Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci samotni ale kasiasci maja wszelkie prawo uprawiac przygodny seks

Polecane posty

Gość gość

jak mezczyzna jest bryzdki, otyly, ma blizny po tradziku, krzywy nos, malego penisa itp i jest samotny i mu z tego powodu bardzo smutno, to taki ktos ma prawo jak dorobi sie kasy, by sobie nadrobic lata upokorzen i po prostu wyrywac ladne dziewczyny lecace na jego kase i z nimi sypiac bez zobowiazan

Gość gość
Oczywiście, że tak. W żadnym przypadku związek i dzieci. Ja będę miał być może pieniążki, i sobie tak właśnie wynagrodzę, w dodatku z wiekiem przybieram na atrakcyjności.

wszyscy ludzie mają prawo do uprawiania przygodnego seksu, chłopcy :D

Gość gość
Ma jedynie ten, który ma jakieś atrybuty. Nie każdy może korzystać z życia, jednie ten, który albo jest atrakcyjny, albo ma spore zasoby.

Albo ten, który nie jest pizdą, po prostu. Znam wielu przedstawicieli klanu paszczurów, którzy mają laski na stałe albo i nie, a nie mają kasy, niektórzy nie mają nawet pracy. Konkludując, przestańcie stękać i zacznijcie żyć.

Gość gość
To muszą być typowymi Badboyami dresami, albo kibolami.

Nie znam i nie znałam w życiu ani jednego kibola i ani jednego dresiarza. Nie zadaję się z marginesem społecznym.

Gość gość
Haze puknij sobie w łeb najlepiej. Laski najładniejsze mają zazwyczaj tylko pewni siebie macho, typowi agresywni, którzy lubią się naparzać w okolicach, wiem, bo już dawno to zauważyłem wiele lat temu.

Gość gość
Pewnie ze maja prawo! Maja tez prawo zarazic sie hifem lub inna kila i reszte kasy wydac na leczenie. Temat zalozyl golod***ec bez perspektyw czy gimgowno?

Gość gość
Je też bym tal chciała bo moje cipka jest niegrzeczna, faceci są tacy łatwi :D ale miałabym kaca moralnego..

Współczuję okolicy, w której mieszkasz. Tam gdzie mieszkam ja, najładniejsze laski mają ci najbardziej ustawieni, po najlepszych szkołach, z najlepszą pracą, a nie jakieś patusy. Poza tym, nikt nie mówi o najładniejszych laskach, tylko o seksie bez zobowiązań. A laska do tego nie musi być piękna :D

Gość gość
Czyli potwierdziłaś, że kobiety lecą na pozycje społeczną, pieniądze, taki kasiasty zawsze może przebierać i zawsze się jakaś znajdzie .

Gość do Haze
a ci brzydcy i bez kasy to myslisz, ze z pieknymi kopuluja przygodnie? pewnie z tak samo nieapetycznymi jak oni sami. ja mialem jedna partnerke, ale urody jej odmowic nie mozna bylo. teraz szukam kolejnej ladnej 🖐️

Gość do Haze
poza tym kobiety uprawiajace seks bez zobowiazan to kiepska opcja - mistrzyniami dobrego prowadzenia sie to one nie sa

No tak, w końcu faceci uprawiający przygodny seks to mistrzowie dobrego prowadzenia się. Nie cierpię takiej hipokryzji.

Gość do Haze
ja tak nie uwazam, ale z racji ze takiego seksu nie uprawialem, to takiej kobiety tez bym nie chcial. tym bardziej, ze nie sa to przewaznie zbyt wrazliwe i empatyczne dziewczyny