Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaopiekuje sie dziewczyną w sylwestra LONDYN

Polecane posty

Gość gość

romantyczna kolacja we dwoje a potem tylko my dwoje , ja finansuje , mam miejsce dla jednej szczupłej dziewczyny do 30lat :) fotki z całą sylwetką prosze wysyłac na email kiciak(małpa)10g.pl

Gość gość
Father :D

Gość gość
SUPER OFERTA :) wazne tylko do jutra do 16 :) pamietajcie bez real fotki nie odpowiadam na maila :)

Gość gość
E odpadam, mam 31:-))

Gość gość
wynajmujesz jeden pokoj 1mx2m ze ci tylko szczupla bedzie pasowac?

Gość gość
jakbys sie ci/pko nauczyl angielskiego choc podstaw, to nie musialbys tutaj nikogo szukac :O tam dziewczyny sa bardziej dostepne, wystarczy piwo w byle jakim pubie i pojdzie z toba nawet do tego twojego malego pokoiku :P

Gość gość
z checia sie umowie z dziewczyna - mam 35 lat - pokoj mam duzy z podwojnym lozkiem, ale nie chodzi mi o sex moze byc normalne spotkanie pewien londoner

Gość gość
W życiu nie umowilabym się z facetem który mieszka w pokoju. No i za stary jesteś.

Gość gość
nie jestem za stary

Gość gość
Wynajecie malego mieszkania w Londynie kosztuje prawie 1000 funtow miesiecznie.

Gość gość
Za stary na mnie. Powyżej 30tki nie biorę. A 1000f to nie tak dużo. Studio flat możesz mieć za 700 w górę

Gość polki to kúrwy i szmaty
polskie kur/wy tylko szukają bogatego frajera, daj se spokój ziom, lepiej już poszukaj angielke którą nie interesuje co masz i ile, tylko interesujesz ją ty jako osoba

Gość gość
Potwierdzam, bo mieszkalem z Angielka i byla... bardzo fajna :)

Gość gość
Wg ciebie jak kogoś stać na wynajem mieszkania to jest bogaty? :D jaki koleś hahaha i nie frajera tylko normalnego faceta który umie sobie poradzić. Ja mam dom i nie będę się umawiać z kimś kto nie radzi sobie w życiu i skradać się po syfiastych pokojach...

Gość choroba kasa i kasa
Nie każdy ma w życiu za cel aby zbierać materialne gòwno całe życie, choć polacy to tylko chcą szpanować materializmem bo nic innego nie mają do zaofiarowania te tępe pały. Tylko hajs i hajs, i ch/uj z tego, zdechniesz i wszystko zostawiasz, całe materialne nazbierane gòwno.

Gość gość
tak, na wynajem mieszkania w londynie trzeba być bogatym, bo £2000+ za wynajem to niewielu samodzielnie stać

Gość gość
Znowu ten stary zbok co się ogłasza z mieszkaniem za seks. Ohyzda.

Gość gość
na kogoś kto tu dopiero przyjechal i mieszka w pokoju to może bym spojrzala (gdyby miał jakieś konkretne plany) ale jak siedzi iles tam lat na pokoju to dobrze nie rokuje na potencjalnego partnera i tyle. I nie ma żadnych "ale", dla mnie to malo interesujący człowiek. I skoro nie ma 1000 na wynajem to na co ma? Pewnie nigdzie byśmy nie wyjechali, nie poszli tylko smierdzialby mi w domu (pewnie jeszcze u mnie by pomieszkiwal) nie, dziękuje :D

Gość gość
Buahahehehhihuhuhihi o jaka damulka :D a na powaznie to zeby kilka lat gnic w pokoju... alkon, palacz i cpun, inny nawet niepelnosprawny sie ogarnie w UK przez tski czas, o ile wyjedzie. Ciekawe jakie tepaki pisza te komentarze. Chyba tylko maminsynki na garnuszku u mamusi co nigdy sam na swoim nie byli nawet godziny

Gość gość
Oj większość się nie ogarnia niestety. Ile Mietkow wiecznie siedzi na pokojach i ciułają? Warto mieć swoje zasady i nie brać się za byle co.

Gość gość
ciekawe czy ciul znalazl kogos na sylwka czy spedzil go sam trzepiac kapucyna pod plakat pameli anderson....to ten sam co kiedys oglaszal pokoj na ealingu i ma wywieszone w korytarzu zdjecia swojego malego penisa, happy new year zlamasie buhahaha

Gość gość
Na 100% nie znalazł. Nikt nie jest aż tak zdesperowany haha

Gość gość
:D