaty 3.Golisz włosy łonowe (jak dokładnie, jak często)-nie 4.Chodzisz poza domem bez majtek (jak często)-tak latem bardzo często 5.Jak często się masturbujesz-różnie jak mniej seksu z żoną to częściej robię to sam około 10 razy w miesiącu 6.Jak dokładnie się masturbujesz-ręką albo pościelą np. wkładam między dwie poduszki 7.W jakich miejscach najczęściej się masturbujesz-dom 8.W jakich miejscach publicznych zdarzyło ci się masturbować-jako nastolatek to było tego sporo, las, pociąg, szkoła, teraz praca 9.Czy zostałeś przyłapany na masturbacji (ile razy, przez kogo)-tak przez mamę jako nastolatek kilka razy 10.Czy ty przyłapałeś kogoś na seksie, masturbacji, nago (ile razy i kogo)-dawno temu mamę widziałem kilka razy nago. 11. Ile cm ma twój penis-15 12.Czy twój penis jest idealnie prosty (jeśli nie to w którą stronę jest wykrzywiony)-krzywy w lewą stronę 13.Czy twoje jajeczka są takiej samej wielkości-lewe trochę mniejsze 14.Czy próbowałeś jak smakuje twoja sperma ( ile razy i jak dużo)-dawno temu kilka razy trochę brałem na palec 15.Czy masturbowałeś się w czyjejś obecności (kogo ile razy)-żony wiele razy 16.Czy ktoś masturbował się w twojej obecności (kto ile razy)-żona wiele razy 17.Czy robisz sobie nagie zdjęcia-tak 18. Czy nagrywasz się jak się masturbujesz-tak 19.Czy podczas masturbacji wkładasz sobie coś w pupę (co i jak często)-nie 20.Ile razy w ciągu jednego dnia masturbowałeś się-zdarzyło się kilka razy do 3 razy 21.Czy masturbowała cię jakaś inna osoba (kto i ile razy)-żona bardzo często 22.Czy masturbowałeś się w pracyszkole (jak często, gdzie)-pyt.8 23.Czy zdarzyło ci się mieć orgazm bez wytrysku (ile razy)-nie 24.Czy po orgazmie masturbowałeś się od razu drugi raz bez żadnej przerwy (czy facet w ogóle tak może)-nie 25. Napisz coś od siebie (np.czy się podoba ankieta albo czy się podnieciłeś itp.)- spoko

Gość gość
doktorat z masturbacji piszesz?

Gość gość
gość dziś hahahahahaha :D poduszkę posuwa :D:D:D i goni się w pracy :D:D:D ciekawe jaki ma tu stały nick :D

Gość gość
1.Wiek- 26 2.Sam/Żonaty/W związku- sam 3.Golisz włosy łonowe (jak dokładnie, jak często)- dokladnie, co 5-7dni 4.Chodzisz poza domem bez majtek (jak często)- nie 5.Jak często się masturbujesz- od 7 razy dziennie do 2 razy w tygodniu 6.Jak dokładnie się masturbujesz- nie Twoj biznes 7.W jakich miejscach najczęściej się masturbujesz- w domu 8.W jakich miejscach publicznych zdarzyło ci się masturbować- w pracy 9.Czy zostałeś przyłapany na masturbacji (ile razy, przez kogo)- nigdy 10.Czy ty przyłapałeś kogoś na seksie, masturbacji, nago (ile razy i kogo)- 1x, kolege 11. Ile cm ma twój penis- 18 12.Czy twój penis jest idealnie prosty (jeśli nie to w którą stronę jest wykrzywiony)- prawie idealnie prosty 13.Czy twoje jajeczka są takiej samej wielkości- tak 14.Czy próbowałeś jak smakuje twoja sperma ( ile razy i jak dużo)- tak, raz, malo 15.Czy masturbowałeś się w czyjejś obecności (kogo ile razy)- 2 polowki, nie mam pojecia, wiele 16.Czy ktoś masturbował się w twojej obecności (kto ile razy)- tak samo jak w pkt. 16 17.Czy robisz sobie nagie zdjęcia- sam nie :D 18. Czy nagrywasz się jak się masturbujesz- nie 19.Czy podczas masturbacji wkładasz sobie coś w pupę (co i jak często)- czasem, palce, ze 3-4 razy w zyciu 20.Ile razy w ciągu jednego dnia masturbowałeś się- najwiecej ze 7 czy 10 21.Czy masturbowała cię jakaś inna osoba (kto i ile razy)- 2 polowka, wiele 22.Czy masturbowałeś się w pracyszkole (jak często, gdzie)- juz napisalem, ze w pracy, pare razy 23.Czy zdarzyło ci się mieć orgazm bez wytrysku (ile razy)- jak sie sperma skonczyla :) - nie pamietam 24.Czy po orgazmie masturbowałeś się od razu drugi raz bez żadnej przerwy (czy facet w ogóle tak może)- tak, ja moge 25. Napisz coś od siebie (np.czy się podoba ankieta albo czy się podnieciłeś itp.)- zwykla erotyczna ankieta, ale mnie w ogole nie podnieca :P

Gość gość
1.Wiek-29 2.Sam/Żonaty/W związku-w zwiazku 3.Golisz włosy łonowe (jak dokładnie, jak często)-raz w miesiacu,dokladnie. 4.Chodzisz poza domem bez majtek (jak często)-nie 5.Jak często się masturbujesz-2-3 razy w tygodnie,zdarza sie ze zadziej 6.Jak dokładnie się masturbujesz-dlonia 7.W jakich miejscach najczęściej się masturbujesz-w lozku,pod prysznicem 8.W jakich miejscach publicznych zdarzyło ci się masturbować-w zadnym 9.Czy zostałeś przyłapany na masturbacji (ile razy, przez kogo)-nie 10.Czy ty przyłapałeś kogoś na seksie, masturbacji, nago (ile razy i kogo)-nie 11. Ile cm ma twój penis-15 12.Czy twój penis jest idealnie prosty (jeśli nie to w którą stronę jest wykrzywiony)-zadarty do gory 13.Czy twoje jajeczka są takiej samej wielkości-chyba tak 14.Czy próbowałeś jak smakuje twoja sperma ( ile razy i jak dużo)-tak, troche zeby sprobowac 15.Czy masturbowałeś się w czyjejś obecności (kogo ile razy)-tak,dziewczyny,nie pamietam ile razy 16.Czy ktoś masturbował się w twojej obecności (kto ile razy)-tak,moja dziewczyna tez ne wiem ile razy 17.Czy robisz sobie nagie zdjęcia-zdarza mi sie 18. Czy nagrywasz się jak się masturbujesz-nie 19.Czy podczas masturbacji wkładasz sobie coś w pupę (co i jak często)-nie 20.Ile razy w ciągu jednego dnia masturbowałeś się-z 12 13 moze wiecej:) 21.Czy masturbowała cię jakaś inna osoba (kto i ile razy)-tak,dziewczyna nie wiem ile razy 22.Czy masturbowałeś się w pracyszkole (jak często, gdzie)-nie 23.Czy zdarzyło ci się mieć orgazm bez wytrysku (ile razy)-chyba tak....nie pamietam 24.Czy po orgazmie masturbowałeś się od razu drugi raz bez żadnej przerwy (czy facet w ogóle tak może)-nie robilem tak....mosialo by bolec...ale sa rozne fetysze 25. Napisz coś od siebie (np.czy się podoba ankieta albo czy się podnieciłeś podobala...ale przykro mi nie podniecilem sie....moze nastepnym razem:)

Gość gość
Odpowiem na wszelkie pytania: attaman@o2.pl

Gość gość
Tak myślałam że jak przyjdzie co do czego to nagle tu nie ma ani jednego odważnego faceta.

Gość gość
1.Wiek-22 2.Sam 3. Jak partnerka chce to mogę golić 4. Nie po co? Żeby sobie penisa przyciać rozporkiem? 5. Jak mam ochotę 6. Co? A jak to jest masturbować się niedokładnie? 7.Zawsze penisa :O 8.Nie zdażyło 9.Nie, mam mózg i nie zdarza mi się to 10.Nie 11. Nie mam kompleksów by latać z linijką i mierzyć 12.Nie wiem :O 13.Nie wiem 14.ze 2 15.Dziewczyny, kilka razy 16.Nie 17.Nie 18. Nie 19.Nie 20.zdarzyło się i z 5 21.Dziewczyna kilka razy 22.Nie 23.Za 5tym razem z pyt 20. 24.Tak, tak 25. Nie lubię pisać "czegoś o sobie", nie podnieciłem się, ankieta dziwna

Gość gość
1.24 2.Sam 3.Nie 4.Prawie codziennie 5.Średnio 2x w miesiącu 6.Normalnie ręką, posuwanie w górę i w dół 7.W domu 8.W liceum podczas lekcji na widok nauczycielki 9.Nie 10.Na seksie wiele razy, podczas masturbacji raz, nago raz 11.18,5cm 12.Krzywy w lewo 13.Tak 14.Dwa razy, kropelkę 15.Wiele razy- przy swojej dziewczynie i przy obcych jak ich widok mnie podniecał 16.Dwa razy, mój kolega. 17.Nie 18.Raz się nagrałem 19.Nigdy 20.10 21.Kilka razy przypadkowe dziewczyny, z którymi uprawiałem seks 22.W szkole kilka razy 23.Wiele razy, szczególnie jak byłem dużo młodszy 24.Tak 25.Dziwaczna ankieta

Gość gość
1.Wiek-47 2.Sam-Żonaty 3.Golisz włosy łonowe (jak dokładnie, jak często)-TAK 4.Chodzisz poza domem bez majtek (jak często)-NIE 5.Jak często się masturbujesz-PRZYNAJMIEJ RAZ DZIENNIE 6.Jak dokładnie się masturbujesz-POCIERAJAC GLOWKE 7.W jakich miejscach najczęściej się masturbujesz-W DOMU NA KANAPIE 8.W jakich miejscach publicznych zdarzyło ci się masturbować-LOUWREN 9.Czy zostałeś przyłapany na masturbacji (ile razy, przez kogo)-NIE 10.Czy ty przyłapałeś kogoś na seksie, masturbacji, nago (ile razy i kogo)-ZE 4 RAZY 11. Ile cm ma twój penis-18 CM 12.Czy twój penis jest idealnie prosty (jeśli nie to w którą stronę jest wykrzywiony)-IDEALNY, PROSTY 13.Czy twoje jajeczka są takiej samej wielkości-TAK 14.Czy próbowałeś jak smakuje twoja sperma ( ile razy i jak dużo)-TAK, ZA KAZDYM RAZEM 15.Czy masturbowałeś się w czyjejś obecności (kogo ile razy)-TAK, ZONY, NIE LICZYLEM 16.Czy ktoś masturbował się w twojej obecności (kto ile razy)-TAK, ZONA, NIE LICZYLEM 17.Czy robisz sobie nagie zdjęcia-TAK 18. Czy nagrywasz się jak się masturbujesz-NIE 19.Czy podczas masturbacji wkładasz sobie coś w pupę (co i jak często)-NIE 20.Ile razy w ciągu jednego dnia masturbowałeś się-REKOR TO 23 RAZY, JAKO NASTOLATEK 21.Czy masturbowała cię jakaś inna osoba (kto i ile razy)-ZONA, NIE LICZYLEM 22.Czy masturbowałeś się w pracyszkole (jak często, gdzie)-TAK 23.Czy zdarzyło ci się mieć orgazm bez wytrysku (ile razy)-TAK, KILKA RAZY 24.Czy po orgazmie masturbowałeś się od razu drugi raz bez żadnej przerwy (czy facet w ogóle tak może)-NIE 25. Napisz coś od siebie (np.czy się podoba ankieta albo czy się podnieciłeś itp.)-NIE, NIE PODNIECILEM SIE. POKAZ MUSZELKE TO SIE PODNIECE. BRAKUJE JAK I KIEDY SIE PODNIECASZ, CZY MUSISZ OD RAZU SOBIE ZWALIC:P

Gość gość
Jestem facet, ale nie rozumiem na czym polega różnica między masturbacją dokładną i niedokładną? To coś jak jesiotr drugiej świeżości?

Gość gość
gość dziś X To ja jestem z tego wpisu i musze skorygowac, wlasnie nagralem jak sie masturbuje. Wspaniale uczucie, goraco polecam:P

Gość gość ja
Wiek-33 2.Sam/Żonaty/W związku- ŻONATY 3.Golisz włosy łonowe (jak dokładnie, jak często)- LEKKO PRZYCINAM 4.Chodzisz poza domem bez majtek (jak często)- TAK CZASEM 5.Jak często się masturbujesz- 3RAZY NA TYDZIEŃ 6.Jak dokładnie się masturbujesz- RĘKĄ 7.W jakich miejscach najczęściej się masturbujesz- DOM 8.W jakich miejscach publicznych zdarzyło ci się masturbować- TOALETA LAS POCIĄG SZKOŁA 9.Czy zostałeś przyłapany na masturbacji (ile razy, przez kogo)- NIE 10.Czy ty przyłapałeś kogoś na seksie, masturbacji, nago (ile razy i kogo)-KUMPLA 11. Ile cm ma twój penis-17 12.Czy twój penis jest idealnie prosty (jeśli nie to w którą stronę jest wykrzywiony)- LEKKO W LEWO 13.Czy twoje jajeczka są takiej samej wielkości- TAK 14.Czy próbowałeś jak smakuje twoja sperma ( ile razy i jak dużo)-nie 15.Czy masturbowałeś się w czyjejś obecności (kogo ile razy)- KUMPLA PARE RAZY 16.Czy ktoś masturbował się w twojej obecności (kto ile razy)- J W 17.Czy robisz sobie nagie zdjęcia- NIE 18. Czy nagrywasz się jak się masturbujesz- NIE 19.Czy podczas masturbacji wkładasz sobie coś w pupę (co i jak często)- NIE 20.Ile razy w ciągu jednego dnia masturbowałeś się-8 21.Czy masturbowała cię jakaś inna osoba (kto i ile razy)- KUMPel żona 22.Czy masturbowałeś się w pracyszkole (jak często, gdzie)-TAK 23.Czy zdarzyło ci się mieć orgazm bez wytrysku (ile razy)- nie 24.Czy po orgazmie masturbowałeś się od razu drugi raz bez żadnej przerwy (czy facet w ogóle tak może)-yak

Gość gość
o kóórvaósiądę do tego wieczorem.

Gość mniam77
1.Wiek- 2.Sam/Żonaty/W związku- sam 3.Golisz włosy łonowe (jak dokładnie, jak często)- nie 4.Chodzisz poza domem bez majtek (jak często)-nie chodzę 5.Jak często się masturbujesz-często 6.Jak dokładnie się masturbujesz-ręka 7.W jakich miejscach najczęściej się masturbujesz-dom 8.W jakich miejscach publicznych zdarzyło ci się masturbować-biuro 9.Czy zostałeś przyłapany na masturbacji (ile razy, przez kogo)-nie 10.Czy ty przyłapałeś kogoś na seksie, masturbacji, nago (ile razy i kogo)-nie 11. Ile cm ma twój penis- 15 12.Czy twój penis jest idealnie prosty (jeśli nie to w którą stronę jest wykrzywiony)-jest prosty 13.Czy twoje jajeczka są takiej samej wielkości-nie wiem 14.Czy próbowałeś jak smakuje twoja sperma ( ile razy i jak dużo)-tak poprosiła mnie o to pewna pani :-) 15.Czy masturbowałeś się w czyjejś obecności (kogo ile razy)-tak dziewczyny :-) czasami jak miała ochotę popatrzeć 16.Czy ktoś masturbował się w twojej obecności (kto ile razy)-nie 17.Czy robisz sobie nagie zdjęcia-nie 18. Czy nagrywasz się jak się masturbujesz-nie 19.Czy podczas masturbacji wkładasz sobie coś w pupę (co i jak często)-absolutnie !! 20.Ile razy w ciągu jednego dnia masturbowałeś się-kiedyś bywało po kilka razy 21.Czy masturbowała cię jakaś inna osoba (kto i ile razy)-tak dziewczyna 22.Czy masturbowałeś się w pracyszkole (jak często, gdzie)-w pracy kilka razy 23.Czy zdarzyło ci się mieć orgazm bez wytrysku (ile razy)-nie 24.Czy po orgazmie masturbowałeś się od razu drugi raz bez żadnej przerwy (czy facet w ogóle tak może)-może 25. Napisz coś od siebie-ankieta fajna ale nie podnieciłem się miałem ciężki dzień w robocie

Gość gość
No i gdzie ci odważni faceci. Takie cwaniaczki a tu nic zero odp.

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem co wam dają te ankiety? 😴

Gość gość
bo to nie jest ankieta pisana przez 20-latkę tylko jakiegoś niedomaowanego geja

Gość gość
A gejowi co to daje? nadal nie ogarniam 😴

Gość gość
1. 34 2. żonaty 3. nie 4. w lecie tak 5. czasem 6. zwyczajnie ręką 7. w toalecie 8. w marketach 9. nie 10. w otwartym oknie w motelu, w lesie 11. nie wiem może z 15 12. tak 13. tak 14. nie 15. nie 16. prostytutka 17. nie 18. nie 19. mokry papier toaletowy 20. raz 21. nie 22. tak 23. nie 24. gdy podglądałem w publicznym wc przez okno kilkanaście kobiet na sedesie 25. raczej nie

Gość gość ja
1.Wiek- 34 2.Sam/Żonaty/W związku- żonaty 3.Golisz włosy łonowe (jak dokładnie, jak często)- PRZYCINAM 1 w tygodniu 4.Chodzisz poza domem bez majtek (jak często)- nie 5.Jak często się masturbujesz- 3 razy w tygodniu 6.Jak dokładnie się masturbujesz- ręką 7.W jakich miejscach najczęściej się masturbujesz- dom 8.W jakich miejscach publicznych zdarzyło ci się masturbować- basen WC sauna las 9.Czy zostałeś przyłapany na masturbacji (ile razy, przez kogo)- TAK ojca jak byłem mlody 10.Czy ty przyłapałeś kogoś na seksie, masturbacji, nago (ile razy i kogo)- nie 11. Ile cm ma twój penis- 18 12.Czy twój penis jest idealnie prosty (jeśli nie to w którą stronę jest wykrzywiony)-LEKKO W lewo 13.Czy twoje jajeczka są takiej samej wielkości-tak 14.Czy próbowałeś jak smakuje twoja sperma ( ile razy i jak dużo)- raz odrobinke 15.Czy masturbowałeś się w czyjejś obecności (kogo ile razy)- TAK kumpli i żony 16.Czy ktoś masturbował się w twojej obecności (kto ile razy)- koledzy 17.Czy robisz sobie nagie zdjęcia- raz 18. Czy nagrywasz się jak się masturbujesz- raz 19.Czy podczas masturbacji wkładasz sobie coś w pupę (co i jak często)- nie 20.Ile razy w ciągu jednego dnia masturbowałeś się- 6 21.Czy masturbowała cię jakaś inna osoba (kto i ile razy)- żona dziewczyny kumpel kuzyn 22.Czy masturbowałeś się w pracyszkole (jak często, gdzie)- TAK 23.Czy zdarzyło ci się mieć orgazm bez wytrysku (ile razy)- nie 24.Czy po orgazmie masturbowałeś się od razu drugi raz bez żadnej przerwy (czy facet w ogóle tak może)- nie kulkami muszę odsapnąć 25. Napisz coś od siebie (np.czy się podoba ankieta albo czy się podnieciłeś itp.)- spoko nie podniecilem się ;)

Gość Tomekgość
ja kiedyś polozylem się na plecach na lozku, podciagnalem nogi do gory tak że zrobiłem świece potem zgialem kolana, oparlem stopy na parapecie i zacząłem się masturbowac, zrobiłem dam sobue wytrysk na twarz. Chciałem zrozumieć co etedy czuje kobieta :-) coż to prawda że boli jak wpadnue do oka, boli jakby wypalali oko skala bólu to tal 20/10, także uwazajcue dziewczyny i zamykajcie oczy przed finałem na twarzy B-) albo zakladajcie gogle lub okulary :-D haha

Gość Tomekgość
ja kiedyś polozylem się na plecach na lozku, podciagnalem nogi do gory tak że zrobiłem świece potem zgiąłem kolana, oparlem stopy na parapecie i zacząłem się masturbowac, zrobiłem sam sobie wytrysk na twarz. :-D Chciałem zrozumieć co wtedy czuje kobieta :-) coż to prawda że boli jak wpadnie do oka, boli jakby wypalali oko skala bólu to tal 20/10, także uważajcie dziewczyny i zamykajcie oczy przed finałem na twarzy B-) albo zakladajcie gogle lub okulary :-D haha

Gość Tomekgość
miałem wtedy całą twarz w sper:;mie, no i to nieszczęsne oko :-D haha śmieszne to bylo

Nooo Tomku :D ubaw kur‪wa po pachy :D:D:D Spier‪dolić się samemu sobie na gębę :D:D:D Nie ma to tamto :D:D:D

Gość Tomekgość
wspomnień nikt mi nie zabierze :-D ale bolało oko :'( :-D

Gość Tomekgość
prawdopodobnie jestem wśród nielicznych na tej planecie, którzy tego dokonali :-D

Gość Teppic No1
Ale że co, trafienia się w pysk? :D To raczej częstsze, niż myślisz.