Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sytuacje z kolegą

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam na imię Klaudia i chciałabym podzielić się pewnym problemem. Otóż chodzi o to ,że mamy z Kolegą dziwne sytuacje,od pewnego czasu się do mnie 'klei' i wygląda to tak ,że mieliśmy pare chwil słabości i zbliżenia, od tamtej pory codziennie potrafimy chodzić razem za rękę, przytulać się itp. Jednak nie wygląda to tak z moich przeczuć jakbym chciała, ponieważ Karol nie okazuje mi takich typowych znaków 'miłości' pare osób twierdzi ,że jednak mu się podobam ale ja nie potrafię jakoś w to uwierzyć. Dzisiaj dowiedziałam się ,że Karol podoba się również mojej bliskiej koleżance..Momentalnie się zmartwiłam wystarczy ,że zbliży się inna dziewczyna, uśmiech znika mi z twarzy.. Wystarczy jedno słowo na jego temat od jakiejkolwiek dziewczyny...I się po prostu zasmucam..Dlatego postanowiłam się tym podzielić. Pytania brzmią tak..Co ja mam zrobić w tej sytuacji? jak mam się zachować kiedy jestem o niego chorobliwie zazdrosna? Jak mam poradzić sobie z tymi rzeczami ,które mnie do niego zbliżają (chodzenie z rękę,przytulanie itp.) Jakie są Państwa odczucia co do sytuacji? :/ prosiłabym o pomoc, z góry dziękuję.