Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panuje opinia, że przystojnym łatwo jest znaleźć dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

Powiem Wam, że nie jest to prawda. Jestem postrzegany jako przystojniak, wysoki, dość umięśniony (nie tłusty), brunet, ciemnej karnacji, faktycznie dziewczyny się oglądają za mnie, często czuję na sobie spojrzenia kobiet, szczególnie na plaży, czy na basenie, ale mało która mi się podoba. A kiedy już się jakaś podoba, to albo nie ma okazji, żeby się poznać, albo jest zajęta, tudzież to ja jej nie pasuję. No i tak już od 2 lat na poważnie szukam, bo 3 lata temu zakończyłem długi związek. Także wcale nie jest tak kolorowo. Chyba, że ktoś nie potrafi trzymać swojego węża na wodzy i bierze, co się rusza, to w takim rozumieniu jest łatwo. Domyślam się, że z dziewczynami jest podobnie. Chociaż z drugiej strony, dziewczyny chyba nie potrafią być długo same i w końcu biorą tego, co się akurat przytrafi.

Zdziwiłbyś się jak długo niektóre dziewczyny potrafią być same, żeby trafić na właściwego faceta :) Ale prawda jest taka, że jak się chce znaleźć kogoś odpowiedniego, to poszukiwania trwają bardzo długo.

Gość gość
Mało która, Ci się podoba, może w tym problem? Biorą tego,który się przytrafi, desperatki na pewno.

Gość gość
Ale te ładniejsze raczej nie tracą swojego czasu.

Jeśli kobieta jest ładna i inteligentna, to nie złapie pierwszego z brzegu, bo ma wysokie wymagania i szuka faceta, który je spełni.

Gość gość
oj nie, wielu o nią zabiega i pójdzie z tym, w którym się zauroczy...

Gość gość
gość dziś oj nie, wielu o nią zabiega i pójdzie z tym, w którym się zauroczy... xxx Dokładnie, niestety taka jest nasza psychika - słabsza, niż mężczyzn, podchodzimy bardziej emocjonalnie do związku, niż z wyrachowania. Faceci z kolei mają słabość do wdzięków, ale to facet zabiega, więc w pierwszej kolejności ma prawo wyboru i jeśli żadna nie wpadnie mu w oko, to o żadną nie będzie się starał - kwestia silnej woli w dużej mierze.

Gość gość
trzeba szukac takiego ktory sie podoba.

Gość gość
tylko pytanie jak długo czekać... facet ma co prawda lepiej, bo 30-40, to najbardziej pożądany wiek u faceta (o ile jest zadbany), ale do 40 chyba nie będziesz czekał, co?

Gość gość
tyle czasu bez seksu? nie dla mnie

Gość gość
tez bym nie dal rady

Gość gość
Ale pitolenie! Kobiety bardziej emocjonalnien podchodza do zwiazku? Bzdura! Marudzenie glupich ksiezniczek jakto ich ksiaze z bajki sam do nich nie zagaduje.